Vandebron energie

Duurzame energie uit lokale bronnen in Nederland opgewekt.

De energie die jij ontvangt komt van lokale energiebronnen. In het geval dat er te weinig energie is opgewekt, ontvang je energie van andere lokale energiebronnen. Je bent verzekerd van duurzame en lokale energie.

Je maakt zelf de keuze welke stroom je wilt ontvangen en van welke bron in jouw buurt. Windenergie wordt het meeste gebruikt, maar ook zonne-energie en biomassa wordt ingezet als duurzame energie bron.

Vandebron geeft regelmatig een hoge welkomstkorting of cashback bij 1 jarige en 3 jarige energiecontracten. Door de hoge kortingen behoort Vandebron als groene energieleverancier ook bij de goedkopere leveranciers.

Pluspunten Vandebron energie:
  • Groene energieleverancier
  • Transparant

Vandebron tarieven

Overstappen naar Vandebron

Overstappen van energie klinkt misschien een beetje spannend, maar heb je samen met je energieleverancier zo geregeld.

1. Meld je aan bij Vandebron

Kies de producten die je wilt afnemen en meld je aan bij Vandebron. Je ontvangt een bevestiging.

Als je voor het einde van je huidige contract wil overstappen naar Vandebron dan kan het zijn dat je een overstapboete krijgt van je huidige energieleverancier. Het is onduidelijk of Vandebron de opzegboete voor jou (deels) betaalt. Neem daarom altijd contact op met de klantenservice om uit te zoeken of Vandebron de opzegboete voor jou betaalt. Bij een driejarig contract kun je maximaal €100,- vergoed krijgen.

Meer over overstapboete

2. 14 dagen bedenktijd

Nadat je het nieuwe contract van Vandebron hebt ontvangen heb je 14 dagen bedenktijd. Je zit nog nergens aan vast en kunt kosteloos annuleren.

3. Geef je meterstanden door en start levering energie

Vandebron vraagt je na de 14 dagen bedenktijd om je meterstanden door te geven, Met een slimme meter worden de meterstanden automatisch verstuurd en hoef je verder niks te doen.

Vandebron zegt vervolgens je oude energiecontract op en start op de juiste datum de levering van gas en/of stroom.

Vandebron energie cadeau

Help Vandebron bij de transitie naar duurzame energie en krijg €100,- aan energie cadeau.

Het enige wat jij hoeft te doen is een persoonlijke link delen met jouw vrienden.

Ben je een klant van Vandebron en ben je tevreden over hun energie en dienstverlening? Laat het jouw vrienden, kennissen weten en ontvang €100,- aan energie. Andersom geldt de vriendenkorting dus ook: word jij aangedragen als nieuwe klant krijg je ook €100,- cadeau.

Het energie cadeau is bedacht om mensen over te stappen naar écht duurzame energie. Hiermee wordt de wereld stukje bij beetje groener, hopelijk met jouw hulp.

Vandebron energie cadeau
  • Extra korting van €100,-
  • Zowel voor jezelf als een vriend(in)
Ga naar Vandebron

Vandebron zakelijk

Elektrisch rijden in je bedrijfsauto met energie en laadpas van Vandebron.

Een van de producten van Vandebron voor zakelijke klanten is het elektrisch rijden. Elektrisch rijden is een stuk minder schadelijk voor het milieu en past daarom goed bij Vandebron. Je kunt ook als particulier gebruik maken van de voordelen van elektrisch rijden bij Vandebron.

Ze verzorgen alles van A tot Z, van installatie tot beheer zodat jij je vooral bezig kan houden met je eigen bedrijf. Je hebt daarnaast altijd inzicht in je laadsessies, tarieven en facturen.

Contact Vandebron

Wil jij weten hoe je Vandebron kunt bereiken? Bekijk de contactgegevens.
Herengracht 545
1017 BW Amsterdam
088 044 4555