Pure Energie energie

Je weet precies waar je energie vandaan komt, want dat kies je helemaal zelf bij Pure Energie.

Pure Energie verkoopt alleen energie die ze zelf opwekken en importeren dus ook nooit uit het buitenland. Je kunt er dus vanuit gaan dat de stroom die je ontvangt 100% Nederlands is.

Pure Energie stimuleert mensen om zelf ook groene energie op te wekken. Ze geven van alle leveranciers de hoogste terugleververgoeding. Dus heb jij zonnepanelen? Dan kun je hier mooi gebruik van maken. Doe snel de gratis Zon-check om te zien of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Pure Energie biedt drie contracten aan, van één jaar, drie jaar en vijf jaar. De contracten kun je tegen een goed tarief afnemen. Voor de voetbalfans is er een speciaal energiecontract. Pure Energie is namelijk sponsor van FC Twente, ze hebben daarom een contract waarbij je kans maakt op exclusieve FC Twente acties zoals een voetbalshirt.

Pluspunten Pure Energie:
  • 100% Nederlandse energie
  • Hoogste terugleververgoeding
  • Speciaal contract voor voetbalfans

Pure Energie tarieven

Overstappen naar Pure energie

Overstappen van energie klinkt misschien een beetje spannend, maar heb je samen met je energieleverancier zo geregeld.

1. Meld je aan bij Pure Energie

Meld je aan bij Pure Energie en ze sturen binnen drie werkdagen een welkomstbrief met jouw energiecontract.

Als je voor het einde van je contract wil overstappen naar Pure Energie dan kan het zijn dat je een overstapboete krijgt van je huidige energieleverancier. Pure Energie vergoedt de opzegboete niet. Soms kan het alsnog voordeliger zijn om over te stappen ondanks dat je een overstapboete krijgt.

2. 14 dagen bedenktijd

Na het ontvangen van je energiecontract heb je 14 dagen bedenktijd. Je zit nog nergens aan vast en kunt kosteloos annuleren. Je krijgt daarnaast inloggegevens voor Mijn Pure Energie.

3. Geef je meterstanden door en start levering energie

Geef je meterstanden door via Mijn Pure Energie. Een slimme meter leest je meterstanden automatisch uit. Pure Energie zegt het contract bij je huidige energieleverancier voor jou op en de levering van de energie van Pure Energie gaat van start.

Energiebronnen van Pure Energie

Zelf kiezen waar je stroom vandaan komt? Dat kan bij Pure Energie!

Ze verkopen bij Pure Energie alleen wat ze zelf opwekken. Je kiest zelf van welke windmolen je stroom wil ontvangen.

90% van de winst investeert Pure Energie weer in nieuwe wind- en zonne-energieprojecten. De overgebleven 10% gaat naar goede doelen. Hiermee wil Pure Energie jou verzekeren van goede groene energie.

Pure energie bouwt in 2019 meer dan dertig nieuwe windmolens in Nederland, waardoor ze 160.000 huishoudens kunnen voorzien van 100% groene Nederlandse stroom.

Energiebronnen Pure Energie
  • Zelf kiezen waar je stroom vandaan komt
  • Geen winstoogmerk
Ga naar Pure Energie

Pure energie zakelijk

Als ondernemer meewerken aan een groen Nederland wordt met Pure Energie heel gemakkelijk.

Pure Energie levert aan zowel ZZP, MKB als grootzakelijke klanten energie. Je kunt een gratis gesprek aanvragen om te kijken wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn. Als zakelijke klant heb je altijd een persoonlijke energie-adviseur die eventuele vragen beantwoord en advies kan geven.

Wanneer je als grootzakelijk klant energie afneemt krijg je een eigen accountmanager. Je krijgt daarnaast een duurzaamheidscertificaat. Hiermee laat je jouw klanten zien dat je duurzaam bent en mee werkt aan een schonere, groenere wereld.