Greenchoice energie

Greenchoice energie is volledig groen, voor iedereen betaalbaar en wordt met de Greenchoice app inzichtelijk gemaakt voor jou.

Greenchoice levert niet alleen groene stroom uit Nederland, ze zijn ook actief bezig met het aanplanten van bomen. Ze hebben al meer dan twee miljoen bomen geplant, waardoor 100% van het gasverbruik C02-gecompenseerd is.

Greenchoice is niet de goedkoopste energieleverancier. Dit komt onder andere omdat ze een kleine leverancier zijn en daardoor energie niet groot kunnen inkopen in tegenstelling tot de grotere energieleveranciers van Nederland. Greenchoice biedt wel uitstekende service en je krijgt er ook écht groene energie voor terug.

Greenchoice is in 2018 samengegaan met Qurrent, zodat ze samen Nederland nóg sneller duurzaam kunnen maken. Wil jij zelf ook helpen om heel Nederland om te krijgen naar duurzame energie van Greenchoice? Draag een vriend(in) aan bij Greenchoice, dan ontvang zowel jij als je vriend(in) €50,- met Greenchoice Vriendenvoordeel. Je kunt zo vaak vrienden uitnodigen als je zelf wilt.

Pluspunten Greenchoice energie:
  • Volledig groene energie
  • Greenchoice app
  • Goede klantenservice

Greenchoice tarieven

Overstappen naar Greenchoice

Overstappen van energie klinkt misschien een beetje spannend, maar heb je samen met je energieleverancier zo geregeld.

1. Meld je aan bij Greenchoice

Kies de producten die je wilt afnemen en meld je aan bij Greenchoice. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Als je voor het einde van je huidige contract wil overstappen naar Greenchoice dan kan het zijn dat je een overstapboete krijgt van je huidige energieleverancier. In sommige gevallen betaalt Greenchoice de overstapboete voor jou. Dit staat duidelijk in je contractvoorwaarden vermeld.

2. 14 dagen bedenktijd

Na het ontvangen van je energiecontract heb je 14 dagen bedenktijd. Je zit nog nergens aan vast en kunt kosteloos annuleren.

3. Geef je meterstanden door en start levering energie

Geef je meterstanden door aan Greenchoice en zij zeggen het contract bij je huidige energieleverancier voor jou op. De levering van de energie van Greenchoice gaat van start. Als je een slimme meter hebt worden de meterstanden automatisch doorgegeven.

Greenchoice zonnepanelen

Met Greenchoice zonnepanelen kun je zelf groene energie opwekken.

Met de gratis dakscan zie je meteen of je dak geschikt is voor zonnepanelen. De zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd door Trina Solar. En aangezien Greenchoice de zonnepanelen groot inkoopt, kun je de zonnepanelen voor een lagere prijs afnemen.

Heb je inmiddels de zonnepanelen op je dak? Je kunt met de Greenchoice app zien hoeveel energie je zelf opwekt en verbruikt. Met de Greenchoice app is mede door de hulp van de klanten van Greenchoice ontwikkelt, waardoor de app erg gebruikersvriendelijk is.

Wil je weten hoe je naast zonnepanelen je huis duurzamer kunt maken? Doe de woningscan en ontdek binnen vijf minuten wat jij kunt doen. Je krijgt inzicht in de kosten en opbrengsten, je kunt direct een offerte aanvragen. Alles wordt vervolgens voor je geregeld zodat je kunt beginnen met duurzaam wonen.

Greenchoice zonnepanelen:
  • Gratis dakscan
  • Duurzaam huis
  • Optimaal besparen
Ga naar Greenchoice

Greenchoice zakelijk

Ook met je bedrijf kun je gemakkelijk meehelpen aan een duurzaam Nederland.

Greenchoice zakelijk is er voor de ZZP'ers, MKB en voor grootzakelijke klanten. Als zakelijke klant van Greenchoice krijg je energie tegen de laagste tarieven. Je kunt zelf kiezen of je de energie uit zonne-, windenergie of biomassa wilt ontvangen.

Ze hebben voor alle zakelijke klanten een aparte klantenservice, waardoor de service persoonlijk en op maat is. En met het besparingsadvies van Greenchoice bespaar je ook nog eens geld door slim om te gaan met je energie.

Contact Greenchoice

Wil jij weten hoe je Greenchoice kunt bereiken? Bekijk de contactgegevens.
Kruisplein 15
3014 DB Rotterdam
010 478 2326