Over ons

Wat is providers.nl?

Als professional met een achtergrond of beroep in de telecomsector bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in nieuws over de markt voor (mobiele) telefonie, televisie en internet. Als u regelmatig het laatste nieuws wilt lezen over Nederlandse providers vindt u dit waarschijnlijk niet zo snel, niet in het Nederlands althans. Zeker niet als u op zoek bent naar meer diepgang en achtergronden bij het nieuws.

Als redactie van nieuwsfanaten met een passie voor telecom willen wij hier verandering in brengen. Op providers.nl publiceren we nieuws en achtergronden op het gebied van Nederlandse providers. Op onze website kunt u terecht voor alle actualiteiten over providers. Van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet, televisie en telefonie, tot nieuws over privacy en de netwerken van de providers.

Onze missie

De redactie van providers.nl houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van het beste nieuws over providers. Daarin gaan we een stap verder dan andere nieuwssites. We doen eigen onderzoek, bijvoorbeeld door de mobiele internetsnelheden van providers te testen. Met een focus op Nederland, maar soms ook met een internationale blik, bijvoorbeeld als het gaat om Europese regelgeving of privacy issues die wereldwijd spelen. Wij gaan niet voor grote koppen, maar voor de beste informatie. Zodat u elke dag op de hoogte bent van het nieuws dat voor u belangrijk is. We steken dan ook veel tijd in research en factchecking. Zo willen we één van de toonaangevende nieuwssites op het gebied van telecom worden en blijven.

Het team achter providers.nl

De artikelen op providers.nl worden geschreven door een enthousiast team van redacteuren. We zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de telecomsector en met onze gezamenlijke interesse voor telecomnieuws werken we samen hard om providers.nl verder te verbeteren. Natuurlijk willen we het liefst schrijven over wat onze bezoekers bezighoudt. Dus heeft u een suggestie voor een artikel? Neem dan vooral contact met ons op.

artikelen-providers

Het begin van providers.nl

Providers.nl begon vanuit een behoefte aan kwalitatief hoogstaand nieuws over wat ons bezighoudt: alles wat met telecom te maken heeft. Als redactie wilden we meer weten over onze branche dan wat de mainstream media ons konden bieden. Dus besloten we providers.nl te starten en zelf nieuws en achtergrondartikelen te gaan schrijven over wat ons dagelijks bezighoudt. Dat begon in 2015 in ons vorige kantoor aan de Nachtegaalstraat in Utrecht. Inmiddels zijn we als redactie doorgegroeid en werken we vanuit het centrum van de Domstad, aan de Utrechtse Herenstraat. Vanaf deze inspirerende locatie zullen we providers.nl verder blijven ontwikkelen en verbeteren.

Providers.nl in andere media

Het is goed mogelijk dat u al eens van ons had gehoord. Diverse andere media hebben al eens geschreven over onze artikelen en onderzoeken. Providers.nl is onder meer bekend van publicaties in de volgende media: