Energiedirect energie

Het regelen van je energie hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, dat laat Energiedirect.nl zien.

Alles bij energiedirect.nl is ingesteld op makkelijk en goedkoop je energie regelen. Ze vinden het daarnaast belangrijk om bij te dragen aan duurzame energie. Dus alle stroom die je ontvangt is 100% groene windstroom uit Europa.

Om te zorgen dat energie regelen niet moeilijk is, geeft energiedirect.nl je de keuze uit een éénjarig, tweejarig of flexibel energiecontract. Energiedirect biedt geen overbodige extra's en ze houden ook hun aanbiedingen lekker eenvoudig. Je zult dus niet snel een energie aanbieding met grote cadeaus zien.

Energiedirect.nl is de sponsor van PSV. Ze bieden daarom speciaal voor fans van PSV een energiecontract met een FANstore tegoed. Met het tegoed kun je zelf een product uit de FANstore kiezen!

Pluspunten Energiedirect energie:
  • Lage energietarieven
  • Regelneef App
  • 100% windenergie

Energiedirect tarieven

Overstappen naar energiedirect

Overstappen van energie klinkt misschien een beetje spannend, maar heb je samen met je energieleverancier zo geregeld.

1. Meld je aan bij energiedirect

Meld je aan bij Energiedirect.nl en ze sturen binnen 24 uur een bevestigingsmail met jouw energiecontract.

Als je voor het einde van je contract wil overstappen naar energiedirect dan kan het zijn dat je een overstapboete krijgt van je huidige energieleverancier. Energiedirect.nl vergoedt (gedeeltelijk) de opzegboete alleen wanneer je een meerjarig contract afsluit, een Altijd Voordeel of PSV Energie contract afsluit en het contract afsluit nadat energiedirect jou heeft benaderd.

2. 14 dagen bedenktijd

Na het ontvangen van je energiecontract heb je 14 dagen bedenktijd. Je zit nog nergens aan vast en kunt kosteloos annuleren. Je krijgt daarnaast inloggegevens voor Mijn energiedirect.nl en de Regelneef App.

3. Geef je meterstanden door en start levering energie

Energiedirect.nl leest je meterstanden automatisch uit en zegt het contract bij je huidige energieleverancier voor jou op. De levering van de energie van energiedirect gaat van start.

Energiedirect zonnepanelen

Op een eenvoudige manier geld besparen met zonnepanelen van energiedirect.nl.

En geen keuzestress: je kunt kiezen tussen twee soorten zonnepanelen.

Ben jij geïnteresseerd in zonnepanelen? Energiedirect.nl biedt je de mogelijkheid om zonnepanelen te nemen. Je hebt de keuze uit de ZonGoed en ZonBeter zonnepanelen. Allebei van goede kwaliteit, maar de ZonGoed is de voordeligste optie. Met de Dakcheck van energiedirect zie je meteen of je zonnepanelen kunt plaatsen en welke zonnepanelen het meest geschikt zijn voor jouw dak.

Na de Dakcheck ontvang je een offerte en wanneer je tevreden bent met de offerte wordt er een afspraak ingepland. In één dag zijn de zonnepanelen op jouw dak geïnstalleerd en kun je meteen genieten van de voordelen. Met de Regelneef App zie je precies de opbrengst van je zonnepanelen.

Energiedirect zonnepanelen
  • Goed voor het milieu
  • Twee soorten zonnepanelen
  • Deskundige installatie
Ga naar energiedirect

Energiedirect zakelijk

Als zakelijke klant profiteer je van dezelfde voordelen, lekker overzichtelijk.

De energie voor ZZP’ers, MKB en particuliere klanten is hetzelfde. Energiedirect heeft voor zakelijke klanten altijd wel een scherp aanbod. En alle energiezaken regel je net zo gemakkelijk via de Regelneef App.

Voor groot zakelijke klanten met bijvoorbeeld meerdere vestigingen kun je een offerte op maat aanvragen. Je kunt online gratis een contactformulier invullen of energiedirect tegen de standaard belkosten bellen.