Over de energie vergelijker

Vergelijk eenvoudig alle energieleveranciers op jouw adres met behulp van de energie vergelijker en stap over naar het beste energiecontract voor jou.

Met behulp van de energie vergelijker op Providers.nl vind je aan de hand van de postcodecheck snel en gemakkelijk alle energieleveranciers op jouw adres. Hiermee zie je in een duidelijk overzicht naar welke energieleverancier jij het beste kunt overstappen op basis van jouw verbruik. Je kunt bovendien zelf eenvoudig aangeven wat voor een energie je wilt. Handig als je pro duurzaamheid bent. Wil je bijvoorbeeld 100% Nederlandse stroom? Geef het aan in de filters en wij passen de vergelijking voor je aan. Daarnaast kun je gemakkelijk op contractduur en energieleverancier filteren.

Heb je zonnepanelen op je dak? Ook dat kun je aangeven in de energie vergelijker. Zo zie je per leverancier wat je bespaart met terugleveren. Heb je geen idee wat je verbruik is? Geen probleem. Geef simpelweg aan met hoeveel personen je samenwoont, dan maken wij een reële inschatting van je verbruik. Standaard vergelijken we energieleveranciers op basis van 2500 kWh stroom en 1000 m3 gas, dat is vergelijkbaar met een tweepersoonshuishouden. Heb je thuis stads- of blokverwarming? Alleen stroom vergelijken kan ook met onze energie vergelijker!

Op zoek naar meer aanbiedingen?

Naast het aanbod in de vergelijker zijn er regelmatig exclusieve aanbiedingen met cashback of kortingen. Deze plaatsen energieleveranciers op de officiële energie aanbiedingen website.