iPhone 15 Pro 128GB Black

iPhone 15 Pro 128GB Black

vanaf € 40,- p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Specificaties

  • 128 GB geheugen
  • iOS 16
  • 6,1 inch schermdiagonaal

Beschrijving

Maak kennis met de iPhone 15 Pro, het luxe model uit de nieuwe iPhone 15-serie . Deze telefoon heeft een verfrissend design met afgeronde randen, een titanium frame en een USB-C-oplaadpoort - een primeur voor iPhones. De dempknop is vervangen door een intuïtieve actieknop, en de schermranden zijn nog strakker. De iPhone 15 Pro is verkrijgbaar in zwarte titanium, witte titanium, natuurlijke titanium en blauwe titanium afwerkingen.

Leg momenten vast als nooit tevoren met de verbeterde camera van de iPhone 15 Pro. Met een hoogwaardige camerasensor en 3x optische zoom, samen met een 48 MP hoofdcamera, 12 MP ultragroothoeklens en een 12 MP telelens, zullen je foto's scherper en levendiger zijn. Zelfs selfies profiteren van verbeterde autofocus. Deze verbeteringen zijn energiezuinig, zodat je batterij langer meegaat.

Wat betreft de batterijduur is de capaciteit van de iPhone 15 Pro met 14% verhoogd, waardoor een verbeterde batterijervaring gedurende de hele dag mogelijk is. Met ondersteuning voor Thunderbolt 3 en 15W draadloos opladen heb je meerdere opties om je apparaat opgeladen te houden. De A17 Pro-chip, in combinatie met 8 GB RAM en iOS 17, levert razendsnelle prestaties en naadloos multitasken.

Meer info over de Apple iPhone 15 Pro bij Youfone

Ben jij op zoek naar een Apple iPhone 15 Pro bij Youfone ? Lees hier meer.

Over het Youfone Apple iPhone 15 Pro abonnement

Je kunt een Youfone Apple iPhone 15 Pro abonnement kiezen met een databundelgrootte van 0.5GB tot en met 20GB data en een belbundel van 200 tot en met Onbeperkt belminuten/smsjes.

Met dit abonnement maak je gebruik van het youfone 5G netwerk. Je internetsnelheid is 225 Mbs. Je kunt je telefoon abonnement in heel Europa gebruiken.