Galaxy A05s  64GB Black

Galaxy A05s 64GB Black

vanaf € 4,75 p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Specificaties

  • 64 GB geheugen
  • Android 13
  • 6,7 inch schermdiagonaal

Beschrijving

De Samsung Galaxy A05s biedt een uitstekende balans tussen prestatie en prijs, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare smartphone zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Dit toestel is uitgerust met een krachtige 50 megapixel hoofdcamera die in staat is om scherpe en gedetailleerde foto’s te maken, samen met een ultragroothoeklens en een macrolens voor diverse fotografische behoeften. Daarnaast beschikt het over een 13 megapixel selfiecamera aan de voorkant, perfect voor al je persoonlijke en groepsselfies.

De Galaxy A05s blinkt uit met zijn grote 6.7 inch beeldscherm, ideaal voor het bekijken van video's en het spelen van games, terwijl de 5000 mAh batterij ervoor zorgt dat je toestel makkelijk de dag doorkomt zonder opladen. Mocht je toch snel een boost nodig hebben, dan biedt het 25 Watt snelladen een snelle oplossing. Een unieke feature van de A05s is de mogelijkheid om het opslaggeheugen uit te breiden tot 1 terabyte met een microSD-kaart, waardoor het een perfecte keuze is voor gebruikers die veel opslagruimte nodig hebben voor hun foto’s en video’s. Dit toestel combineert functionaliteit met duurzaamheid, wat het een slimme keuze maakt voor de dagelijkse smartphonegebruiker.

Meer info over de Samsung Galaxy A05s bij Odido

Ben jij op zoek naar een Samsung Galaxy A05s bij Odido ? Lees hier meer.

Over het Odido Samsung Galaxy A05s abonnement

Je kunt een Odido Samsung Galaxy A05s abonnement kiezen met een databundelgrootte van 2GB tot en met Onbeperkt data en een belbundel van 120 tot en met Onbeperkt belminuten/smsjes.

Met dit abonnement maak je gebruik van het odido 5G netwerk. Je internetsnelheid is 225 Mbs. Je kunt je telefoon abonnement in heel Europa gebruiken.