9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
297.267 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Black Friday energie 2022

Bekijk de Black Friday energie deals van 2022.
Variabel contract
Cadeauwaarde € 0,-
Contractduur 1 maand
Bekijk aanbieding

Overstappen met Black Friday energie actie

Gemakkelijk overstappen, geen addertjes onder het gras. We leggen je uit hoe je in 3 simpele stappen bent overgestapt.

1. Check je huidige contract

Controleer of je al kunt overstappen door de einddatum van je huidige contract te checken.

Om Black Friday energie aanbiedingen te vergelijken is het handig om te weten wat je momenteel betaalt aan energieprijzen. Pak daarom je meest recente jaarafrekening erbij. Daarop zie je wat je in het afgelopen jaar hebt verbruikt en tegen welke tarieven.

Verandert je woonsituatie, of ga je verhuizen? Dan kun je energie vergelijken op basis van een schatting van je verbruik. Geef simpelweg aan in de vergelijker uit hoeveel personen je huishouden bestaat, dan passen wij het energieverbruik daar op aan.

2. Vergelijk Black Friday energie deals

Vergelijk de Black Friday energie deals van 2022. De deals worden in de vergelijker getoond. Geef vervolgens in de vergelijker aan uit hoeveel personen je huishouden bestaat en of je gas en stroom wilt, of alleen stroom.

Standaard zie je de goedkoopste energie deals met een cashback. Je kunt ook kiezen om de deals met gratis cadeau te bekijken. Selecteer dit dan aan de linkerkant bij de filters.

Start met vergelijken

3. Geniet van je korting of gratis cadeau

Heb je de juiste Black Friday deal gevonden? Super! Dan kun je je aanmelden via 'Bekijk aanbieding'. We sturen je door naar de website van de leverancier. Hier vraag je het contract aan. Je nieuwe leverancier regelt vervolgens met je huidige leverancier de overstap. Jij hoeft alleen maar je meterstanden door te geven. Heb je een slimme meter? Dan gaat dit automatisch en hoef je niks te doen.

Daarna kun je genieten van de korting of je gratis cadeau.

Meer over overstapservice

Waarom Black Friday energie?

Wat is Black Friday eigenlijk? En wat heb jij daar als klant aan?

Black Friday is begonnen in de Verenigde Staten, waar de meeste werknemers de dag na Thanksgiving Day vrij zijn. Een ideaal moment om alvast te beginnen met kerstaankopen. De winkels speelden hier slim op in door middel van vele kortingsacties. Sindsdien is het vaste prik om voor zonsopkomst al in de rij te staan bij je favoriete winkels, zodat jij de allerbeste deal kunt scoren.

De laatste jaren is het ook steeds populairder geworden in Nederland. Je zult daarom steeds meer bedrijven zien stunten met acties.

Voordelen energie deals
  • Nog hogere kortingen
  • Extra cadeaus
Bekijk deals

Meer informatie over Black Friday energie

Lees onderstaand meer over Black Friday in Nederland.

Beste Black Friday energie deals 2022

Leverancier Contractduur Aanbieding Bestellen
Frank Energie Variabel Lage tarieven Meer info
Budget Variabel Lage tarieven Meer info

Cyber Monday energie

Na Black Friday is het nog niet afgelopen. Op de maandag daarop is het namelijk Cyber Monday. Je kunt verwachten dat ook op maandag volop kortingen en cadeaus worden aangeboden. Normaal gesproken vindt Black Friday plaats in fysieke winkels en is Cyber Monday met name voor online winkelen.

Black Friday internet

Niet alleen energieleveranciers hebben toffe acties met Black Friday. Ook internet providers doen sinds een paar jaar mee. Elk jaar groeit het aantal Black Friday internet aanbiedingen. We houden alle aanbiedingen voor jou in de gaten. Is het tijd om over te stappen van internet provider? Neem dan snel een kijkje om te zien of er een interessante Black Friday actie is.

Black Friday mobiel

Elektronica is zeer gewild tijdens Black Friday. Daarom hebben mobiele providers vaak hoge kortingen. Je ziet ook vaak dat providers een telefoon abonnement met een gratis cadeau aanbieden. Bekijk alle Black Friday telefoon deals.

Is jouw telefoon nog in goede staat en ben je alleen op zoek naar sim only? Ook dan zit je bij ons goed: Black Friday sim only.