Black Friday mobiele telefoon

Heb je al een telefoon op het oog? Of ga je helemaal zonder verwachtingen op zoek naar Black Friday mobiele telefoon deals?

We verwachten dat dit jaar tijdens Black Friday meerdere toestellen in prijs worden verlaagd. Voorgaande jaren werden verschillende Apple en Samsung toestellen goedkoper. Ook zullen de abonnementen goedkoper zijn en geven enkele providers waarschijnlijk zelfs een gratis cadeau weg. Denk hierbij aan gratis oortjes of een boxje. Ga jij helemaal 'blanco' deze Black Friday in? Dan kun je dus verschillende acties verwachten.

Hoe vind je de beste deal? Heel simpel. Je houdt deze pagina in de gaten. Alle Black Friday mobiele telefoon deals vind je bij ons.

Voordelen Black Friday telefoon abonnement
  • Toestel in prijs verlaagd
  • Gratis cadeaus
  • Korting op abonnement
Bekijk alle telefoons
Voordelen Black Friday telefoon abonnement

Black Friday telefoon deals

Op dit moment zijn er nog geen Black Friday telefoon deals bekend. Zodra de deals bekend zijn tonen we dat op deze pagina. Bekijk onderstaand de goedkoopste toestellen.

19,-
per maand
Bijbetaling: €0,-
Data
4 GB
Bel/SMS
4000 min
Meer informatie
20,-
per maand
Bijbetaling: €0,-
Data
5 GB
Bel/SMS
200 min
Meer informatie
22,-
per maand
Bijbetaling: €0,-
Data
4 GB
Bel/SMS
4000 min
Meer informatie
25,-
per maand
Bijbetaling: €0,-
Data
4 GB
Bel/SMS
4000 min
Meer informatie
Toestel Totaal toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Contractduur Vaste rente / JKP
Samsung Galaxy A51 €216 €0,00 €216 €9,00 24 maanden 0%
Sony Xperia 10 II €240 €0,00 €240 €10,00 24 maanden 0%
Samsung Galaxy A71 €288 €0,00 €288 €12,00 24 maanden 0%
Apple iPhone SE €360 €0,00 €360 €15,00 24 maanden 0%

Overstappen Black Friday telefoon abonnement

Telefoon abonnement vergelijken doe je in een paar simpele stappen. Het werkt als volgt.

1. Vergelijk Black Friday aanbiedingen

Kies eerst je smartphone uit, en daarna het abonnement dat het beste bij je past. Bepaal hoeveel data- en belminuten je wilt, hoeveel je eenmalig wilt aanbetalen voor je telefoon en kies je contractduur. Je kunt ook een losse smartphone kiezen en sim only vergelijken.

2. Bestel je telefoon abonnement

Vraag vervolgens het telefoon abonnement aan. Klik op de link bij het telefoon abonnement en wij sturen je door naar de mobiele provider van jouw keuze. Meld je aan door het online aanvraagformulier in te vullen en te verzenden. Dit kost je slechts een paar minuten van je tijd en je nieuwe provider gaat voor je aan de slag!

3. Geniet van je nieuwe telefoon abonnement

Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je een bevestiging van je nieuwe provider met de ingangsdatum van je telefoon abonnement. Je ontvangt vervolgens je simkaart en telefoon per post en op de afgesproken datum gaat je nieuwe abonnement in. Voilà en veel plezier!

Meer informatie over Black Friday telefoon abonnement

Wil je meer informatie over Black Friday? Bekijk dan onderstaande informatie.

Wat is Black Friday?

Black Friday is oorspronkelijk ontstaan in de Verenigde Staten. De dag na Thanksgiving zijn de meeste mensen vrij. Daarom gingen veel gezinnen alvast kerstinkopen doen. De winkels speelden daar weer op in door grote acties aan te bieden. Met name elektronica en kleding is populair tijdens Black Friday. Sinds enkele jaren is het ook populair in Nederland.

Welke providers doen mee met Black Friday?

Welke providers meedoen met Black Friday is nog niet bekend. We verwachten dat de premium providers KPN, T-Mobile en Vodafone mooie deals aanbieden. Vorig jaar hadden ook Hollandsnieuwe en Ben Black Friday telefoon aanbiedingen. Koop je liever los een toestel? Dan kun je bij Coolblue terecht.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina