vanaf € 0,- p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Specificaties

  • GB geheugen
  • 0,0 inch schermdiagonaal

Beschrijving

Meer info over OnePlus 8

Wil je meer weten over de OnePlus 8? Bekijk dan de onderstaande informatie.

HDR10+ beeldondersteuning

De OnePlus8 is uitgerust met HDR10+ beeldondersteuning. Daarmee geniet je van de meest optimale helderheid en kleurweergave van dit moment. HDR10+ is een verbetering van de manier waarop contrast en helderheid worden bepaald en de hoogste standaard van dit moment. Daarmee kijk je op je OnePlus8 naar de allerbeste beeldkwaliteit.

Dolby Atmos muziekweergave

Dolby Atmos is er nu ook voor sommige smartphones en de OnePlus8 is er daar één van. Door objecten in 360 graden rondom de luisteraar te plaatsen ervaar je een unieke geluidsbeleving. Met Dolby Atmos haal je de bioscoop 3D-filmervaring naar je eigen OnePlus8. Een YouTube filmpje of video bekijken en beluisteren, in combinatie met de HDR10+ beeldscherm ondersteuning wordt een hele andere beleving. Om van het volledige Dolby Atmos effect op je OnePlus8 te genieten kun je iedere willekeurige koptelefoon of oortjes gebruiken.

OxygenOS besturingssysteem

De geoptimaliseerde versie van Android: OxygenOS waarmee de OnePlus8 is uitgerust, biedt meer dan 280 krachtige software-optimalisaties, die jou een sterk verbeterde gebruikservaring geven. Juist voor díe functies die je echt nodig hebt op je smarthpone en dagelijks gebruikt. OxygenOS maakt jouw OnePlus8 ervaring nog soepeler en sneller dan je waarschijnlijk gewend bent van andere toestellen.

Perfecte game ervaring

De OnePlus8 is uitgerust met een superkrachtige Qualcomm snapdragon processor. Daarmee wordt online gamen op je smarthpone ontzettend makkelijk en soepel. Je speelt eenvoudig de zwaarste games, zonder haperingen en latency. Lekker onderweg nog even een spelletje spelen en je laatste game-level bijwerken? Met de OnePlus8 kan het.