Find X3 Pro 256GB Black

Find X3 Pro 256GB Black

vanaf € 33,- p/m

Wat klanten waarderen:
 • Twee weken bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Dual View Video
 • Snel- en draadloos laden

Specificaties

 • 256 GB geheugen
 • Android 11
 • 6,7 inch schermdiagonaal
 • Waterdicht
 • Draadloos opladen
 • Snel opladen
 • Vingerafdruk ontgrendeling
 • Dual-sim
 • Gezichtsontgrendeling
 • 5G ondersteuning

Beschrijving

De nieuwe Find X3 serie is er. De OPPO Find X3 Pro is de meest indrukwekkende variant in de serie. De Find X3 Pro beschikt uiteraard over 5G, snel- en draadloos opladen en meerdere camera's. Je kunt de OPPO Find X3 Pro in twee kleuren krijgen: blauw en zwart. Je krijgt 256 GB opslaggeheugen en maar liefst 12 GB werkgeheugen. Dit betekent dat het toestel razendsnel taken uitvoert.

De camera is één van de belangrijkste onderdelen van een smartphone. Dat zit wel goed bij de Find X3 Pro. Met vier camera's kun je het perfecte plaatje schieten. Naast dat je prachtige foto's kunt maken, heeft de OPPO Find X3 Pro ook verschillende toffe video functies. Je kunt bijvoorbeeld met Dual View Video twee kanten tegelijkertijd filmen. Gaaf he? En zelfs in het donker filmen is geen probleem.

Meer info over OPPO Find X3 Pro

Wil je meer weten over deOPPO Find X3 Pro? Bekijk dan de onderstaande informatie.

oppo-findx3pro-camera

Camera

Met de Find X3 Pro ontvang je een uitstekende quad camera, bestaande uit een 50 MP hoofdcamera, 50MP ultragroothoek camera, 13 MP telefoto camera en een 3 MP microscoop camera. Op de hoofdcamera en ultragroothoekcamera vind je een bijzonder grote en geavanceerde sensor. Hiermee maak je haarscherpe beelden. Ook autofocussen gaat razendsnel met de dualpixel-pdaf. Bijzonder op de Find X3 Pro, en nog niet eerder gezien op een smartphone, is een microscoopcamera. Met de microscoopcamera kan je het onderwerp van je foto tot 60x vergroten. Hiermee kan je de allerkleinste details in je omgeving vastleggen en van dichtbij bekijken.

oppo-findx3pro-coloros

ColorOS 11.2

De OPPO Find X3 Pro draait op Android 11 met OPPO’s ColorOS 11.2-skin er overheen. Dit bied je nog meer opties en instellingen om het toestel helemaal naar voorkeur aan te passen. Zo kan je instellen hoeveel apps er op het startscherm worden getoond, maar ook de grootte en de vorm van de iconen, het lettertype en het kleurenschema kan je zelf aanpassen. En voor wie werkt met twee accounts, heeft Oppo iets handigs bedacht. Je kan namelijk makkelijk switchen tussen accounts door de ene account te ontgrendelen met je duim en de andere met je wijsvinger. Ook handig is dat je na het ontgrendelen met je vingerafdrukscanner, meteen kan kiezen uit een aantal snelkoppelingen.

Design

En zoals je van deze prijsklasse mag verwachten, ontvang je een groot en heldere 6,7 inch OLED-display met quad hd scherm. Ook is het scherm voorzien van een 10 bit display. Hiermee is het scherm in staat om 1 miljard kleuren weer te geven. In vergelijking, met een standaard 8-bitscherm ontvang je 16,7 miljoen kleuren. Dit zorgt voor een vloeiend kleurverloop en zeer hoge schermresolutie. Ook heeft het scherm een hoge verversingssnelheid tot 120Hz. Ondanks de grootte voelt het toestel toch fijn in de hand vanwege de afgeronde hoeken, ook is de telefoon dun en licht. De achterkant bestaat uit een knap staaltje techniek van glas met een kromming langs de randen en een verdikking bij de cameralenzen. Ook ben je met het toestel verzekerd van een IP684 certificering voor morsen en spatten. De telefoon zou zelfs 30 minuten onder water tot 1,5 meter diep moeten overleven. In de praktijk is het vooral handig in de stromende regen.