Galaxy S10 Lite 128GB Zwart

vanaf € 30,- p/m

Wat klanten waarderen:
 • Twee weken bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Optische beeldstabilisatie bij filmen
 • Groot helder AMOLED-display
 • Plastic achterkant

Specificaties

 • 128 GB geheugen
 • Android 10
 • 6,7 inch schermdiagonaal
 • Snel opladen
 • Vingerafdruk ontgrendeling
 • Gezichtsontgrendeling

Beschrijving

De S10 Lite is het betaalbare alternatief voor de S10 high-end versie. De smartphone is voorzien van een groter Super AMOLED Plus scherm van 6,7 inch, driedubbele camera, gemiddeld krachtige batterij en extra camera functies.

De driedubbele camera aan de achterkant bestaat uit een 48 MP hoofdcamera, 12 MP groothoekcamera en 5 MP macrocamera. Ook aan de voorkant ontvang je een scherpe 32 MP selfiecamera.

Is dit toestel wat voor jou? Dan heb je de keuze uit de drie kleuren donkerblauw, zwart en wit met glanzende afwerking.

Meer info over Galaxy S10 Lite

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy S10 Lite? Bekijk dan de onderstaande informatie.

Galaxy S10 Lite prestaties

Snelle prestaties

Samsung Galaxy S10 Lite wordt aangestuurd door de Snapdragon 855 chip en heeft een 8 GB werkgeheugen. Dit alles maakt het toestel erg snel. Hiermee open je met gemak de zwaarste apps en switch je snel tussen de verschillende apps. Voor de opslag van je vele filmpjes en foto's ontvang je 128 GB aan opslag. Heb je hier toch niet genoeg aan? Dan kan je het geheugen altijd nog uitbreiden tot 1TB met een Micro SD kaart.

Galaxy S10 Lite camera

Extra foto opties

In tegenstelling tot de S10, heeft de Lite versie geen telelens, maar wel een 5 MP macrolens. Hiermee haal je je onderwerp tot 4cm dichterbij om meer details vast te leggen. Helaas beschikt het toestel niet over optische zoom, tegen kwaliteitsverlies, maar wel een digitale zoom tot 8x. Met de 12 MP groothoekcamera leg je juist meer van je omgeving vast tot een hoek van 123 graden. Voor bijvoorbeeld landschap- of groepsfoto's. De scherpe 32 MP selfiecamera aan de voorkant heeft een extra optie, namelijk live focus. Hiermee kan je voor en na het nemen van de foto een extra bokeh-blur effect toevoegen, waarmee je extra focus legt op jou en de achtergrond vervaagt.

Galaxy S10 Lite batterij

Goede batterij

De S10 Lite mag dan de goedkopere variant van de S10 zijn, maar is wel uitgerust met een gemiddeld krachtigere batterij van 4.500 mAh met super fast charging functie. Met de snellader van 45 Watt, laad je de telefoon op in 30 minuten tot ongeveer 70%, om er weer een volle dag mee op pad te gaan.

Galaxy S10 Lite video

Extra video opties

Samsung heeft de S10 Lite uitgerust met extra video opties. Zo kan je met de Super Steady Modus je beelden beter stabiliseren tegen bewegingen voor vloeiend strakke videobeelden. En met Live video focus kan je tijdens het filmen scherp stellen op het onderwerp en de achtergrond vervagen met de keuze uit vier blur-effecten. Ook handig is dat je je gemaakte filmpjes direct kan bewerken met een geïntegreerd video-editprogramma op de S10 Lite