vanaf € 0,- p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Specificaties

  • GB geheugen
  • 0,0 inch schermdiagonaal

Beschrijving

Meer info over de Samsung Galaxy S20 FE

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy S20 FE? Bekijk dan de onderstaande informatie.

Samsung Galaxy S20 FE scherm

Groter scherm

Het scherm heeft qua grootte een upgrade gekregen ten opzichte van de S20. Je ontvangt nu geen 6,2 inch maar een 6,5 inch scherm met een Infinity-O Display. Ook is het scherm bijna randloos, waarvan de camera als een klein gaatje is weggestopt in het scherm. Ideale grootte om te gamen, streamen en videobellen!

Ook scrollen gaat nog lekker snel en vloeiend met de hoge verversingssnelheid van 120Hz. Helaas is er voor de prijs wel ingeleverd op de schermresolutie. Met full HD is het scherm veel minder scherp dan met de quad HD resolutie van de S20. Ook ondersteunt het scherm geen HDR, waardoor de kleurcontrasten minder zichtbaar zijn.

Samsung Galaxy S20 FE camera

Veelzijdige camera

Een goede camera is een belangrijk speerpunt voor de Fan Edition. Dat zie je terug in drie goede camera's aan de achterkant, bestaande uit een 12 MP hoofdcamera, 12 MP groothoekcamera, 8 MP telelens en zelfs een 32MP selfie camera aan de voorkant.

De camera maakt mooie heldere foto's met veel detail. Ook inzoomen gaat nog net zo fijn met de telelens die tot 3x optisch kan zoomen zonder kwaliteitsverlies. Voor je foto's met weinig licht en in de nacht, wordt je camera bijgestaan met de nachtmodus. Deze maakt meerdere opnames tegelijk en verwerkt ze tot één heldere nachtfoto.

Samsung Galaxy S20 FE kleuren

Meerdere kleuropties

In vergelijking met de S20, waar je slechts uit drie kleuren kan kiezen, kan je nu kiezen uit maar liefst 6 trendy kleuren met een strakke, matte afwerking. Naast de meer basic kleuren navy, rood en wit, kan je nu ook kiezen uit de frisse kleuren lavendel, mintgroen en oranje. Voor ieder wat wils.