Galaxy Z Fold 2 256GB Zwart

Galaxy Z Fold 2 256GB Zwart

vanaf € 46,- p/m

Wat klanten waarderen:
 • Twee weken bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Hoge AMOLED schermkwaliteit
 • Uitermate geschikt voor multitasken
 • Flexibiliteit beeldscherm
 • Beschermlaag hoofdscherm trekt snel stof aan

Specificaties

 • 256 GB geheugen
 • Android 10
 • 7,6 inch schermdiagonaal
 • Draadloos opladen
 • Snel opladen
 • Vingerafdruk ontgrendeling
 • Dual-sim
 • 5G ondersteuning

Beschrijving

De Samsung Galaxy Fold 2 is de opvolger van de Samsung Galaxy Fold. De volgende high-end smartphone met verticaal opvouwbaar scherm van Samsung. Waar het om draait bij de Galaxy Z Fold 2 is natuurlijk wederom het unieke uitklapbare beeldscherm.

Jij kiest of je een smartphone in je handen hebt, waarbij je gemakkelijk notificaties kan bedienen met 1 hand, of dat je hem openklapt en een tablet in je handen hebt. Dichtgeklapt is de Z Fold 2 6,2 inch, opengeklapt maar liefst 7,6 inch. De ideale grote om er je favoriete online games op te spelen, meerdere apps tegelijkertijd te bedienen met het multi-active window en bijvoorbeeld de krant in groter formaat te lezen.

Het Ultra Thin glass hoofdbeeldscherm is voorzien van een geïntegreerde beschermlaag. Met de hoge 120 Hz refreshsnelheid van het hoofdscherm, voelt scrollen bovendien super soepel aan. In de Galaxy Z Fold 2 is een 4500 mAH batterij verwerkt met dubbele batterijcel. Zo gaat de Z Fold 2 gerust een hele dag mee bij intensief gebruik.

Meer over Samsung Galaxy Z Fold 2

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Z Fold 2? Bekijk dan onderstaande informatie.

Galaxy Z Fold 2 Flex modus

Flex-modus display

De Galaxy Z Fold 2 beschikt over flex-modus display. Daarmee kun je de smartphone in een hoek naar keuze bedienen en vasthouden, of juist niet vasthouden door hem neer te zetten in de juiste hoek. Zo kun je hem bijvoorbeeld in een hoek van 90’ graden voor je neerzetten, en simuleer je als het ware een mini laptop. Handig als je je handen graag vrij hebt en bijvoorbeeld een YouTube video wil kijken met het videobeeld rechtopstaand en de reacties op het liggende scherm.

flex-modus-display-fold2

Pair apps

Een groot scherm moet natuurlijk ook goed benut worden. Met de Z Fold 2 kun je op het voorste scherm twee apps tegelijk bedienen, en op het hoofdscherm zelf drie apps tegelijk. Met het 12 GB werkgeheugen is de Z Fold2 er op gemaakt om te multitasken. Met de multi-active window sleep je de apps naar de juiste kant en kun je je scherm splitten om apps te verdelen over je scherm. Bovendien kun je apps die je vaak gebruikt aan elkaar koppelen om ze vervolgens tegelijkertijd te openen via het Edge Panel. Deze koppeling kun je opslaan, zodat je voor het gemak elke keer op dezelfde manier de apps opent.

hideaway-scharnier-galaxy

Hideaway-scharnier

De scharnier van de Galaxy Z Fold 2 is nog een stukje vernuftiger dan die van de Samsung Galaxy Fold. Het open- en dichtklappen voelt ook bij dit model ontzettend soepel aan, en het scharnier is moeilijk stuk te krijgen. Maar met de ‘hideaway’ scharnier valt het je nu nauwelijks op dat er überhaupt een scharnier in het scherm zit. Je kunt hem wel voelen wanneer het scherm opengeklapt vasthebt. Een (klein) nadeel is wel dat de Z Fold 2 dichtgeklapt met zijn 16,8 mm nog iets dikker is dan de Samsung Galaxy Fold.

Galaxy Z Fold 2 camera's

Vijf camera's

De Samsung Galaxy Z Fold2 is voorzien van een triple camera aan de achterkant met 12 MP hoofdcamera, 12 MP telelens en12 MP groothoekcamera. Het scherm aan de voorkant en in het hoofdscherm zijn beide voorzien van een 10 MP hole-punch selfiecamera, die verwerkt zit in het glas. Een extra handigheid: met de dual preview functie in de camera app zie je tegelijkertijd op het hoofdscherm en de voorkant wat je hebt vastgelegd. Zo kunnen anderen met je meekijken wat je hebt vastgelegd.