Na Nuon verandert ook Powerpeers haar naam naar moederbedrijf Vattenfall. Waarom is dit besluit genomen en wat gaat dit betekenen voor bestaande klanten van Powerpeers?

Waarom verandert Powerpeers haar naam?

Powerpeers is een van de groenste energieleveranciers van Nederland. Een van de bijzondere services die Powerpeers daarin aanbiedt is het delen van energie met vrienden, familie of zelfs onbekenden. Heb je met jouw zonnepanelen meer opgewekt dan je verbruikt? Dan wordt dit teruggeleverd aan het energienetwerk van Powerpeers, waardoor andere klanten van Powerpeers van jouw energie gebruik kunnen maken. En jij krijgt daar een mooie terugleververgoeding voor. Hierdoor wordt groene energie met elkaar gedeeld en gaat er geen energie verloren.

Vattenfall heeft onlangs de ambitie uitgesproken om fossielvrij leven mogelijk te maken. Dit houdt in dat ze bezig zijn met de afbouw van hun eigen fossiele energieproductie. Daarnaast investeren ze in duurzame energiebronnen en energieopslag.

En juist daarom is het een logisch besluit om Powerpeers volledig onderdeel te maken van het merk, en dus de naam, Vattenfall. Op die manier willen ze ervoor zorgen dat duurzame energie en energiedelen voor alle klanten van Vattenfall beschikbaar wordt.

Powerpeers heeft bewezen succesvol te zijn en we geloven dat nog meer klanten met elkaar willen verbinden en duurzame energie willen delen.


- Cindy Kroon, Directeur Klanten Vattenfall Nederland.

Hoe gaat het nu verder voor bestaande klanten van Powerpeers?

De naam Vattenfall wordt langzaamaan overal doorgevoerd, net zoals nu al het geval is bij Nuon. Nuon Vattenfall, heeft de verandering al grotendeels doorgemaakt. Voor klanten van Powerpeers verandert er dus niks, ze krijgen de service die ze gewend zijn en ook de producten die ze afnemen blijven hetzelfde.

Energieleveranciers vergelijken

Ben je nog klant bij Powerpeers, maar loopt je contract bijna af? Dan kun je energieleveranciers vergelijken en kijken waar jij het beste energiecontract krijgt. En grote kans dat je nog een hoge korting of een mooi welkomstcadeau bij je contract krijgt.

Wist je dat je al 61 dagen vóór het einde van je contract naar Nuon kan overstappen? En bij sommige leveranciers kun je zelfs nog eerder naar overstappen. Doe de overstapcheck en zie wanneer jij zonder problemen kunt overstappen van energieleverancier.

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je energiecontract in en check wanneer je kunt overstappen.

Einddatum energiecontract:


Je kunt overstappen naar de volgende energieleveranciers:

Energieleveranciers worden geladen.