Over Eva

Ben ik niet met vriendinnen, dan zit ik het liefste gezellig op kantoor. Met een fijne playlist aan, en met onze kantoorhond Nova om mee te knuffelen. Ik zet me voor Providers in op SEO en SEA gebied als marketeer, en zorg dat jij op de juiste pagina's komt door advertisingcampagnes te runnen. Zo weet ik jou daar te brengen waar je naar op zoek bent en kun jij hopelijk verder in je zoektocht. Of je nou op zoek bent naar een nieuw telefoon abonnement, of internet abonnement.

Andere artikelen van Eva

Samsung Galaxy A53 abonnement: goed toestel voor betaalbare prijs

Samsung heeft een nieuw toestel uitgebracht! De Samsung Galaxy A53. Een toestel van middenklasse, voor een goede prijs. Waar kun je de Galaxy A53 met abonnement vinden? Wij hebben het voor je uitgezocht
Lees meer

iPhone SE 2022 abonnement nu beschikbaar

De iPhone SE 2022 werd afgelopen dinsdag gepresenteerd door Apple. Vandaag is de iPhone SE 2022 dan ook echt als pre-order te krijgen. Waar scoor jij de beste deal?
Lees meer

Vodafone Red Together vs. Odido Klantvoordeel: welk familie abonnement is het beste?

Meerdere abonnementen op één adres? Maak dan gebruik van combivoordeel. Er zijn drie grote spelers die combivoordeel aanbieden: KPN, Vodafone en Odido Vandaag vergelijken we Vodafone Red Together en Odido Klantvoordeel met elkaar.
Lees meer

De nieuwe Galaxy S-serie van Samsung is er

Samsung heeft de nieuwe Galaxy S-serie uitgebracht: de Galaxy S21, Galaxy S21 Plus en Galaxy S21 Ultra. Welke smartphone kies jij?
Lees meer

Tele2 stopt met verkoop internet thuis

Update: Tele2 is nu niet meer beschikbaar. T-Mobile biedt nu de pakketten van Tele2 aan. Bekijk de internet pakketten in onze vergelijker.
Lees meer

Wat is de levertijd van een private lease auto?

Ben je op zoek naar een private lease auto, dan wil je natuurlijk wel weten wanneer je de auto kan verwachten. Wij leggen uit wat de gemiddelde levertijd is en waar de levertijd op gebaseerd is.
Lees meer

Het beste 4G-netwerk van Nederland

Uit het onderzoek van Opensignal begin dit jaar is gebleken dat KPN én T-Mobile samen de award voor beste mobiele 4G-netwerk winnen. De afgelopen 3 jaar won T-Mobile steevast, maar deelt dit jaar de eerste plek met KPN. Ook Vodafone scoort erg hoog. Nederland is en blijft wereldwijd gezien ver voorop liggen als het gaat om de kwaliteit van 4G-netwe...
Lees meer

Black Friday internet providers

Je bespaart bij internet providers bijna € 50,- meer met een Black Friday aanbieding. Wij hebben uitgezocht waar je de beste Black Friday internet aanbiedingen vindt. En wees er snel bij.. de acties gelden alleen vandaag!
Lees meer

Vernieuwde abonnementen T-Mobile Thuis goedkoper

Deze week hebben T-Mobile Thuis en T-Mobile Klantvoordeel een make-over gekregen. T-Mobile is daardoor bijna €10,- goedkoper per maand dan concurrenten VodafoneZiggo en KPN. Benieuwd wat de veranderingen zijn? Lees in dit artikel meer over het vernieuwde T-Mobile Thuis en Klantvoordeel.
Lees meer

NLEx wordt Budget Alles in 1

NLE is van oorsprong een energieleverancier, maar al sinds een geruime tijd biedt NLE ook internet abonnementen aan. Ze deden dit eerder onder de naam NLEx, maar dit verandert nu naar Budget Alles-in-1. Benieuwd wat deze verandering voor jou betekent? Wij leggen het je graag uit.
Lees meer

Private lease contract

Wat staat er allemaal in een private lease contract? En mag bijvoorbeeld iemand anders in de auto rijden? Het kan zijn dat je dit soort vragen hebt, wij leggen daarom uit wat er in je private lease contract staat.
Lees meer

Private lease met BKR

Is het mogelijk om met een BKR registratie te private leasen? En wat heeft de BKR registratie voor invloed op bijvoorbeeld je hypotheek? Wij leggen het graag uit zodat je zonder zorgen een private lease contract kunt afsluiten.
Lees meer

Private lease vergelijken doe je zo

Op zoek naar een private lease auto? Dan ben je op de juiste plek! Wij bieden een overzicht van private lease auto's zodat jij gemakkelijk kunt vergelijken. Maar waar begin je eigenlijk? Wij geven je tips zodat jij binnenkort de weg op kunt met een gloednieuwe private lease auto.
Lees meer

Powerpeers stopt en wordt Vattenfall

Na Nuon verandert ook Powerpeers haar naam naar moederbedrijf Vattenfall. Waarom is dit besluit genomen en wat gaat dit betekenen voor bestaande klanten van Powerpeers?
Lees meer

De snelste internet abonnementen

Steeds meer woningen in Nederland hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van een glasvezelverbinding. Meer en meer mensen krijgen de mogelijkheid om de hoogste internet snelheden bij hun woning te krijgen. Wil je ook een internet abonnement met de hoogste snelheid? Wij hebben de snelste internet abonnementen op een rijtje gezet.
Lees meer

Wat ga ik op vakantie betalen voor mijn dataverbruik?

Het is bijna vakantie! Ga jij binnenkort op vakantie en ben je benieuwd wat je betaalt voor internetten in het buitenland? Wij leggen het in dit artikel uit.
Lees meer

Beste overstapmomenten

Ben jij van plan te gaan overstappen van energieleverancier, maar weet je niet precies wanneer je dit moet doen? Wij leggen uit wat de beste overstapmomenten zijn.
Lees meer

Zonnepanelen: een goede investering?

De kosten voor zonnepanelen zijn de afgelopen tijd veel gedaald, maar het blijft alsnog een flinke investering. Het idee van zonnepanelen is dat je dit in de loop van de tijd weer terugverdient. Zijn zonnepanelen de investering waard?
Lees meer

Welkomstkorting, cashback en cadeau's

Energieleveranciers bieden vaak een welkomstkorting, cashback of cadeau aan voor nieuwe klanten. Jij kunt daar gebruik van maken wanneer je overstapt. Wij leggen uit wat voor energie aanbiedingen er zijn.
Lees meer

Enkele, dubbele en slimme meter

Een energiemeter wordt gebruikt om te bepalen hoeveel stroom je verbruikt. Op basis van de meterstanden worden de jaarrekening en eindafrekening opgesteld. Er zijn verschillende meters: een enkele-, dubbele- en slimme meter. Het verschilt per situatie welke meter het meest geschikt is voor jou.
Lees meer

Energietarieven omlaag, wat betekent dit voor jou?

Per 1 juli verlaagt onder andere Eneco haar energietarieven, waardoor de rekening tussen de €130 en €165 lager uitvalt. Vooral huishoudens met een groot verbruik gaan er op vooruit.
Lees meer

Opzegtermijn

Wanneer je gaat overstappen is er altijd een opzegtermijn van dertig dagen. In die periode wordt de overstap tussen je huidige en nieuwe energieleverancier geregeld.
Lees meer

Groene energieleveranciers minder groen dan ze lijken

Greenpeace is naar de rechter gestapt om te zorgen dat energiebedrijven RWE, Uniper en Engie een stookverbod krijgen. Gelukkig zijn er genoeg écht groene energieleveranciers. Lees bij wie jij moet zijn voor groene energie.
Lees meer

Onverwacht extra kosten voor klanten van Youfone en Simpel

Voor klanten van Youfone en Simpel was het een vervelende verrassing: er werden roamingkosten in rekening gebracht terwijl roaming buiten Europa uitstond. Zijn dit soort problemen tekenend voor de goedkope en kleinere mobiele providers of was dit een eenmalige foutje?
Lees meer

Oxxio is nu ook een internet provider

Vanaf deze week biedt Oxxio naast energie ook internet pakketten aan. Lees in dit artikel alles over de nieuwe internet abonnementen van Oxxio.
Lees meer

Overstapservice

Wil je graag overstappen van energieleverancier, maar weet je niet precies hoe dit werkt? Met de overstapservice wordt dit grotendeels voor jou geregeld, waardoor overstappen gemakkelijk is. Wij leggen jou uit wat de overstapservice inhoudt.
Lees meer

Telfort gestopt: wat is het beste alternatief?

Eerder dan verwacht stopt KPN met dochteronderneming Telfort. Per vandaag (1 mei 2019) kun je geen nieuwe abonnementen of producten kopen in de winkels van Telfort of op hun website. Ben je (niet meer) een klant van Telfort, maar wil je wel graag weten wat het beste alternatief is voor Telfort? Wij helpen je op weg. Update Vandaag...
Lees meer

Telfort klanten wordt geadviseerd om over te stappen

Vanaf 1 mei verkoopt Telfort geen nieuwe internet en mobiele abonnementen meer. Telfort wordt volledig onderdeel van moederonderneming KPN. De huidige Telfort klanten kunnen hun abonnement blijven gebruiken. Ze worden echter aangeraden om over te stappen. Wij leggen uit waarom en hoe jij het beste kunt overstappen.
Lees meer

Dubbele of enkele meter

Een energieleverancier moet meten hoeveel stroom jij verbruikt, zodat ze dit op de jaarrekening kunnen zetten en jij het juiste bedrag voor stroom betaalt. Ze meten jouw stroomverbruik met een enkele of dubbele meter. Wil jij weten wat het verschil is tussen de twee en welke meter het meest geschikt is voor jou? Wij leggen het in dit artikel uit.
Lees meer

Eindafrekening

Als je overstapt van energieleverancier of verhuist ontvang je een eindafrekening. Hierop staan alle kosten en kortingen voor je energie sinds de laatste jaarrekening.
Lees meer

Jaarrekening

Je ontvangt elk jaar een jaarrekening. Op de jaarrekening staan alle kosten voor energie en eventuele kortingen die je hebt ontvangen. Maar waar moet je eigenlijk voor betalen? En hoe zorg je dat je niet te veel betaalt? Wij leggen de jaarrekening uit en geven tips, zodat jij meer grip hebt op je energiekosten.
Lees meer

Termijnbedrag

Het termijnbedrag is een voorschot op de jaarrekening. Hoe wordt dit bepaald? En wanneer kun je dit het beste aanpassen? Lees meer over het termijnbedrag.
Lees meer

Mobiele providers: goedkoop én toch kwaliteit?

Wil jij een mobiel telefoon abonnement met snel internet, goed bereik, veel data en dat allemaal voor een lage prijs? Lees in dit artikel bij welk provider jij moet zijn!
Lees meer

Inzicht in jouw energieverbruik

Er zijn meerdere factoren die bepalen hoeveel geld je per jaar kwijt bent aan energie. Inzicht in jouw energieverbruik kan helpen bij het besparen van geld. Lees dit artikel voor uitleg en tips.
Lees meer

Warmtewet

In 2014 is de warmtewet ingevoerd. De warmtewet beschermt afnemers die aangesloten zitten op stadsverwarming of blokverwarming. Afnemers van stadsverwarming kunnen alleen overstappen voor stroom.
Lees meer

Stadsverwarming

Ongeveer een half miljoen Nederlanders zit op stad- of blokverwarming aangesloten. Ben jij aangesloten of gaat dat gebeuren door een verhuizing? En ben jij benieuwd wat stadsverwarming is en waar je rekening mee moet houden? Wij vertellen je graag meer over dit onderwerp.
Lees meer

Opzegboete

Wil je overstappen van energieleverancier, dan kun je in sommige gevallen te maken krijgen met een opzegboete. Wij hebben voor je uitgezocht in welke gevallen je deze boete krijgt, welke leverancier de boete voor jou betaalt en wat de uitzonderingen zijn.
Lees meer

Extra tv zenders ontvangen

Volg jij vrijwel alle voetbalwedstrijden of ben jij een echte filmfanaat? Dan zijn extra tv pakketten waarschijnlijk een goede uitkomst voor jou! Lees in dit artikel wat de opties en prijzen zijn.
Lees meer

De kosten van een internet pakket

Ben jij op zoek naar een nieuw internet pakket? Er zijn meerdere providers, pakketten en dus ook prijzen waar je uit kunt kiezen. Waarop baseert een internet provider haar prijzen eigenlijk? Wij leggen het uit, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken bij het kiezen van een nieuw internet pakket.
Lees meer

Geld besparen met goedkope sim only

Wist je dat Nederland een van de duurste Europese landen is wat betreft mobiele data? In Nederland betaal je namelijk gemiddeld zeven euro voor 1GB mobiele data. In de goedkoopste landen van Europa kost 1GB ongeveer één euro. Wil jij toch zorgen dat je niet te veel betaalt voor jouw mobiele data? Wij geven jou tips hoe je geld kunt besparen.
Lees meer

Zijn lage energieprijzen nog steeds mogelijk?

De energieprijzen zijn afgelopen januari flink gestegen, waardoor huishoudens allemaal meer aan energie betalen. In sommige gevallen kan de energierekening tot wel 3 keer duurder uitvallen. Dat is hoop extra geld aan energiekosten, waar je waarschijnlijk niet op zit te wachten. Gelukkig zijn er mogelijkheden om te voorkomen dat je energierekening n...
Lees meer

Help! Hoe kies ik een nieuwe telefoon?

Huawei onthulde op 24 februari op het Mobile World Congress haar nieuwe vouwbare telefoon. Iets wat Samsung vorig jaar al had aangekondigd met de Samsung Galaxy Fold. Elk jaar worden er mooiere, nieuwe en dunnere telefoons gelanceerd. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kiezen van een nieuwe telefoon?
Lees meer

Het goedkoopste internet van NLEx

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is gestart met het leveren van het goedkoopste internet, bellen en TV pakket van Nederland met een snelheid van 100 Mbit/s via de telefoonlijn. NLEx is de officiële naam die NLE heeft gegeven aan de internet tak van het bedrijf. NLEx biedt naast DSL ook glasvezel internet aan voor een lage prijs.
Lees meer

Meer Alleen internet abonnementen, Ziggo blijft achter

Er wordt steeds meer online televisie gekeken. Met die reden bieden steeds meer providers een Internet Only abonnement aan of breiden ze hun al bestaande Internet Only pakketten uit. Maar het blijft alsnog een grote stap om volledig van de Internet en TV of Alles in 1 pakketten af te gaan.
Lees meer

Wat zijn de alternatieven van KNIPPR?

T-Mobile is gestopt met online tv dienst KNIPPR vanwege tegenvallende resultaten. Met KNIPPR wilde T-Mobile klanten de volledige regie geven over het tv-abonnement en een goed alternatief bieden voor regulier televisie kijken. Wat zijn de alternatieven voor T-Mobile’s KNIPPR?
Lees meer

Vanaf 2020 geen ADSL meer bij KPN

Vanaf maart 2020 kun je als klant bij internet aanbieders die over het KPN netwerk leveren geen ADSL 1 en 2 als goedkoopste internet meer afnemen. KPN Wholesale, de dienst waarmee KPN andere providers toelaat op haar netwerk, wijzigt haar breedband aanbod en stopt met het leveren van ADSL 1 en 2. Wat betekent deze ontwikkeling voor het KPN netwerk ...
Lees meer

Alles in 1 met mobiel voordeel

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een combinatie voor thuis internet en mobiel bellen vanwege de aantrekkelijke extra's. Internetproviders geven veel voordeel wanneer je kiest voor een combinatiepakket, oftewel alles in 1 met mobiel. Lees in dit artikel wat de voordelen zijn.
Lees meer