Deze week hebben T-Mobile Thuis en T-Mobile Klantvoordeel een make-over gekregen. T-Mobile is daardoor bijna €10,- goedkoper per maand dan concurrenten VodafoneZiggo en KPN. Benieuwd wat de veranderingen zijn? Lees in dit artikel meer over het vernieuwde T-Mobile Thuis en Klantvoordeel.

Het nieuwe T-Mobile Thuis

Onlangs veranderde KPN al KPN Compleet en maakte daar KPN Hussel van. Nu komt T-Mobile met het vernieuwde T-Mobile Thuis. De insteek van het vernieuwde concept is een toegankelijk en simpel aanbod van internet pakketten. T-Mobile biedt drie pakketten aan: Internet Basic, Internet Fast en Internet Premium. Deze pakketten kun je vervolgens uitbreiden met televisie en bellen.

De snelheden van de internet pakketten zijn ook gewijzigd. In onderstaande tabel zie je de verschillende pakketten en bijbehorende snelheden. Alle klanten van T-Mobile met een glasvezelaansluiting krijgen standaard 1 Gb/s. Welke internet snelheid jij kunt ontvangen is afhankelijk van je postcode. Wij raden daarom altijd aan om eerst de postcodecheck te doen voordat je een abonnement afsluit.

Om het vernieuwde T-Mobile Thuis te vieren, geeft T-Mobile de eerste drie maanden €15,- korting op internet en tv en alles in 1 pakketten. En daarnaast ontvang je ook nog eens 50% korting op de installatiekosten.

PakketnaamSnelheidInternetInternet en TVAlles in 1
Internet Basic*Tot 50Mbit/s€30,-€45,-€47,50
Internet Fast*Tot 100Mbit/s€35,-€50,-€52,50
Internet Premium**Tot 1Gbit/s€40,-€55,-€57,50

* Eenmalige aansluitkosten: € 30,-

** Eenmalige aansluitkosten: € 67,50

T-Mobile Klantvoordeel

Het is steeds gebruikelijker om een internet abonnement met een mobiele telefoon abonnement te combineren. Hierdoor heb je alles bij één provider geregeld, wat wel zo handig is. Ook T-Mobile biedt al langere tijd klantvoordeel aan, maar dit wordt nu nog toegankelijker gemaakt. Voorheen kon je kortingen stapelen, maar dat is nu niet meer het geval. Vanaf deze week ben je verzekerd van €25,- korting én de hoogst haalbare snelheid wanneer je een Go Unlimited abonnement combineert met T-Mobile Thuis.

Heb jij geen Unlimited databundel? Dan krijg je €2,50 korting op je abonnement als je dit combineert met T-Mobile Thuis.

Je bent verzekerd dat je twee jaar lang dezelfde prijs betaalt. T-Mobile geeft aan alleen een eventuele inflatiecorrectie toe te passen.

T-Mobile Klantvoordeel
  • €25,- korting bij combinatie van T-Mobile Thuis en mobiel Unlimited
  • €2,50 korting bij combinatie van T-Mobile Thuis en mobiel Unlimited
  • 2 GB extra data bij combinatie T-Mobile Thuis met een GO abonnement
Ga naar T-Mobile