KPN komt met nieuwe abonnementen voor internet, televisie, vaste en mobiele telefonie onder de naam KPN Hussel Thuis en Hussel Mobiel. Wij kijken hier wat de nieuwe abonnementen inhouden en wat de voordelen zijn.

Wat is KPN Hussel?

KPN komt met een vervanger voor KPN Compleet: KPN Hussel. Met KPN Hussel heb je als klant de mogelijkheid om je eigen abonnementen samen te stellen. Zo kun je combineren binnen de internetdiensnten, kiezen voor telefoondiensten, of een combinatie van de twee. Door het combineren van verschillende abonnementen krijg je als klant korting op de verschillende onderdelen van het door jou samengestelde abonnement.

Met KPN Hussel heb je de keuze uit:
 • Hussel Thuis (Internet en TV)
 • Hussel Mobiel (Databundels)
 • Hussel Thuis en Mobiel
Bekijk KPN

KPN Hussel Thuis

KPN Hussel Thuis zijn de nieuwe internet en tv abonnementen van KPN. Met Hussel Thuis kies je je internetsnelheid, hoeveel tv’s je wil aansluiten en welke entertainment optie je wil toevoegen aan je abonnement.

Hussel Thuis (Internet en TV)
 • Internet
 • TV en entertainment
 • Vaste telefonie

Internet abonnementen

De nieuwe internet abonnementen bij Hussel Thuis hebben downloadsnelheden van 50mb/s tot 500mb/s met prijzen vanaf €42,50 tot €55,00.

Afhankelijk van waar je woont zijn deze abonnementen beschikbaar via vdsl of glasvezel. Als je al glasvezel hebt betaal je geen extra kosten en ontvang je gratis automatisch de upgrade naar glasvezel. De uploadsnelheid bij een VDSL abonnement is 10 procent van de downloadsnelheid. Wil je een maandelijks opzegbaar abonnement kun je dat doen met een meerprijs van €3,00.

KPN Hussel Thuis Internet en TV abonnementen

Voor ondersteuning bij al je slimme apparaten kun je voor €5,00 zeven dagen per week tussen 08.00 en 22.00 ondersteuning krijgen van de techneuten van Techdesk. Techdesk een telefonische hulplijn voor technische vragen, maar is geen vervanging voor de gratis reguliere klantenservice van KPN.

Hussel Thuis tv en entertainment

Voor tv kies je eerst hoeveel tv’s je wil aansluiten. Eén tv ontvanger kost €10 en voor een extra tv ontvanger betaal je €5,00. Als je wil upgraden naar 4K betaal je elke maand €2,50 extra. De entertainment opties die je bij Hussel Thuis krijgt zijn onder anderen: Netflix, Spotify (Familie), Fox Sports, Flims en Series, Videoland of OTT(Over-The-Top). Als je Hussel Thuis en Mobiel combineert dan krijg je €5,00 korting op de entertainmentpakketten Netflix, Spotify (Familie), Fox Sports, Flim 1 en Pluspakket. Let wel op dat je per huishouden op maximaal 1 entertainment pakket korting krijgt.

Internet en tv abonnementen vergelijken?

Wil je het internet vergelijken van verschillende providers? Bij ons kun je makkelijk de beste internet provider in jou buurt vinden. Of je nu naar de snelste provider zoekt of internet en tv wil combineren, bij ons krijg je altijd de goedkoopste optie voor jou bovenaan te zien.

KPN Hussel Mobiel abonnementen

KPN vernieuwd ook met Hussel al hun mobiele abonnementen om hun klanten meer vrijheid te geven. Met Hussel Mobiel kun jezelf je ideale bundel samenstellen. Bij ieder abonnement kun je onderling MB’s delen en onbeperkt bellen met alle KPN abonnementen op het adres.

Hussel Mobiel (Databundels)
 • 0 GB voor €15,- p.m.
 • 2 GB voor €20,- p.m.
 • 5 GB voor €22,5 p.m.
 • 10 GB voor €27,5 p.m.
 • 20 GB voor €31,5 p.m.
 • Onbeperkt voor €36,5 (In combinatie met Hussel internet)

Je kunt kiezen tussen databundel van 0 GB tot onbeperkt en of je 150 min p/m of onbeperkt wilt bellen. Bij Hussel Mobiel zijn er 3 variaties mogelijk voor sim only en een abonnement met toestel. Voor sim only abonnementen is de looptijd: 1 maand, 1 jaar of 2 jaar. Een abonnement met toestel heeft dezelfde opties beschikbaar, maar zal je alleen bij de maandelijks opzegbare variant het toestel in 1 keer moeten betalen.

KPN Hussel Mobiel abonnementen en databundels

Kids Sim

Bij KPN heb je nu ook de optie om een extra abonnement te nemen voor kinderen (Kids Sim). Dit abonnement is gericht op kinderen die nog geen eigen abonnement kunnen bestellen en geeft ze 1 GB en onbeperkt bellen. Dit abonnement is alleen beschikbaar als je al een KPN mobiel abonnement hebt. Dit kan een Hussel of oud abonnement zijn en kost €7,50 extra per maand.

Sim Only Onbeperkt Data

KPN Hussel introduceert ook een sim only-abonnement met Onbeperkt Data. Voor €36,00 per maand heb je onbeperkt data, maar moet je wel verplicht vast internet van KPN of Telefort afnemen. De snelheid van het Onbeperkt Data-abonnement wordt alleen wel afgeknepen tot 64kbit/s download en 32kbit/s upload wanneer een klant meer dan 5GB op een dag heb verbruikt. De klant krijgt wel de optie om gratis ‘top-up’ te bestellen om zo de snelheid weer omhoog te zetten. Volgens KPN hebben ze deze maatregel genomen om misbruik te voorkomen.

Welke KPN mobiele abonnementen verdwijnen?

De mobiele abonnementen die verdwijnen zijn degene met een datalimiet van 50GB, 100GB en 15GB. In plaats daarvan zijn nieuwe abonnementen gekomen van 10GB en 20GB.

Telefoon abonnementen vergelijken?

Het beste telefoon abonnementen voor jou vinden? Bij ons vergelijk je alle mobiele providers en vind je de beste mobiele provider voor jou.

Waarom kiezen voor KPN Hussel?

KPN Hussel geeft klanten veel meer ruimte om hun eigen abonnement samen te stellen. Het abonnement is ideaal voor mensen die bijvoorbeeld alleen internet hebben. De klant hoeft als hij al glasvezel heeft ook niet extra te betalen. Ook krijg je €5,00 korting op geselecteerde entertainment pakketten zoals Netflix, Fox Sport en Spotify.

Wil je meer weten over de abonnementen van KPN? Bekijk dan onze KPN pagina.