Over Mitchell

Voor Providers ben ik de technisch SEO specialist en internet expert. Ik zorg voor up-to-date prijzen, waardevolle (back)links, goed werkende pagina's, en vergroot onze zichtbaarheid in zoekmachines. Mede daardoor heb jij ons gevonden. Ik stop veel tijd in nieuwe kennis opdoen over technische SEO tips & tricks, of ben mijn filmkennis aan het vergroten als ik niet aan het werk ben. En als het even lekker weer is, dan spring ik het liefste op de fiets voor een rondje door de natuur.

Andere artikelen van Mitchell

Private lease automaat wordt steeds populairder

Vorige maand lieten we zien hoe gemakkelijk private lease vergelijken is. In dit artikel kijken we waarom rijden in een automaat steeds populaire wordt en hoe je gemakkelijk de perfecte private lease automaat voor jou kan vinden.
Lees meer

KPN Hussel: De nieuwe abonnementen van KPN

KPN komt met nieuwe abonnementen voor internet, televisie, vaste en mobiele telefonie onder de naam KPN Hussel Thuis en Hussel Mobiel. Wij kijken hier wat de nieuwe abonnementen inhouden en wat de voordelen zijn.
Lees meer

Internet aanvragen, waar moet je op letten?

Wil je internet aanvragen op je adres? Wij helpen je het perfecte internet abonnement voor jou te vinden en beantwoorden al je vragen over het aanvragen van internet.
Lees meer

Opvolger XS4ALL gaat Freedom Internet heten

De nieuwe provider heet Freedom Internet die deels uit oud medewerkers van XS4all bestaat. Op 11 November om 11:11 werd de naam bekend gemaakt. Freedom internet zal zich net zoals XS4ALL gaan focussen op de vrijheid, kwalitatieve diensten, en privacy van haar klanten. Lees in dit artikel meer over de opkomst van deze nieuwe provider.
Lees meer

Steeds hogere internetsnelheden beschikbaar in Nederland

In Nederland krijgen steeds meer huishoudens toegang tot hogere internetsnelheden. Providers zoals KPN, T-Mobile en Ziggo zijn druk bezig om op zo veel mogelijk plaatsen het snelste internet beschikbaar te maken.
Lees meer

Het verschil tussen wifi internet en een draadloos internet abonnement

Op steeds meer plekken heb je gratis Wifi verbindingen, heb je dan nog wel een draadloos internet abonnement nodig? Vele grote bedrijven, restaurants en hotels adverteren ermee, gratis wifi. Wat houdt dat nou eigenlijk in zo een gratis wifi verbinding? En als je op zoveel plekken gratis wifi hebt, is een draadloos internet abonnement dan nog wel no...
Lees meer

Samsung Galaxy S22 abonnement vergelijken

De Samsung Galaxy S22-serie is nu beschikbaar om te kopen. Deze nieuwe serie van telefoons komt in 3 verschillende toestellen: S22, S22 plus en de S22 Ultra. In dit artikel kijken we naar de toestellen, specificaties, prijzen en abonnementen van de Samsung Galaxy S22.
Lees meer

Samsung Galaxy A33 met abonnement vergelijken

De nieuwe Samsung Galaxy A33 komt uit op 22 april in Nederland en is nu  beschikbaar via pre-order. Maar wat zijn de pluspunten van de Galaxy A33? In dit artikel lees je wat de Samsung Galaxy A33 een goede telefoon maakt.
Lees meer

Xiaomi Redmi Note 11 abonnement vergelijken

De Xiaomi Redmi Note 11-serie is nu beschikbaar in Nederland. En verkrijgbaar als los toestel of met abonnement. Bij de nieuwe serie kun je kiezen uit het basismodel, de Xiaomi Redmi Note 11 Pro en Xiaomi Redmi Note 11S. In dit artikel kijken we naar deze drie versies van de Xiaomi Redmi Note 11.
Lees meer

Beste Volkswagen up! private lease aanbiedingen

Als je op zoek bent naar een goedkope private lease auto dan is de Volkswagen up! een uitstekende keuze. In dit artikel kijken we naar de voordelen van de Volkswagen up! en wat de beste Volkswagen up! private lease aanbiedingen zijn
Lees meer

iPhone 13 telefoons met abonnement vergelijken

Wil je de iPhone 13  voor de meest voordelige prijs in huis halen? Dan loont het om de abonnementen van alle providers te vergelijken. Het vergelijken van abonnementen kan je per jaar kan je wel tot honderd euro per maand per jaar besparen. De iPhone 13 heeft ook vier verschillende variante die erg in prijs verschillen. In dit artikel kijken we naa...
Lees meer

iPhone 14 geruchten: Wat kunnen we verwachten?

Hoewel er nog geen vaste releasedatum is voor iPhone 14 zijn er wel al een aantal geruchten over het toestel. In dit artikel kijken we naar deze geruchten om te zien wat we vermoedelijk in september van de iPhone 14 kunnen verwachten.
Lees meer

De nieuwe iPhone 14-serie van Apple is eindelijk onthuld

Op woensdag 7 september om 19:00 heeft Apple de nieuwe iPhone 14-serie onthuld! Zoals de geruchten al deden vermoeden, kun jij binnenkort de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max in handen hebben.
Lees meer

iPhone 14 met abonnement is nu beschikbaar voor pre-order!

De iPhone 14 is eindelijk beschikbaar voor pre-order. In dit artikel kijken we naar de verschillende toestellen in de iPhone 14-serie.
Lees meer

Google Pixel 7 met abonnement eindelijk beschikbaar

De  Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland. In dit artikel kijken we naar deze nieuwe telefoons en wat de voordelen zijn tegenover de Pixel 6.
Lees meer

Internetabonnement prijzen schudden op door aanleg glasvezel

In Nederland is glasvezel internet steeds meer beschikbaar en dit zorgt voor veel concurrentie op de markt. Uit cijfers van onder andere Keuze.nl blijkt dat nieuwe klanten tot € 132,- per jaar kunnen besparen als ze overstappen naar een nieuwe internetprovider. Vaste klanten betalen daarentegen € 22,-  meer per maand...
Lees meer

Zorgverzekeringen voor 2023 vergelijken

Zorgverzekeraars hebben de nieuwe zorgpremies voor 2023 bekend gemaakt. De basisverzekeringen gaan met gemiddeld € 10,- per maand omhoog. Het is daarom interessant om te kijken of je bij een andere zorgverzekeraar goedkoper uit bent.
Lees meer

Subsidie voor elektrische private lease auto's in 2023 over een paar dagen weer beschikbaar

Vanaf 10 januari 2023 kun je weer een subsidie aanvragen voor een elektrischte auto. Dit geldt voor beide koop en private lease auto's. Voor een nieuwe elektrische private lease auto kun je vanaf 2023 een subsidie aanvragen van € 2950 voor een nieuwe auto en € 2000,- voor een occasion. In dit artikel kijken naar de voorwaarden voor de subsidie en w...
Lees meer

De Samsung Galaxy S23 beschikbaar voor pre-order

De nieuwe Samsung Galaxy S23 toestellen zijn gisteren op 1 februari bekend gemaakt tijdens het Samsung Galaxy Unpacked 2023 event. Je kunt de nieuwe toestellen nu al pre-orderen en op 17 februari zal de S23 serie worden uitgebracht. Net zoals bij de vorige Galaxy toestellen zijn er 3 variaties aangekondigd: S23 (basisversie), S23+ en de S23 Ultra. ...
Lees meer

Viaplay verhoogt prijzen, duurder dan F1 TV PRO

Formule 1 kijken via Viaplay wordt vanaf 1 maart een stuk duurder. Klanten van Viaplay betaalden eerst € 13,99 per maand, maar zullen in maart € 15,99 per maand gaan betalen.
Lees meer