Over Mitchell

Voor Providers ben ik de technisch SEO specialist en internet expert. Ik zorg voor up-to-date prijzen, waardevolle (back)links, goed werkende pagina's, en vergroot onze zichtbaarheid in zoekmachines. Mede daardoor heb jij ons gevonden. Ik stop veel tijd in nieuwe kennis opdoen over technische SEO tips & tricks, of ben mijn filmkennis aan het vergroten als ik niet aan het werk ben. En als het even lekker weer is, dan spring ik het liefste op de fiets voor een rondje door de natuur.

Andere artikelen van Mitchell

Private lease automaat wordt steeds populairder

Vorige maand lieten we zien hoe gemakkelijk private lease vergelijken is. In dit artikel kijken we waarom rijden in een automaat steeds populaire wordt en hoe je gemakkelijk de perfecte private lease automaat voor jou kan vinden.
Lees meer

KPN Hussel: De nieuwe abonnementen van KPN

KPN komt met nieuwe abonnementen voor internet, televisie, vaste en mobiele telefonie onder de naam KPN Hussel Thuis en Hussel Mobiel. Wij kijken hier wat de nieuwe abonnementen inhouden en wat de voordelen zijn.
Lees meer

Internet aanvragen, waar moet je op letten?

Wil je internet aanvragen op je adres? Wij helpen je het perfecte internet abonnement voor jou te vinden en beantwoorden al je vragen over het aanvragen van internet.
Lees meer

Opvolger XS4ALL gaat Freedom Internet heten

De nieuwe provider heet Freedom Internet die deels uit oud medewerkers van XS4all bestaat. Op 11 November om 11:11 werd de naam bekend gemaakt. Freedom internet zal zich net zoals XS4ALL gaan focussen op de vrijheid, kwalitatieve diensten, en privacy van haar klanten. Lees in dit artikel meer over de opkomst van deze nieuwe provider.
Lees meer

Steeds hogere internetsnelheden beschikbaar in Nederland

In Nederland krijgen steeds meer huishoudens toegang tot hogere internetsnelheden. Providers zoals KPN, T-Mobile en Ziggo zijn druk bezig om op zo veel mogelijk plaatsen het snelste internet beschikbaar te maken.
Lees meer

Het verschil tussen wifi internet en een draadloos internet abonnement

Op steeds meer plekken heb je gratis Wifi verbindingen, heb je dan nog wel een draadloos internet abonnement nodig? Vele grote bedrijven, restaurants en hotels adverteren ermee, gratis wifi. Wat houdt dat nou eigenlijk in zo een gratis wifi verbinding? En als je op zoveel plekken gratis wifi hebt, is een draadloos internet abonnement dan nog wel no...
Lees meer