Hoe werkt een sim only aanbieding?

Voordelen sim only aanbieding:
  • Nóg goedkoper internetten, bellen en smsen
  • Beste sim only aanbiedingen
  • Zelf sim only samenstellen
  • In één duidelijk overzicht
Vergelijk sim only
Voordelen sim only aanbieding:

Mobiele providers geven kortingen om nieuwe klanten te binden, en dat is fijn voor jou! Met een sim only aanbieding kun je nu een nóg voordeliger abonnement afsluiten. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een speciaal overzicht gemaakt van de beste sim only aanbiedingen van dit moment. Zo hoef je niet het hele internet af te speuren naar de juiste sim only aanbieding voor jou.

Voor je een sim only aanbieding kiest, is het verstandig na te gaan wat voor type sim only abonnement je nodig hebt. Heb je veel data en belminuten nodig? Of heb je een specifieke provider die je heel prettig vindt? En bedenk van tevoren welk bedrag per maand jij ongeveer wil betalen voor een sim only abonnement. Door alvast voor jezelf na te gaan wat je wensen zijn, kun je deze specifiek aangeven in de filters en zoeken wij de juiste aanbiedingen erbij.

Sim only aanbiedingen vergelijken doe je zo...

Een sim only abonnement afsluiten heb je zo gedaan. Dit is hoe het werkt.

1. Bepaal data & belminuten

Om de beste sim only provider voor jou te vinden is het belangrijk om je verbruik te weten. Heb je geen idee wat je verbruik is? Ga dan voor het gemak uit van het de facturen van de afgelopen 6 maanden. Geef vervolgens in onze vergelijker aan hoeveel data en je belminuten je wilt.

2. Selecteer een contractperiode

Met sim only abonnementen vergelijken kun je kiezen tussen een contract van 12 maanden of 24 maanden. Heb je liever volledige vrijheid? Kies dan voor sim only maandelijks opzegbaar.

3. Kies je mobiele provider

Maak je keuze voor een provider. De goedkoopste mobiele providers staan altijd bovenaan in de vergelijker. Zo zie je meteen bij wie je voordeligst uit bent. Ook zie je of deze provider bijvoorbeeld een aanbieding heeft, zoals een korting.

Meer over sim only aanbiedingen

Wil je meer informatie over sim only aanbiedingen? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Kan ik onbeperkt internetten met sim only?

Ja, dat kan! Met sim only onbeperkt internet kun je zonder moeite eindeloos internetten. Een sim only abonnement met onbeperkt data is meestal iets duurder dan een sim only abonnement met minder data. Maar verbruik je vaak veel data? Dan is het verstandig om een onbeperkt sim only abonnement te kiezen. Zo voorkom je onverwacht hoge kosten.

Wat is sim only maandelijks opzegbaar?

Met sim only maandelijks opzegbaar ben je volledig flexibel. Je kunt elke maand je sim only abonnement opzeggen, zonder de kans op een opzegboete. Dit is handig wanneer je een abonnement nodig hebt, maar de kans groot is dat je binnenkort bijvoorbeeld een nieuw telefoon abonnement neemt.

Wanneer kan ik overstappen?

Is je contract al afgelopen of heb je een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan kun je meteen overstappen, het enige waar je rekening mee dient te houden is de opzegtermijn van één maand. Loopt je contract nog maximaal 4 maanden door? Ook dan kun je zonder problemen al een nieuw contract aanvragen. De providers regelen onderling de overstap en zorgen dat op de juiste datum je nieuwe sim only abonnement ingaat.

Kan ik mijn huidige nummer behouden?

Ja, je kunt je huidige nummer behouden wanneer je een nieuw sim only abonnement afsluit. Je moet bij je nieuwe provider aangeven dat je nummerbehoud wil. Wanneer je dit precies kunt doen verschilt per situatie.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina