9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
416.888 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Wat zijn de beste sim only aanbiedingen?

Soorten sim only aanbiedingen:
  • Gratis extra data
  • Geen aansluitkosten
  • Actietarief voor 3 of 6 maanden
  • Eenmalige korting
Vergelijk sim only
Soorten sim only aanbiedingen:

Mobiele providers geven kortingen om nieuwe klanten te binden, en dat is fijn voor jou! Met een sim only aanbieding kun je een voordeliger abonnement afsluiten. Vaak zien we sim only aanbiedingen zonder aansluitkosten. Zo'n actie is mooi meegenomen, dit scheelt je eenmalig zo'n € 15,- tot € 25,-.

Maar waar je nou echt van profiteert, zijn aanbiedingen met tijdelijke kortingsacties of extra data voor dezelfde lage prijs. Wat dacht je van 6 maanden sim only voor € 1,- of gratis 2 GB extra data. Dat zijn acties die je een echte besparing opleveren!

Voor de beste acties hoef je niet het hele internet af te speuren. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, verzamelen we alle sim only aanbiedingen in onze sim only vergelijker. Je herkent de speciale acties direct aan de roze actiebalk.

Sim only aanbiedingen vergelijken doe je zo...

Een sim only abonnement afsluiten heb je zo gedaan. Dit is hoe het werkt.

1. Bepaal data & belminuten

Om de beste sim only provider voor jou te vinden is het belangrijk om je verbruik te weten. Heb je geen idee wat je verbruik is? Ga dan voor het gemak uit van het de facturen van de afgelopen 6 maanden. Geef vervolgens in onze vergelijker aan hoeveel data en je belminuten je wilt.

2. Selecteer een contractperiode

Met sim only abonnementen vergelijken kun je kiezen tussen een contract van 12 maanden of 24 maanden. Heb je liever volledige vrijheid? Kies dan voor sim only maandelijks opzegbaar.

3. Kies je mobiele provider

Maak je keuze voor een provider. De goedkoopste mobiele providers staan altijd bovenaan in de vergelijker. Zo zie je meteen bij wie je voordeligst uit bent. Ook zie je of deze provider bijvoorbeeld een aanbieding heeft, zoals een korting.

Meer over sim only aanbiedingen

Wil je meer informatie over sim only aanbiedingen? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Wat is de goedkoopste sim only aanbieding?

Wat de goedkoopste sim only aanbieding is, ligt geheel aan je wensen. Wil je bijvoorbeeld sim only onbeperkt bellen of onbeperkt data sim only? Dan zal waarschijnlijk een andere mobiele provider de goedkoopste aanbieding voor jou hebben dan wanneer je op zoek bent naar simpelweg de kleinste bundel. In het algemeen is de goedkoopste sim only aanbieding die met de kleinste databundel. Deze heb je al vanaf 250 MB data en vanaf 4 euro per maand.

Om specifiek de goedkoopste sim only aanbieding te vinden die aansluit bij wat jij zoekt, raden we je daarom aan om met de filters in de sim only vergelijker aan te geven waar je naar op zoek bent. Zo vind je de scherpste sim only aanbiedingen van dit moment.

Welke providers hebben een aanbieding sim only?

Alle mobiele providers bieden ook sim only aan. Maar niet alle sim only providers hebben ook daadwerkelijk aanbiedingen op hetzelfde moment. Dit verschilt van tijd tot tijd.

Je herkent een sim only aanbieding in de sim only vergelijker aan de roze actiebalk bij het abonnement.

Op ieder moment is er wel een sim only provider met een aanbieding, waarbij je bijvoorbeeld wat extra's krijgt bovenop de lage abonnementsprijs. Zo is er regelmatig wel een aanbieding sim only waarbij je tijdelijk geen aansluitkosten betaalt, of een verdubbeling van je data krijgt.

Kan ik gebruik maken van een kpn sim only aanbieding?

KPN heeft minder vaak dan andere sim only providers een scherpe sim only aanbieding. KPN is als kwaliteitsprovider duurder dan de meeste 'prijsvechter' sim only providers, zoals Simpel, Simyo en Ben. Maar dat betekent niet dat KPN voor sim only klanten niet interessant is.

Heb je namelijk internet van KPN, en neem je daarnaast ook KPN mobiel af, zoals een sim only abonnement? Dan kun je je sim only abonnement combineren met combivoordeel tegen aantrekkelijke kortingen of extra's. Van deze voordelen profiteer je iedere maand, zolang als je blijft combineren. Denk daarbij aan extra data voor je bundel en standaard iedere maand korting of je factuur.

Wie heeft de beste sim only aanbieding?

Wie de beste sim only aanbieding heeft is een persoonlijke overweging. Voor de één is de beste sim only aanbieding simpelweg de goedkoopste prijs, voor de ander is de beste aanbieding de grootste bundel in combinatie met de laagste prijs. Wil je je wat meer laten leiden bij wat voor jou het 'beste' is? Dan kan onze beoordelingen over de beste mobiele provider met sim only je misschien helpen. Hierin beoordelen wij ieder jaar op tal van aspecten welke mobiele provider als beste scoort.

Maar het makkelijkste is om jezelf af te vragen wat je nu belangrijk vindt aan een sim only abonnement en te kijken welke sim only provider daarmee als goedkoopste naar voren komt.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina