Tele2 en T-Mobile zijn eerder dit jaar gefuseerd, voor de meesten is dit oud nieuws. Maar vanaf 7 augustus veranderen er nog een aantal dingen, om zo eerder gemaakte beloftes beter na te kunnen komen. Lees in dit artikel wat er verandert en wat dit voor jou betekent.

Tele2 en T-Mobile gaan samen

Op 2 januari van dit jaar hebben Tele2 en T-Mobile hun diensten samengevoegd. De keuze om Tele2 samen te voegen met T-Mobile is een logische keuze. Meerdere providers zijn T-Mobile en Tele2 al voorgegaan. Op deze manier willen de grote providers een betere dienst leveren en voor meer concurrentie zorgen.

Nadat bekend werd dat Tele2 en T-Mobile samen zouden gaan, hebben Tele2 en T-Mobile vijf beloftes opgesteld.

Tele2 en T-Mobile beloven:

  • Als eerste landelijk 5G te lanceren
  • Nederland vooruit te helpen door de uitrol van glasvezel en met scherpe prijzen voor vast
  • Bieden ze nog steeds Unlimited data voor maximaal € 25 3 jaar lang aan
  • Contractvrijheid
  • Snel internet in heel Nederland

Wat veranderd er voor bestaande klanten van Tele2?

Heb je op dit moment een contract bij Tele2? Dan verandert er niks voor jou. Je contract blijft hetzelfde, deze loopt door tot de einddatum van je huidige contract. Het wordt mogelijk gemaakt dat bestaande klanten van Tele2 ook gebruik kunnen maken van het snelle 4G netwerk van T-Mobile. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben dan kun je gewoon contact opnemen met de klantenservice van Tele2.

Wat veranderd er voor nieuwe klanten van Tele2?

Om de beloftes na te komen wijzigen er een aantal dingen voor nieuwe klanten. Vanaf 7 augustus kunnen alle abonnementen met DSL waarbij je een downloadsnelheid hoger dan 20Mb/s ontvangt én alle glasvezel abonnementen alleen nog bij T-Mobile worden afgesloten. De internet abonnement boven de 20Mb/s komen te vervallen bij Tele2. Voor alle pakketten met een lagere snelheid kun je bij Tele2 terecht. Op de website van Tele2 kun je ook internet pakketten van T-Mobile bestellen. Je wordt dan automatisch doorverwezen naar de website van T-Mobile.

Goedkoop internet

Tele2 was altijd al een van de prijsvechters in de telecom markt. Tele2 biedt goedkoop internet aan . Bij Tele2 heb je de keuze uit een aantal basisabonnementen. Het aanbod is niet heel groot, maar wel voor een zeer lage prijs af te nemen. Wat dat betreft verandert er niks: ook nu kun je voor goedkope internet abonnementen terecht bij Tele2.


tele2-tmobile

Snelste internet T-Mobile

t-mobile-tele2
Vind je snel internet belangrijk? Dan kun je terecht bij T-Mobile. Als jij al glasvezel kunt ontvangen dan is het mogelijk om een snelheid van 750mb/s te halen. Je kunt zonder moeite tegelijk met je huisgenoten streamen, 4K tv kijken of netflixen. Weet jij niet of je glasvezel kunt ontvangen? Doe dan de postcodecheck.


Providers vergelijken

Als je contract bijna afloopt is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een nieuw abonnement. Voor een goedkoop abonnement kun je terecht bij Tele2, het snelste abonnement vind je bij T-Mobile. Ben je toch niet helemaal overtuigd? Je kunt ook zelf internet vergelijken in onze onafhankelijk vergelijker en het best passende abonnement voor jou kiezen.