NLE is van oorsprong een energieleverancier, maar al sinds een geruime tijd biedt NLE ook internet abonnementen aan. Ze deden dit eerder onder de naam NLEx, maar dit verandert nu naar Budget Alles-in-1. Benieuwd wat deze verandering voor jou betekent? Wij leggen het je graag uit.

Wat betekent dit voor klanten van NLEx?

Gelukkig verandert er niet gek veel voor klanten van NLEx. Je blijft als klant van Budget Alles-in-1 gewoon gebruik maken van het snelle en stabiele KPN-netwerk. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je internetverbinding opeens trager is. Net zoals bij de internet pakketten van NLEx kun je alleen een alles in 1 pakket kiezen. Het is niet mogelijk een alleen internet of internet en TV abonnement te kiezen.
budget-alles-in1NLEx was altijd één van de voordeligere internet providers. Ook Budget Alles-in-1 biedt internet nu tegen een laag tarief aan. Budget Alles-in-1 heeft momenteel een actie lopen waarmee je voor vier maanden lang een alles in 1 pakket tegen een nóg lagere prijs kunt afnemen.

Internet pakket bij Budget Alles-in-1

Zoals eerder genoemd kun je alleen een Alles in 1 pakket afsluiten. Budget Alles-in-1 biedt zowel ADSL als glasvezel aan. Of je gebruik kunt maken van een glasvezelverbinding ligt aan je adres. Doe daarom altijd even de postcodecheck om erachter te komen of jij al glasvezel kunt ontvangen. Bij het Alles-in-1 abonnement ontvang je een gratis modem, zodat je overal een snelle WiFi-verbinding hebt.

Je krijgt bij Budget Alles-in-1 standaard 100 zenders, vind je dat niet voldoende? Dan kun je extra zenderpakket erbij nemen, kies daarbij uit één van de tien pakketten. Voor de sportliefhebbers is er bijvoorbeeld FOX Sports en gezinnen kunnen een Kids Pakket nemen.

Naast internet en televisie krijg je ook een 'Bellen Standaard' pakket. Hiermee kun je voor een voordelig tarief bellen naar vaste én mobiele nummers binnen Nederland, maar ook in het buitenland. Daarnaast biedt Budget Alles-in-1 ook nog drie andere pakketten aan. Je betaalt voor een extra bundel €5,- per maand. Je hebt de keuze uit de volgende drie bundels: Bellen onbeperkt vast, Bellen onbeperkt mobiel, Bellen onbeperkt buitenland.

Voordelen Budget Alles-in-1
  • Internet via snelle KPN-netwerk
  • Standaard 100 tv zenders
  • Altijd lage tarieven
  • Combivoordeel mogelijk met energie en internet
Ga naar Budget Alles-in-1

Combivoordeel energie

Omdat NLE en Budget Energie samenwerken is het mogelijk om combivoordeel te krijgen wanneer je internet met energie combineert. Combineer je Budget Alles-in-1 met Budget Energie? Dan kan ontvang je €5,- korting op je Budget Alles-in-1 abonnement. Naast de korting is het ook prettig alles bij dezelfde leverancier te hebben.

Toch een andere provider?

Ben je momenteel klant van NLEx en loopt je contract bijna af of wil je liever een andere provider? Je kunt bij ons onafhankelijk internet vergelijken.