Op zoek naar een private lease auto? Dan ben je op de juiste plek! Wij bieden een overzicht van private lease auto's zodat jij gemakkelijk kunt vergelijken. Maar waar begin je eigenlijk? Wij geven je tips zodat jij binnenkort de weg op kunt met een gloednieuwe private lease auto.

Private lease vergelijken

Private lease krijgt steeds meer aandacht en stijgt in populariteit. En dat is niet gek want er zitten veel voordelen aan. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor de auto. In dat maandelijkse bedrag zitten onder andere ook verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud inbegrepen. Private lease is een perfecte optie wanneer je geen mogelijkheid of behoefte hebt om een auto te kopen.

Waarom private lease vergelijken?
  • Compleet en overzichtelijk
  • Mis nooit meer een private lease aanbieding
  • Je rijdt de auto die jij wilt
Private lease vergelijken

De perfecte private lease auto voor jou

Wanneer je hebt besloten een auto te leasen, wil je het liefste de auto zo snel mogelijk voor je deur. En wil je niet eerst uren kwijt zijn met het zoeken naar de juiste auto en leasemaatschappij. Daarom hebben we een private lease vergelijker ontwikkeld. Je kunt in onze vergelijker aangeven naar welk automerk je opzoek bent, het type auto en de maximum maandprijs die je aan de auto wilt uitgeven. We vergelijken ook private lease met automaat, daarvoor hebben we speciaal een overzicht gemaakt.
private-lease-kiezenHet is verstandig om vooraf te bepalen wat voor type auto je wil. Als student ben je hoogstwaarschijnlijk eerder opzoek naar een stadsauto omdat deze wat kleiner en compacter is. Een grote/luxe auto is dan juist weer geschikt voor gezinnen. Daarnaast kan het zijn dat je een sterke voorkeur voor een bepaald automerk hebt. Geef dit in onze vergelijker aan, zo zie je meteen welke auto's er van dat merk beschikbaar zijn.

Kies de goedkoopste leasemaatschappij

Heb jij een geschikte auto gevonden? Wij tonen een compleet overzicht van de leasemaatschappijen die de auto aanbieden. De goedkoopste leasemaatschappij staat standaard bovenaan. Het verschilt echter per auto welke leasemaatschappij het meest voordelig is. Hoe dan ook kom je bij de goedkoopste private lease auto terecht.

Contractduur, kilometers en extra's

Wij laten standaard de prijzen zien van een private lease auto met een contractduur van 60 maanden en 10.000 kilometer. Je kunt bij de leasemaatschappij zelf ook een andere contractduur en kilometrage kiezen, maar let hierbij wel op dat over het algemeen kortere contracten duurder zijn.

Bij vrijwel alle leasemaatschappijen kun je kiezen om de auto te upgraden. Je kunt bijvoorbeeld een ander kleurtje kiezen, winterbanden toevoegen of andere bekleding. De extra's kies je bij de leasemaatschappij zelf uit, zo kun je de auto helemaal naar wens samenstellen.

Heb je alles ingevuld? Vraag dan geheel gratis een offerte aan. De leasemaatschappij gaat aan de slag en zorgt dat je zo snel mogelijk de auto ontvangt.

Ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw private lease auto?