Ben je benieuwd of interactieve tv wat voor jou is? Hier leggen we je uit wat je er mee kunt.

Interactieve tv is een vorm van digitale televisie, waarbij je online televisie kijkt en waarbij jij als kijker de controle hebt over de tv-programmering aan de hand van de meest uitgebreide tv-mogelijkheden. Denk hierbij aan het terugspoelen of stopzetten van een live uitzending.

Stap je over naar een abonnement met internet en tv of alles in 1, dan verschilt het per provider welke interactieve tv-mogelijkheden je bij je basis abonnement krijgt. Om interactieve tv te kunnen kijken heb je een interactieve tv-ontvanger nodig. Deze krijg je standaard bij je abonnement geleverd bij alle providers.

Overzicht interactieve TV mogelijkheden:

  • Programma Gemist
  • Begin Gemist
  • Live Pauzeren
  • Video on Demand
  • Tv opnemen
interactieve tv

De interactieve tv-opties uitgelegd

Wat kun je met al die interactieve tv mogelijkheden?

Programma gemist

Met programma gemist of uitzending gemist kijk je tot wel 10 dagen later een uitzending terug. Verschillende omroepen hebben deze optie in het leven geroepen. Via je tv-ontvanger roep je eenvoudig een lijst op met de beschikbare programma’s die je kunt terugkijken.

Begin gemist

Ben je net te laat voor de uitzending? Met Begin Gemist kijk je het programma van voor af aan. Handig als je net de eerste 10 minuten hebt gemist.

Live pauzeren

Soms moet je een programma even onderbreken. Met Live Pauzeren kun je de uitzending gemakkelijk weer hervatten op een later moment.

Video on Demand

Via de videotheek van je provider roep je met je afstandsbediening de beste films, series en documentaires op uit een ruim aanbod.

Tv opnemen

Ben je niet thuis of heb je geen tijd om het moment van de uitzending? Met tv opnemen neem je met gemak al je favoriete programma’s op, ook meerdere programma’s tegelijkertijd. Wekelijks opnemen behoort ook tot de mogelijkheden.

KPN interactieve tv met meeste opties

KPN biedt bij een standaard instap internet abonnement met 50 Mb/s en interactieve tv de meeste interactieve tv opties van alle providers. Ben je een echte televisieliefhebber, dan heeft KPN het interactieve tv abonnement voor jou.

Zo kijk je bij KPN binnen de hele EU live tv-uitzendingen met de iTV app. Heb je een programma moeten missen? Dan kun je tot 7 dagen terugkijken met Programma Gemist. Moet je tijdens een uitzending even wat anders doen? Dan onderbreek je de uitzending zonder iets te hoeven missen met Live Pauzeren. Je kunt gewoon verder kijken waar je gebleven was.

Daarnaast spoel je met interactieve tv van KPN eenvoudig terug. Handig als de uitzending bijvoorbeeld al een paar minuten bezig is. Verder kijk je bij KPN eindeloos veel films en series via de video on demand dienst. Zo kijk je voor een klein bedrag naar de grootste titels uit de online videotheek van KPN.

Standaard inbegrepen
  • Programma gemist tot 7 dagen terugkijken
  • Live pauzeren
  • Video on demand
  • Begin gemist