Over Alice

Voor Providers wil ik je alles leren wat je moet weten over vergelijken en overstappen. Ik houd me bezig met SEO, copywriting, contentstrategie en gewoon 'killer content' maken. Mijn expertise is de energiemarkt, maar weet inmiddels ook genoeg over de andere markten. Zit ik niet achter mijn scherm kennis en informatie te delen met jou, dan vind je me hoogstwaarschijnlijk buiten. Voor een wandeling in de natuur, of op het water op een surfplank. Bedenk iets leuks buiten en ik ben er voor in.

Andere artikelen van Alice

Met interactieve tv kijk je hoe en wanneer je wilt

Ben je benieuwd of interactieve tv wat voor jou is? Hier leggen we je uit wat je er mee kunt.
Lees meer

Installatiepakket internet abonnement

Wil je gaan internet vergelijken of heb je al een nieuw internet abonnement aangevraagd? Dan komt de installatie van je pakket om de hoek kijken. Wat kun je doen om zo snel mogelijk online te kunnen?
Lees meer

Internet abonnement bestellen

Een nieuw internet abonnement bestellen is makkelijker dan je misschien in eerste instantie denkt. Ook als je nog nooit bent overgestapt kost dit slechts een klein beetje van je tijd.
Lees meer

Dual sim: één telefoon met twee simkaarten

Misschien heb jij dit type telefoon al op het oog. Steeds meer nieuwe smartphones op de markt zijn voorzien van dual sim. Wat is dit precies en hoe werkt het? Dat leggen we je uit.
Lees meer

Telefoon abonnement met BKR-registratie, wat moet je weten?

Ben jij benieuwd naar de gevolgen van een BKR-registratie bij een telefoon abonnement? In dit artikel leggen we je uit hoe het zit met een BKR-registratie en hoe je gemakkelijk een BKR-registratie kunt omzeilen.
Lees meer

Ontdek providers met combivoordeel

Met combivoordeel profiteer je van korting en extra's door meerdere diensten bij één provider af te nemen. Dit kan bij providers die zowel internet diensten als mobiele diensten leveren. Heb jij al een internet abonnement, maar nog geen mobiel abonnement, of andersom? Lees meer over de voordelen van combikorting voor jou.
Lees meer

Internet vergelijken, waar moet je op letten?

Wil je graag een andere internet provider? Maar kun je wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je graag met internet vergelijken. Hier leggen we je uit waar je op moet letten.
Lees meer

Glasvezel modem installeren: zelf doen of laten doen?

Voor glasvezel internet heb je een speciaal modem nodig. Het installeren is niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Met de installatie door een ervaren monteur heb je binnen no time vliegensvlug internet thuis.
Lees meer

Glasvezelaansluiting in huis: kan ik glasvezel thuis krijgen?

Om thuis glasvezel internet te krijgen heb je een glasvezel aansluiting in huis nodig. Hoe weet je of jouw woning al voorzien is van een glasvezelaansluiting?
Lees meer

Overstappen naar sim only

Wat als je eigenlijk nog best tevreden bent over je huidige toestel en je liever minder per maand betaalt? Dan is overstappen naar sim only de oplossing.
Lees meer

Verhuizen

Wanneer je gaat verhuizen moet je vaak een hoop regelen. Hoe zit dat met je energiecontract? Kun je bij dezelfde leverancier blijven, of niet? En wat als dit je eerste energiecontract wordt? Wij leggen je uit wat je moet doen als je gaat verhuizen.
Lees meer

Nummerbehoud bij mobiel abonnement

Ben je van plan om naar een andere provider over te stappen? Of je nu een prepaid kaart, sim only of telefoon abonnement hebt, vaak wil je gewoon je huidige nummer behouden. Gelukkig kan dat! Onderstaand leggen we je uit hoe je dat doet.
Lees meer

Opbouw telefoon abonnement kosten

Wanneer je telefoon abonnementen gaat vergelijken krijg je te maken met verschillende kosten. Zo betaal je bijvoorbeeld maandelijks abonnementskosten, eenmalige toestelkosten en een thuiskopieheffing. Hoe zit dat nou precies met al die verschillende kosten voor een telefoon abonnement?
Lees meer

Telefoon abonnement verlengen of overstappen?

Wanneer de einddatum van je telefoon abonnement afloopt is het verstandig om een nieuw contract af te sluiten. Je huidige contract laten doorlopen is bijna altijd duurder omdat de kortingen die je kreeg, niet meer doorlopen. Maar kun je dan beter je telefoon abonnement laten verlengen met een verlengaanbod, of is overstappen naar een andere provide...
Lees meer

Private lease occasion

Met private lease occasion lease je een tweedehands auto in plaats van een nieuwe auto. Vanzelfsprekend goedkoper zou je denken? Niet altijd. Twijfel je of je beter een tweedehands auto kunt leasen of een nieuwe? Lees dan hier of private lease occasion een interessante optie is voor jou of dat je beter voor die nieuwe auto kunt gaan.
Lees meer

Energiecontract: vast of variabel?

Ben je van plan over te stappen van energieleverancier, of voor het eerst een energiecontract af te sluiten? Dan moet je kiezen tussen een vast contract of een variabel contract. Wat de beste keuze is voor jou, is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Waar moet je rekening mee houden? Dat leggen we je uit. Zo kun jij de beste afweging maken.
Lees meer

Zakelijk telefoon abonnement of privé?

Een telefoon van de zaak of een privé telefoon abonnement nemen? Stel jij je die vraag als klein beginnend ondernemer ook af ? We leggen je uit waarom veel kleine zelfstandigen in plaats van een zakelijk telefoon abonnement toch vaak kiezen voor een consumenten abonnement. Zo kun jij afwegen wat de beste keuze is voor jouw situatie.
Lees meer

Kosten private lease: hoe is de leaseprijs opgebouwd?

Met private lease heb je grip op je autokosten met een vaste ‘all-in’ maandprijs. Een groot voordeel, want zo heb je niet langer te maken met onverwachtse autokosten en aparte rekeningen. Maar je wilt natuurlijk wel helderheid over de leaseprijs. Waar betaal je nu precies voor, en wat niet. Dat leggen we je graag uit.
Lees meer

Alles in 1 glasvezel: dit kun je er mee

Naar alles in 1 pakketten is een grote vraag. En op steeds meer plaatsen worden huishoudens aangesloten op glasvezel. Daardoor komt het aanbod aan alles in 1 glasvezel op méér postcodes beschikbaar en wordt het nog makkelijker om over te stappen naar een alles in 1 pakket met supersnel internet en haarscherpe televisie (en bellen). Welke mogelijkhe...
Lees meer

Private lease of kopen: wat is goedkoper?

Ben je aan het oriënteren op een nieuwe auto en denk je daarbij ook de mogelijkheid voor private lease? Dan twijfel je misschien wat voordeliger is. ‘Kan ik beter een auto leasen of kopen?’ Is daarom een terechte vraag om jezelf te stellen. Als we enkel naar de maandelijkse autokosten kijken, dan is private lease in veel gevallen goedkoper. We legg...
Lees meer

Private lease of kopen: de voor – en nadelen van kopen

Ben je aan het oriënteren op een nieuwe auto? Steeds meer autobezitters kiezen voor private lease omdat dit in de meeste gevallen goedkoper is dan een auto kopen. Maar naast de prijs raden we je ook aan andere factoren mee te laten wegen voor je beslissing voor private lease of kopen. Daarom nemen we ze graag even met je door.
Lees meer

Wat is de beste camera telefoon?

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon met een goede camera? Begrijpelijk, want we kiezen steeds vaker onze smartphone uit op basis van de telefoon camera. Inmiddels heb je behoorlijk wat keuze met zoveel smartphones op de markt, en telefoon camera’s worden ook nog eens met de dag beter. Wij leggen je uit hoe je een goede camera telefoon kiest die...
Lees meer

Internet en tv met FOX Sports: deze providers bieden het gratis aan

Betaald voetbal kijken verloopt nu anders dan we gewend zijn. Veel meer vanaf de bank, dan vanuit het stadion helaas. Het goede nieuws is dat een aantal internet en tv providers FOX Sports (gedeeltelijk) gratis aanbieden bij een internet en tv abonnement. Wij zochten uit bij welke providers met een internet en tv abonnement je gratis naar FOX Sport...
Lees meer