T-Mobile internet

Of je nu in een stad of buitengebied woont. T-Mobile levert een scala aan internet oplossingen voor thuis.

Bij T-Mobile sluit je internetverbinding af met alleen internet, internet en TV of alles in 1. Hiervoor maakt T-Mobile gebruik van het betrouwbare en stabiele KPN-netwerk voor (A)DSL, en het glasvezel netwerk van Reggefiber- dochteronderneming van KPN.

Ben je op zoek naar een laag instapabonnement? Dan kun je bij T-Mobile heel voordelig uit zijn. Je hebt al een los internet abonnement vanaf 20 Mb/s (A)DSL. Daarnaast richt T-Mobile zich als één van de weinige providers ook op de huishoudens in zogenaamde ‘buitengebieden’, met een moeizame of haperende internetverbinding. Hiervoor biedt T-Mobile speciaal 4G voor thuis aan. Daarmee maak je ook gebruik van het mobiele 4G-netwerk van T-Mobile, waar het vaste netwerk niet voldoet. Heb je naast een vaste internetverbinding bij T-Mobile ook één of meerdere mobiele abonnementen bij T-Mobile, dan kun je gebruik maken van T-Mobile Klantvoordeel. Dit levert je allerlei voordelen op, waaronder maandelijks korting op je mobiele abonnement en meer internetsnelheid voor thuis.

Plus- & minpunten van T-Mobile internet:
 • 4G voor thuis
 • T-Mobile Klantvoordeel
 • Gratis monteur en WiFi service
 • Relatief duur na 1ste jaar

T-Mobile internet abonnementen

Standaard inbegrepen

Extra voordeel met T-Mobile Klantvoordeel
Combineer T-Mobile internet en mobiel op jouw adres voor iedere maand gratis voordelen

Internet

Gratis WiFi-modem
Gratis monteur
Gratis WiFi-check

Televisie

Gratis FOX Sports Eredivisie 1
Video on demand
Programma's tot 10 dagen terugkijken
Begin gemist

Bellen

€ 0,13 per minuut
Gratis nummerbehoud

T-Mobile internet en TV

Wil je naast internet ook tv? Ontdek de televisiemogelijkheden van T-Mobile internet en TV.
T-Mobile internet en TV in het kort:
 • Gratis WiFi-modem
 • Digitale TV-ontvanger
 • Gratis FOX Sports Eredivisie 1
 • Gratis monteur
Bekijk T-Mobile internet en TV

T-Mobile internet en TV is beschikbaar in combinatie met (A)DSL en glasvezel. Daarvoor maakt T-Mobile gebruik van de stabiele en betrouwbare KPN netwerken. Bij T-Mobile kijk je televisie wanneer het jou uitkomt met interactieve TV.

Je krijgt een ruim zenderpakket met een flink aantal zenders in HD-kwaliteit. Is er niets leuks op tv? Dan kijk je met video on demand de beste series en films op je tv, laptop of tablet. De belangrijkste tv-opties krijg je standaard in het basispakket. Zo kun je tot maar liefst 10 dagen programma’s terugkijken en terug naar het begin met Begin gemist. Voetballiefhebbers opgelet: Bij T-Mobile internet en TV krijg je naast een ruim zenderpakket ook FOX Sports 1 Eredivisie erbij. Gewoon gratis. Zo hoef je niets te missen van het mooiste eredivisie bekervoetbal. Combineer je internet en TV bovendien met mobiel via T-Mobile Klantvoordeel, dan kun je ook kiezen voor een keuzekorting op een extra zenderpakket.

T-Mobile glasvezel

T-Mobile glasvezel is snel, heel snel. T-Mobile levert met 750 Mb/s het snelste glasvezel internet van Nederland.

Ben jij één van de gelukkigen die al glasvezel op zijn adres kan ontvangen? Dan kun je misschien wel het snelste glasvezel internet van Nederland afnemen. Zo merk je niets meer van een haperende internetverbinding thuis en kun je razendsnel up- en downloaden. Ideaal als je thuis allemaal tegelijkertijd wat anders wil doen.

T-Mobile levert zowel alleen internet, internet en TV en alles in 1 in combinatie met glasvezel. Omdat T-Mobile het snelste glasvezel abonnement nog niet op alle postcodes levert, raden we aan om eerst de postcodecheck te doen. Op sommige postcodes zijn andere snelheden al wel in huis te halen. Kies je voor een glasvezel abonnementen met televisie, dan kijk je zonder kwaliteitsverlies naar haarscherp beeld. Kies je voor T-Mobile glasvezel, dan komt er altijd een monteur bij je langs om je glasvezel abonnement te installeren. Ook wordt meteen een Wifi check gedaan, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van je pakket.

T-Mobile glasvezel in het kort
 • Snelste internet tot 750 Mb/s
 • Gratis monteur
 • Even snel up- als downloaden
 • Betrouwbaar KPN netwerk
Bekijk T-Mobile glasvezel
T-Mobile glasvezel in het kort

T-Mobile klantvoordeel

Combineer T-Mobile Thuis met een mobiel abonnement en ontvang een hogere instapsnelheid voor je internetverbinding thuis, tegen dezelfde prijs.

Meer data

Per mobiel abonnement met data dat je combineert met T-Mobile thuis, ontvang je iedere maand 2 GB extra mobiele data.

Meer korting

Ontvang € 2,50 korting per maand op een Go abonnement. Voor een Unlimited Go abonnement ontvang je € 25,- korting.

Meer tv keuze

Ontvang een zenderpakket naar keuze met keuzekorting ter waarde van € 7,50 in combinatie met T-Mobile internet en TV.

886

Voordelen T-Mobile Klantvoordeel

Vanaf € 2,50 tot € 12,50 korting
Meer data
Meer internetsnelheid
Meer TV keuze
Naar T-Mobile

T-Mobile zakelijk

T-Mobile is er ook voor de kleine ondernemer. Werk jij vaak vanuit huis? Bekijk dan T-Mobile internet voor zakelijk gebruik.

T-Mobile zakelijk richt zich alleen op mobiele telefonie voor ondernemers. Maar valt jouw onderneming binnen het midden- en klein bedrijf? Dan kun je ook T-Mobile internet afsluiten voor je onderneming. Dat kan in combinatie met (A)DSL en glasvezel.

Is glasvezel internet al verkrijgbaar op jouw adres? Dan leent T-Mobile glasvezel zich perfect voor je onderneming. Zo kun je gebruik maken van het snelste internet voor je onderneming. Heb je ook televisie en een vaste telefoonlijn nodig voor je bedrijf? Dan is T-Mobile internet en TV en alles in 1 misschien de oplossing voor jou.