Goedkoop internet, bellen en TV

Ben je op zoek naar een goedkoop abonnement voor internet, bellen en TV? Bekijk hieronder meteen de goedkoopste internet abonnementen.

Alles-in-1 20 Mb/s
36,- p/m
Nu 6 maanden voor € 26,00
20 Mb/s
(ADSL)
34 zenders
(19 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
45,- p/m
Nu 6 maanden voor € 30,00
100 Mb/s
(ADSL)
86 zenders
(49 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 50 Mb/s
45,- p/m
Nu 6 maanden voor € 25,00
50 Mb/s
(ADSL)
53 zenders
(24 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 25 Mb/s
42,50 p/m
Nu 3 maanden voor € 34,95
25 Mb/s
(Kabel)
79 zenders
(36 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Waarom kiezen voor internet, bellen en TV?

Houd je ook zo van een duidelijk overzicht? Met internet, bellen en TV zit alles bij één provider, je hebt er geen omkijken meer naar.

Het is vaak goedkoper om internet, bellen en TV bij dezelfde provider af te nemen dan wanneer je een abonnement bij verschillende providers afsluit. Zo komt het geregeld voor dat een Internet en TV abonnement evenveel kost als een internet, bellen en TV abonnement. Daarnaast scheelt het voor jou gedoe: alles is overzichtelijk bij dezelfde provider.

Met internet vergelijken kom je altijd bij de beste internet provider voor jou. Je kunt aangeven of je alleen internet, internet en TV of internet, bellen en TV wil. Wil jij een alles in 1 abonnement? Check eerst de beschikbaarheid op je postcode met de postcodecheck. Zo zie je meteen welke internetverbinding je kunt ontvangen. Daarna kun je ook aangeven welke internetsnelheid je wil.

internet-bellen-tv-landing

Een internet, bellen en TV abonnement in drie stappen

Overstappen van provider? In slechts drie stappen heb je een nieuw internet, bellen en TV abonnement.

1. Bestellen van je internet abonnement

Heb je de internet provider voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe internet, bellen en TV abonnement aan.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum wanneer je internet, bellen en TV abonnement in gaat. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatie van je pakket

Heb je gekozen voor kabel- , (A)DSL- of glasvezel internet, dan stuurt je provider een doe-het-zelf-pakket op. Hierin zit alles wat je nodig hebt om je abonnement te kunnen installeren. Kom je er toch niet uit? Dan stuurt je provider in de meeste gevallen gewoon een gratis monteur langs. Stap je over naar glasvezel internet, dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Wil je weten of er bij jou een gratis monteur langs kan komen voor de installatie van je pakket? Bekijk dan de voorwaarden van je provider.

Meer over het installatiepakket

3. Geniet van je pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe internet en TV abonnement geleverd en kun je zorgeloos online. Geniet van je pakket!

De keuzehulp

Zijn er te veel abonnementen om uit te kiezen? Wij helpen graag met onze keuzehulp om het jou wat makkelijker te maken.

De keuzehulp is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je een internet pakket kan vinden dat bij je past.

We stellen een paar simpele vragen om erachter te komen waar je naar op zoek bent. Aan de hand van jouw wensen en postcode tonen we het beste internet, bellen en tv abonnement voor jou. Het kan ook zijn dat je toch liever alleen internet of internet en TV wil. Wat je ook wil; wij tonen het meest geschikte internet abonnement voor jou.

De voordelen van bij ons internet vergelijken:
  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Vrijblijvend advies
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
keuzehulp

Meer informatie over Internet, bellen en tv

Wil je meer informatie over abonnementen met internet, bellen en TV? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Dit is sterk afhankelijk van de samenstelling van je huis en uiteraard je internet gebruik. Heb je veel personen die gebruik maken van hetzelfde internet? Dan is het verstandig een hogere snelheid te kiezen. Ook wanneer je verschillende zware taken op internet uitvoert, zoals Netflixen, YouTube filmpjes kijken of online gamen is het slim om sneller internet te kiezen. Zo voorkom je dat je traag internet krijgt. Woon je bijvoorbeeld met twee personen en gebruik je internet alleen voor standaard browsen en e-mailen, dan heb je aan 20Mb/s voldoende.

Welk type internetverbinding kan ik het beste kiezen?

Het type internetverbinding is afhankelijk van een aantal dingen. Zo bepaalt de beschikbaarheid op jouw postcode in belangrijke mate je keuze. Maar ook je internetgebruik, de samenstelling van je huishouden en de maandprijs zijn belangrijk om mee te nemen bij je keuze.

Is het mogelijk om combivoordeel te ontvangen?

Kies je een internet, bellen en tv abonnement en wil je daarnaast nog een mobiel telefoon abonnement afsluiten? Dan kun je bij meerdere providers combivoordeel ontvangen. Met combivoordeel kun je korting op je factuur ontvangen, maar ook leuke extra's zoals dubbel zoveel data. Het voordeel van combivoordeel is dat alles bij één provider is geregeld, lekker overzichtelijk.

Wanneer kan ik overstappen van internet provider?

Zit je al voor een lange tijd bij dezelfde provider? Dan is er een grote kans dat je gewoon kunt overstappen van internet provider. Ook wanneer je contract bijna afloopt kun je vaak al overstappen. Providers regelen onderling dat je overstap goed wordt geregeld, jij hebt verder geen omkijken meer naar het abonnement.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina