9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
297.664 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Goedkoop internet, bellen en TV

Ben je op zoek naar een goedkoop abonnement voor internet, bellen en TV? Bekijk hieronder meteen de goedkoopste internet abonnementen.

Alles-in-1 100 Mb/s
62,50 p/m
Nu 10 maanden voor € 30,00
100 Mb/s
(Glasvezel)
67 zenders
(58 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
51,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 19,50
100 Mb/s
(ADSL)
79 zenders
(58 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
52,- p/m
Nu 6 maanden voor € 20,50
100 Mb/s
(ADSL)
46 zenders
(29 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
58,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 39,50
100 Mb/s
(ADSL)
166 zenders
(88 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Waarom kiezen voor internet, bellen en TV?

Houd je ook zo van een duidelijk overzicht? Met internet, bellen en TV zit alles bij één provider, je hebt er geen omkijken meer naar.

Het is vaak goedkoper om internet, bellen en TV bij dezelfde provider af te nemen dan wanneer je een abonnement bij verschillende providers afsluit. Zo komt het geregeld voor dat een Internet en TV abonnement evenveel kost als een internet, bellen en TV abonnement. Daarnaast scheelt het voor jou gedoe: alles is overzichtelijk bij dezelfde provider.

Met internet vergelijken kom je altijd bij de beste internet provider voor jou. Je kunt aangeven of je alleen internet, internet en TV of internet, bellen en TV wil. Wil jij een alles in 1 abonnement? Check eerst de beschikbaarheid op je postcode met de postcodecheck. Zo zie je meteen welke internetverbinding je kunt ontvangen. Daarna kun je ook aangeven welke internetsnelheid je wil.

internet-bellen-tv-landing

Een internet, bellen en TV abonnement in drie stappen

Overstappen van provider? In slechts drie stappen heb je een nieuw internet, bellen en TV abonnement.

1. Bestellen van je internet abonnement

Heb je de internet provider voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe internet, bellen en TV abonnement aan.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum wanneer je internet, bellen en TV abonnement in gaat. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatie van je pakket

Heb je gekozen voor kabel- , (A)DSL- of glasvezel internet, dan stuurt je provider een doe-het-zelf-pakket op. Hierin zit alles wat je nodig hebt om je abonnement te kunnen installeren. Kom je er toch niet uit? Dan stuurt je provider in de meeste gevallen gewoon een gratis monteur langs. Stap je over naar glasvezel internet, dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Wil je weten of er bij jou een gratis monteur langs kan komen voor de installatie van je pakket? Bekijk dan de voorwaarden van je provider.

Meer over het installatiepakket

3. Geniet van je pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe internet en TV abonnement geleverd en kun je zorgeloos online. Geniet van je pakket!

De keuzehulp

Zijn er te veel abonnementen om uit te kiezen? Wij helpen graag met onze keuzehulp om het jou wat makkelijker te maken.

De keuzehulp is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je een internet pakket kan vinden dat bij je past.

We stellen een paar simpele vragen om erachter te komen waar je naar op zoek bent. Aan de hand van jouw wensen en postcode tonen we het beste internet, bellen en tv abonnement voor jou. Het kan ook zijn dat je toch liever alleen internet of internet en TV wil. Wat je ook wil; wij tonen het meest geschikte internet abonnement voor jou.

De voordelen van bij ons internet vergelijken:
  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Vrijblijvend advies
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
keuzehulp

Meer informatie over Internet, bellen en tv

Wil je meer informatie over abonnementen met internet, bellen en TV? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Is tv, internet en bellen nemen voordeliger?

Je zou misschien denken dat internet, tv en bellen vanzelfsprekend duurder is dan alleen internet of internet en tv, omdat je meteen drie diensten afneemt. Maar naar verhouding is een abonnement met internet, tv en bellen vaak juist voordeliger. Dit komt omdat providers bij alles in 1 direct korting geven wanneer je alle drie de diensten binnen één abonnement afneemt. Dit kan al gauw een paar euro per maand verschil maken waardoor het goedkoopste alles in 1 pakket voordeliger kan zijn dat een los internet abonnement.

Of een internet, bellen en tv abonnement daadwerkelijk goedkoper is voor jou ligt er natuurlijk aan of je ook van alle diensten gebruikt maakt, en om wat voor internet aanbieding het gaat. Gebruik je eigenlijk nooit vaste telefonie, of kijk je zelden tv, dan kun je vaak beter kiezen voor alleen internet of internet en tv. Je betaalt dan niet onnodig voor diensten waar je geen gebruik van maakt.

Bij wie is internet, tv en bellen het goedkoopste?

Wie de goedkoopste provider voor internet, tv en bellen is, is niet zo te zeggen. Het ligt er aan wat voor type internetverbinding beschikbaar is, welke internetsnelheid je kiest en of je eventuele andere pakket opties erbij neemt. Zo is de goedkoopste provider voor glasvezel bijvoorbeeld weer duurder dan de goedkoopste voor ADSL. Wel zijn de 'prijsvechters' over het algemeen goedkoper en vind je goedkoopste internet, tv en bellen pakketten bij providers als Online.nl en Budget Alles in 1.

Om meteen de goedkoopste provider voor internet, tv en bellen voor jouw situatie te vinden raden we je aan de internet postcodecheck te doen.

Wat krijg je met een KPN internet, tv en bellen pakket?

KPN heeft als enige provider een alles in 1 pakket in een ‘ander jasje’. Bij KPN kun je net als bij de andere providers internet, tv en bellen kiezen in je pakket, maar dat hoeft niet perse. Hiermee wil KPN je zelf de vrijheid geven om zelf je pakket samen te stellen met de diensten die jij écht graag gebruikt.

Het enige wat je standaard moet afnemen is internet. Welk tweede en derde dienst je afneemt, beslis je zelf. Zo hoef je geen vaste telefonie af te nemen, maar kun je ook een mobiel abonnement combineren, of entertainment dienst als Spotify in je pakket nemen. KPN biedt met KPN Hussel dus méér mogelijkheden dan de traditionele pakketten met internet, tv en bellen.

Hoe kan ik het beste internet, tv en bellen vergelijken

Abonnementen met internet, tv en bellen vergelijken kan een hele opgave lijken. Maar het hoeft niet zo moeilijk te zijn met de volgende tips. Zo weet je waar je op moet letten met internet vergelijken

1. Check de beschikbaarheid van internet, tv en bellen op jouw adres

Controleer als eerste met poscodecheck wanneer je gaat internet vergelijken welke pakketten op jouw adres beschikbaar zijn. Dit verschilt per postcode en regio. In sommige regio’s kun je al internet, tv en bellen met glasvezel krijgen. Op andere postcodes alleen met kabel en DSL.

2. Beslis welke internetsnelheid je nodig hebt

Bepaal vervolgens welke internetsnelheid je nodig hebt. Dit kun je het beste bepalen aan de hand van het aantal gebruikers in je huishouden en waarvoor je het internet voornamelijk gebruikt.

3. Bepaal welk tv-pakket het beste bij jou past

Gebruik de filters om eventuele televisie wensen aan te geven. Wil je bepaalde tv-zenders in je pakket, of een extra zender pakket?

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina