Beste Alles in 1 pakket

Alles-in-1 100 Mb/s
52,50 p/m
Nu 3 maanden voor € 37,50
100 Mb/s
(ADSL)
70 zenders
(40 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
56,95 p/m
Nu 3 maanden voor € 39,95
100 Mb/s
(Kabel)
80 zenders
(37 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
59,50 p/m
Nu 3 maanden voor € 35,75
100 Mb/s
(Glasvezel)
82 zenders
(61 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Beste alles in 1 pakket vergelijken

Het kan lastig zijn om het beste alles in 1 pakket voor jouw wensen te vinden. Het is namelijk ook dat niet voor iedereen het ene pakket het beste is. Zo kan het beste pakket voor jou, niet het beste pakket voor je buurman zijn. Wanneer je een alles-in-1 pakket zoekt, let dan op de inhoud van het pakket en op de beoordeling van de providers. Gebruik onze keuzehulp om te checken welk alles in 1 pakket het beste is voor jouw wensen.

Een alles-in-1 pakket bestaat uit internet, televisie en bellen. Het is aan te raden om te kiezen voor een internetsnelheid van minimaal 50 Mbit/s. Zo voorkom je dat je last krijgt van langzaam internet. Zeker wanneer je met meerdere personen op het internet zit. Per provider is het heel verschillend hoeveel Tv-zenders je krijgt. Bepaal dus voor jezelf hoeveel je wilt. Qua vaste telefonie krijg je bij bijna iedere provider een telefoonlijn. Je betaalt dan per minuut om te bellen. Je kunt er ook voor kiezen om onbeperkt te bellen voor een vast bedrag per maand.

Alleen internet abonnement

Welk alles in 1 pakket past bij jouw huishouden?

Om het beste alles in 1 pakket voor jouw situatie te vinden moet je eerst kijken wat voor huishouden je hebt en welke pakketten daarbij goed aansluiten. Je wil natuurlijk niet dat je teveel betaalt voor een pakket, of er achter komt dat het niet voldoet aan jou behoeftes. Wij helpen jou daarom graag een pakket te vinden dat helemaal bij jouw situatie past.

1. Klein huishouden

Heb je een huishouden van 2-3 personen en gebruik je het internet gematigd, dan heb je vaak genoeg aan een internetsnelheid van 50 Mbit/s. Hiermee kan je prima met meerdere mensen tegelijkertijd HD video's streamen en gamen. Online.nl en T-mobile bieden goedkope alles in 1 pakketten aan die je tussen de 50 en 100 Mbit/s geeft.

Alles in 1 pakket van Online.nl

2. Gemiddeld huishouden

Bestaat je huishouden uit 4-5 personen of gebruik je regelmatig tegelijkertijd gebruik van het internet of je televisie, dan is het raadzaam om voor meer internetsnelheid te kiezen vanaf 100 Mbit/s.

De meeste mensen kiezen daarom een glasvezel of kabel alles in 1 pakket. Ziggo biedt een snel pakket aan met 200 Mbit/s. Bovendien krijg je met Ziggo een uitgebreid televisie aanbod en profiteer je van vele extra's zoals: Ziggo Sport, Ziggo Movies & Series XL(meer dan duizend films en afleveringen van series kijken inclusief HBO)

Alles in 1 pakket van Ziggo

3. Groot huishouden

Als je huishouden uit meer dan 5 personen bestaat, dan kan je het beste kiezen voor de hoogst haalbare internetsnelheid op je adres. Zeker als je meerdere televisie ontvangers in huis hebt en er tegelijkertijd gebruik wordt gemaakt van internet en de televisie. Als je kiest voor glasvezel raden we aan om voor de maximaal haalbare snelheid van 500 Mbit/s te gaan. Hiermee kan je download-en uploadsnelheden van maar liefst 62,5 MB/s halen. KPN heeft het grootste glasvezelnetwerk van Nederland en bieden een pakket aan waarbij je 500 Mbit/s en 78 zenders krijgt.

Een alternatief voor glasvezel is kabel internet van Ziggo, hierbij kan je een snelheid tot 400 Mbit/s halen. Grofweg is dit een downloadsnelheid van 50 MB/s, de uploadsnelheid hierbij bedraagt een 5 MB/s.

Alles in 1 pakket van KPN

Beste internet en tv pakket

Het beste internet en tv pakket is van Ziggo. Alles in 1 provider Ziggo richt zich heel veel op het internet en televisie pakket.

Zo hebben ze bijvoorbeeld hun eigen Tv-zender: Ziggo Sport. Hier zijn veel sporten op te zien, zoals: voetbal, golf en Formule 1. Ziggo biedt een stabiele en zeer snelle internetsnelheid aan, samen met veel televisie zenders.

Bij een kabel alles in 1 pakket is het televisie signaal gescheiden van het internet, je kunt dus ongestoord tegelijkertijd televisie kijken en internetten als je kiest voor Ziggo.

 

Waarom kiezen voor Ziggo
  • Meeste tv zenders
  • Ongestoord tegelijkertijd televisie kijken en internetten
  • Ideaal voor sport en film fans
Bekijk de alles in 1 pakketten van Ziggo
Ziggo Glasvezel