9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
417.042 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Beste Alles in 1 pakket

Alles-in-1 100 Mb/s
52,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 32,50
100 Mb/s
(ADSL)
67 zenders
(58 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
57,- p/m
Nu 6 maanden voor € 29,50
100 Mb/s
(Glasvezel)
76 zenders
(55 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
61,75 p/m
Nu 6 maanden voor € 30,88
100 Mb/s
(Kabel)
80 zenders
(69 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Beste alles in 1 pakket vergelijken

Het kan lastig zijn om het beste alles in 1 pakket voor jouw wensen te vinden. Het is namelijk ook dat niet voor iedereen het ene pakket het beste is. Zo kan het beste pakket voor jou, niet het beste pakket voor je buurman zijn. Wanneer je een alles-in-1 pakket zoekt, let dan op de inhoud van het pakket en op de beoordeling van de providers. Gebruik onze keuzehulp om te checken welk alles in 1 pakket het beste is voor jouw wensen.

Een alles-in-1 pakket bestaat uit internet, televisie en bellen. Het is aan te raden om te kiezen voor een internetsnelheid van minimaal 50 Mbit/s. Zo voorkom je dat je last krijgt van langzaam internet. Zeker wanneer je met meerdere personen op het internet zit. Per provider is het heel verschillend hoeveel Tv-zenders je krijgt. Bepaal dus voor jezelf hoeveel je wilt. Qua vaste telefonie krijg je bij bijna iedere provider een telefoonlijn. Je betaalt dan per minuut om te bellen. Je kunt er ook voor kiezen om onbeperkt te bellen voor een vast bedrag per maand.

Alleen internet abonnement

Welk alles in 1 pakket past bij jouw huishouden?

Om het beste alles in 1 pakket voor jouw situatie te vinden moet je eerst kijken wat voor huishouden je hebt en welke pakketten daarbij goed aansluiten. Je wil natuurlijk niet dat je teveel betaalt voor een pakket, of er achter komt dat het niet voldoet aan jou behoeftes. Wij helpen jou daarom graag een pakket te vinden dat helemaal bij jouw situatie past.

1. Klein huishouden

Heb je een huishouden van 2-3 personen en gebruik je het internet gematigd, dan heb je vaak genoeg aan een internetsnelheid van 50 Mbit/s. Hiermee kan je prima met meerdere mensen tegelijkertijd HD video's streamen en gamen. Online.nl en Odido bieden goedkope alles in 1 pakketten aan die je tussen de 50 en 100 Mbit/s geeft.

Alles in 1 pakket van Online.nl

2. Gemiddeld huishouden

Bestaat je huishouden uit 4-5 personen of gebruik je regelmatig tegelijkertijd gebruik van het internet of je televisie, dan is het raadzaam om voor meer internetsnelheid te kiezen vanaf 100 Mbit/s.

De meeste mensen kiezen daarom een glasvezel of kabel alles in 1 pakket. Ziggo biedt een snel pakket aan met 200 Mbit/s. Bovendien krijg je met Ziggo een uitgebreid televisie aanbod en profiteer je van vele extra's zoals: Ziggo Sport, Ziggo Movies & Series XL(meer dan duizend films en afleveringen van series kijken inclusief HBO)

Alles in 1 pakket van Ziggo

3. Groot huishouden

Als je huishouden uit meer dan 5 personen bestaat, dan kan je het beste kiezen voor de hoogst haalbare internetsnelheid op je adres. Zeker als je meerdere televisie ontvangers in huis hebt en er tegelijkertijd gebruik wordt gemaakt van internet en de televisie. Als je kiest voor glasvezel raden we aan om voor de maximaal haalbare snelheid van 500 Mbit/s te gaan. Hiermee kan je download-en uploadsnelheden van maar liefst 62,5 MB/s halen. KPN heeft het grootste glasvezelnetwerk van Nederland en bieden een pakket aan waarbij je 500 Mbit/s en 78 zenders krijgt.

Een alternatief voor glasvezel is kabel internet van Ziggo, hierbij kan je een snelheid tot 400 Mbit/s halen. Grofweg is dit een downloadsnelheid van 50 MB/s, de uploadsnelheid hierbij bedraagt een 5 MB/s.

Alles in 1 pakket van KPN

Beste internet en tv pakket

Het beste internet en tv pakket is van Ziggo. Alles in 1 provider Ziggo richt zich heel veel op het internet en televisie pakket.

Zo hebben ze bijvoorbeeld hun eigen Tv-zender: Ziggo Sport. Hier zijn veel sporten op te zien, zoals: voetbal, golf en Formule 1. Ziggo biedt een stabiele en zeer snelle internetsnelheid aan, samen met veel televisie zenders.

Bij een kabel alles in 1 pakket is het televisie signaal gescheiden van het internet, je kunt dus ongestoord tegelijkertijd televisie kijken en internetten als je kiest voor Ziggo.

 

Waarom kiezen voor Ziggo
  • Meeste tv zenders
  • Ongestoord tegelijkertijd televisie kijken en internetten
  • Ideaal voor sport en film fans
Bekijk de alles in 1 pakketten van Ziggo
Ziggo Glasvezel

Meer over het beste alles in 1 pakket

Wil je meer informatie over het beste alles in 1 pakket? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Wie heeft de beste alles in 1 aanbieding?

De beste alles in 1 aanbieding hangt af van jouw voorkeuren. Ben je op zoek naar een aanbieding met extra zenderpakketten of wil je extra korting op je maandbedrag? Gebruik bovenstaande postcode check en vind de beste alles in 1 aanbiedingen op jouw adres.

Wie is de beste alles in 1 provider?

Uit de laatste paneltest van de Consumentenbond en uit de Tweakers Awards scoort provider XS4ALL hoog als alles in 1 provider . Zo ontving XS4ALL een 8,2 voor glasvezel en een 8,0 voor DSL. XS4ALL biedt een standaard alles in 1 pakket aan voor internet, bellen en tv. Wil je meer abonnementen combineren bij één provider zonder verplicht televisie of bellen? Dan kan KPN met het pakket KPN Hussel misschien interessant zijn. Zo heb je met KPN Hussel de keuze om bellen te vervangen voor mobiel bellen. En door meerdere abonnementen te combineren bij KPN profiteer je van extra combivoordelen.

Wat kost het beste alles in 1 pakket?

De prijzen voor alles in 1 pakketten verschillen heel erg bij de verschillende internet providers met type internetverbinding en maximale internetsnelheid. De best alles in 1 pakketten bieden je stabiel internet via kabel of glasvezel met een internetsnelheid van 200 Mb/s. Deze pakketten zijn over het algemeen veel duurder. Maar het beste alles in pakket kan voor jou ook juist een goedkope aanbieding zijn. Zo zijn de goedkoopste alles in 1 pakketten af te sluiten met ADSL verbinding tot 100 Mb/s. Vergelijk eenvoudig de beste alles in pakketten op jouw adres met behulp van beste alles in 1 vergelijken.

Hoe vind ik het beste alles in 1 pakket?

Het beste alles in 1 pakket is een persoonlijke keuze. Want wat verwacht je bij het beste pakket? Verwacht je de hoogste internetsnelheid, gratis extra zenderpakketten of juist de hoogste korting? Gebruik onze keuzehulp om het beste alles in 1 pakket te vinden dat past bij jouw wensen.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina