Kleur Wissen
Toestel Totaal toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Contractduur Vaste rente / JKP

Over telefoon abonnement vergelijken

Waarom telefoon abonnement vergelijken bij ons?
 • Ruim aanbod in de nieuwste telefoons
 • Duidelijk & helder overzicht telefoon abonnementen
 • Aanbiedingen met telefoon abonnement inbegrepen
 • Snel & eenvoudig vergelijken
Telefoons vergelijken

Bij ons vergelijk je de grootste telefoonmerken, zoals Apple, Samsung en Huawei met de populairste en nieuwste smartphones. En met zoveel keuze in telefoon abonnementen snappen wij dat het juiste abonnement vinden misschien een lastige opgave lijkt. Hoe vind je nou een passend telefoon abonnement? Met de volgende tips kunnen we je vast en zeker helpen en is die nieuwe smartphone binnen handbereik!

Hoe ga je te werk? Kies om te beginnen een telefoon uit, daarna een passend abonnement erbij. Weet jij al welke smartphone je wilt? Zo niet, dan helpen we je graag bij je zoektocht! Geef om te beginnen aan wat jij belangrijk vindt aan een smarthphone? Denk daarbij aan zaken als:

 • Wat wil ik allemaal met mijn telefoon kunnen doen?
 • Wat voor besturingssysteem vind ik prettig: Android of IOS?
 • Heb ik veel opslaggeheugen nodig of niet?

Heb je een smartphone gevonden? Klik dan op de telefoon om naar de telefoonproductpagina te gaan. Daar kun je je abonnement verder samenstellen. Geef aan hoeveel data en belminuten je per maand wilt, kies je contractduur en eventueel een provider. Wij tonen je vervolgens de beschikbare abonnementen op basis van jouw filters. Het goedkoopste telefoon abonnement staat altijd bovenaan. Makkelijk toch?

Telefoon abonnement vergelijken doe je zo…

Telefoon abonnement vergelijken doe je in een paar simpele stappen. Het werkt als volgt.

1. Stel jouw ideale telefoon abonnement samen

Kies eerst je smartphone uit, en daarna het abonnement dat het beste bij je past. Bepaal hoeveel data- en belminuten je wilt, hoeveel je eenmalig wilt aanbetalen voor je telefoon en kies je contractduur. Je kunt ook een losse smartphone kiezen en sim only vergelijken.

2. Bestel je telefoon abonnement

Vraag vervolgens het telefoon abonnement aan. Klik op de link bij het telefoon abonnement en wij sturen je door naar de mobiele provider van jouw keuze. Meld je aan door het online aanvraagformulier in te vullen en te verzenden. Dit kost je slechts een paar minuten van je tijd en je nieuwe provider gaat voor je aan de slag!

3. Ontvang je simkaart & telefoon

Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je een bevestiging van je nieuwe provider met de ingangsdatum van je telefoon abonnement. Je ontvangt vervolgens je simkaart en telefoon per post en op de afgesproken datum gaat je nieuwe abonnement in. Voilà en veel plezier!

Meer over telefoon abonnement vergelijken

Bij wie vind ik een goedkoop abonnement met telefoon?

Om je zo goed mogelijk te helpen aan de scherpste telefoon abonnement deals, houden wij bij welke providers een goedkoop telefoon abonnement aanbieden. Hier kun je direct zien welke smartphones in combinatie met welk abonnement het goedkoopste zijn. Let wel op dat dit vaak niet de nieuwste smartphones zijn, of abonnementen met een beperkte data- en belbundel.

Heb je al een smartphone op het oog, of moet een smartphone voldoen aan specifieke eisen? Dan kun je het beste telefoon abonnementen vergelijken en met behulp van de filters kijken welke provider jouw smartphone in combinatie met een goedkoop mobiel abonnement aanbiedt.

Wanneer krijg ik een telefoon abonnement BKR registratie?

Ben je van plan een telefoon abonnement af te sluiten, dan kun je zelf kiezen of je wel of geen telefoon abonnement met BKR-registratie wilt. Je krijgt dus niet standaard bij ieder telefoon abonnement een BKR registratie. Hoe zit dat? Sinds 1 mei 2017 wordt alleen een toestellening hoger dan €250,- geregistreerd bij Stichting BKR. Het gaat overigens om een positieve registratie. Wil je een BKR registratie voorkomen, kies dan dus voor een toestellening onder de grens van €250,-.

Met de volgende tips heb je niet te maken met een telefoon abonnement BKR registratie:

1. Bij een telefoon abonnement van 24 maanden: houd je maandelijkse afbetaling onder de €10,- per maand en kies voor een grotere eenmalige toestel aanbetaling.

2. Bij een telefoon abonnement van 12 maanden: houd je maandelijkse afbetaling onder de €20,- en een hogere eenmalige toestel aanbetaling.

Vanaf wanneer kan ik mijn telefoon abonnement verlengen?

Wanneer je telefoon abonnement bijna afloopt krijg je vaak een tot enkele maanden voor de einddatum een leuk verlengaanbod van je provider. Die wil jou natuurlijk niet kwijt als klant. Hoewel je telefoon abonnement verlengen erg aantrekkelijk kan lijken, is een verlengaanbod niet altijd de beste keuze. Doordat het voordeel of de korting die je bij je oude contract kreeg, niet meer automatisch geldt bij een verlengaanbod, ga je vaak méér betalen, of krijg je een bundel en contractvoorwaarden die mogelijk niet meer bij je passen.

Omdat je met een nieuw telefoon abonnement weer gebruik kunt maken van korting die je meestal niet krijgt bij een verlengaanbod, is overstappen vaak voordeliger. Wij adviseren daarom altijd om ook even de tijd te nemen om telefoon abonnementen te vergelijken. Alleen door te vergelijken weet je wie de beste mobiele provider voor jou is, en of je bij een andere provider niet een beter aanbod kunt vinden.

Welk telefoon abonnement past bij mij?

Een passend telefoon abonnement is een heel persoonlijke keuze. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat je een telefoon abonnement kiest dat voldoet aan jouw specifieke eisen. Een telefoon abonnement kun je tegenwoordig helemaal samenstellen naar je wensen: Van de kleur van je telefoon, tot de grootte van je data- en belbundel en de looptijd van je contract. Ga daarom bij jezelf na wat jouw wensen zijn. Op basis daarvan kun jij het beste telefoon abonnement vergelijken en de juiste keuze voor een telefoon abonnement maken.

Vragen die je kunnen helpen met het vinden van een passend telefoon abonnement:
 • Wat voor smartphone wil je? (denk aan type besturingssysteem, nieuwste model of niet)
 • Wat voor type beller ben je?
 • Ben je veel online op het mobiele netwerk?
 • Wil je een flexibel telefoon abonnement, of juist een vaste looptijd?
 • Wat is je maandelijkse budget?