Kleur Wissen
Toestel Totaal toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Contractduur Vaste rente / JKP

Meer over Sony

Bekend van de Playstation, televisies, camera's. En sinds een aantal jaar is Sony ook actief in de smartphonemarkt met de Sony Xperia-lijn. Kenmerkend aan de Sony Xperia telefoons is dat ze waterdicht zijn met goede luidsprekers. Lees onderstaand meer over de Sony telefoons.

Sony-nieuwste-telefoon

Nieuwste Sony Xperia

De nieuwste Sony telefoon is op dit moment de Sony Xperia 1 II. Deze nieuwe Sony telefoon heeft een OLED-scherm, snelle en verbeterde camera voor snelle autofocus en is 5G-ready. Op korte termijn wordt de Xperia 5 II verwacht als mid-range telefoon.

Sony-xperia-beste

Beste Sony telefoon

Wat de beste Sony smartphone is, is afhankelijk van jouw voorkeuren. Geef je de voorkeur aan een Sony telefoon met een goede camera, een snelle telefoon, een lage prijs of juist een lange batterijduur? Wil je het beste van het beste? Dan zit je goed met de Sony Xperia 1 II, als nieuwste high-end telefoon van Sony. Tegelijkertijd kan je hier de duurste prijs bij verwachten. De Xperia 1 II heeft zelfs een award gewonnen met de Europese Awards organisatie EISA 2020-2021 als beste multimedia smartphone. Het scoorde punten met de 21:9 breedbeeld scherm en goede camera.

Sony-telefoon-aanbod

Sony telefoon aanbod

Het Sony telefoon aanbod is in te delen in drie lijnen. Waarbij de Xperia 1-lijn staat voor high-end toestellen met aandacht voor de camera en snelle software. Dit zijn daarom ook de duurste Sony Xperia telefoons. De Xperia 10-lijn, valt in de categorie mid-range, ook wel middensegment, telefoons. Een mid-range telefoon kenmerkt zich met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De budget smartphones van Sony vind je met de Xperia L-lijn.

Sony-Xperia-telefoon-vergelijken

Sony Xperia vergelijken

Je kan eenvoudig Sony telefoons vergelijken door gebruik te maken van de filter. Selecteer hiermee je voorkeuren voor bijvoorbeeld de maximale prijs van het toestel, de schermgrootte en de opslagruimte. Heb je vervolgens een Sony telefoon gekozen? Dan kan je op de volgende pagina jouw abonnementsvoorkeuren aangeven. We tonen je vervolgens het complete aanbod van telefoon abonnementen bij verschillende providers. Het goedkoopste abonnement vind je direct bovenaan.