Over Isaak

Als marketeer voor Providers maak ik waardevolle artikelen over verschillende onderwerpen. Ik schrijf vooral over private lease, energie en internet. Naast het maken van content houd ik me bezig met social media en e-mails. Ik zorg ervoor dat je leuke maar nuttige e-mails ontvangt en dat we op Facebook leuke content kunnen delen.

Andere artikelen van Isaak

De iPhone 14 komt er aan: dit is wat we weten

De lancering van de iPhone 14 is in zicht. De iPhone 14 zal op 7 september om 19.00 uur Nederlandse tijd gepresteerd worden. Naast het basismodel zullen een iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro en een iPhone 14 Pro Max verschijnen. Opvallend aan deze serie, in vergelijking met de iPhone 12 en iPhone 13 serie, is het ontbreken van een iPhone 14 mini. Naar g...
Lees meer

Wat is de beste laadpas voor op vakantie?

Ga jij binnenkort op vakantie met je elektrische auto? Dan zul je moeten nadenken over welke laadpas(sen) je in het buitenland kan gebruiken. Door meerdere gratis laadpassen aan te vragen heb je altijd een laadpas bij de hand voor de gunstigste tarieven, ook voor laden in het buitenland. In dit artikel lees je met welke laadpassen je het best uit d...
Lees meer

Wat is het beste budgettoestel van dit moment?

Ben je op zoek naar een toestel dat niet te veel kost? Dan heb je keuze uit verschillende budgettoestellen met abonnement. In dit artikel lees je alles over de populairste budgettoestellen van dit moment en kom je erachter welke het beste bij jou past.
Lees meer

OnePlus Nord 2T met abonnement

De OnePlus Nord Serie is uitgebreid met de OnePlus Nord 2T die je nu kunt bestellen met of zonder abonnement. Volgens OnePlus is dit nieuwe model alles waar je om vraagt. In dit artikel vertellen we je alles wat je wil weten over de OnePlus Nord 2T.
Lees meer

Xiaomi 12 met abonnement: compacte krachtige smartphone

De lancering van de Xiaomi 12 is inmiddels achter de rug. Dit betekent dat je nu een Xiaomi 12 met abonnement kunt bestellen. Je kunt nu drie varianten bestellen: de Xiaomi 12X, de Xiaomi 12 en de Xiaomi 12 Pro. Wij hebben voor je uitgezocht waar je de telefoons het beste kunt bestellen.
Lees meer

Peugeot private lease: ontdek de 2008-serie met een aanbieding

De modellen van Peugeot worden steeds vaker gekozen als private lease auto. Met name de Peugeot 2008-serie erg gewild. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de Peugeot 2008, de Peugeot e-2008 en de Peugeot 2008 SUV.
Lees meer

Ideaal voor echte F1 fans: een F1 TV abonnement

Sinds het nieuwe F1 seizoen kijk je de races niet meer zoals je gewend bent, via Ziggo. Het meest voor de hand liggende alternatief is Viaplay, maar daar is al veel kritiek op na de eerste twee races. De beeldkwaliteit is minder en ook het commentaar en voor- en nabeschouwing is niet wat we gewend waren. Een goed alternatief voor Forumule 1 fans is...
Lees meer

Viaplay alternatief: bekijk hier de mogelijkheden

Afgelopen weekend begon het nieuwe Formule 1 seizoen. Dit kijk je nu iets anders dan je gewend bent. De meest bekende manier om vanaf dit seizoen Formule 1 te kijken, is via de streamingdienst Viaplay. Wellicht heb je het zelf ook ervaren, maar bij Viaplay loopt alles nog niet op rolletjes. Zo is de beeldkwaliteit nog niet optimaal, is er veel krit...
Lees meer

Viaplay abonnement is beschikbaar: hier sluit je het af

Viaplay is vanaf nu beschikbaar in Nederland. Je kunt direct bij Viaplay een abonnement afsluiten of bij een internetprovider in combinatie met een thuis abonnement. Viaplay, KPN, Ziggo en T-Mobile hebben speciale acties waarbij je een Viaplay abonnement met korting kunt afsluiten. In dit artikel zetten we de aanbiedingen op een rijtje.
Lees meer

Glasvezel internet is er op steeds meer plekken: bij wie ben jij het goedkoopst uit?

Het glasvezelnetwerk wordt in rap tempo uitgerold in Nederland. In 2021 werden alleen al in het derde kwartaal 175.000 adressen aangesloten op het glasvezelnetwerk. Dit ten opzichte van 70.000 huishoudens in heel 2017. Inmiddels zijn in 2022 meer dan 4 miljoen huishoudens aangesloten op glasvezel internet.
Lees meer

2021 was een goed jaar voor private lease elektrisch

Dit jaar was elektrisch autorijden wéér populairder dan vorig jaar, ook onder private lease. Uit een onderzoek van de vereniging van Nederlandse autoleasemaatschappijen (2020) blijkt dat 2,8% van alle private lease auto's in 2020 elektrisch was. Wat een aardige stijging is ten opzichte van 0,5% in 2019. Naar verwachting zet deze stijging in 2021 do...
Lees meer

Black Friday energie: kun je komende dagen een deal scoren?

Afgelopen jaren hadden energieleveranciers tijdens Black Friday scherpe deals met kortingen of cadeaus. Zo kreeg je vorig jaar bij Vattenfall een Coolbluebon t.w.v. €300,- en bij Oxxio kreeg je €195,- korting. Vanwege de hoge gasprijzen, is dat dit jaar anders.
Lees meer

Mis het niet: Black Friday deals voor je vaste lasten

Wist je dat je tijdens Black Friday ook kunt profiteren van scherpe deals op je vaste lasten? Black Friday 2021 valt op 26 november, maar er zijn nu al mooie aanbiedingen beschikbaar. Wacht niet te lang, want de meeste deals lopen tot 29 november. We vertellen je alles over de beste Black Friday deals voor internet en mobiel.
Lees meer