Over Isa

Als marketeer voor Providers maak ik waardevolle artikelen over verschillende onderwerpen. Ik schrijf vooral over private lease, telefoons en internet. Naast het maken van content houd ik me bezig met social media en e-mails. Ik zorg ervoor dat je leuke maar nuttige e-mails ontvangt en dat we op Facebook leuke content kunnen delen.

Andere artikelen van Isa

Mis het niet: Black Friday deals voor je vaste lasten

Wist je dat je tijdens Black Friday ook kunt profiteren van scherpe deals op je vaste lasten? Black Friday 2021 valt op 26 november, maar er zijn nu al mooie aanbiedingen beschikbaar. Wacht niet te lang, want de meeste deals lopen tot 29 november. We vertellen je alles over de beste Black Friday deals voor internet en mobiel.
Lees meer

Black Friday energie: kun je komende dagen een deal scoren?

Afgelopen jaren hadden energieleveranciers tijdens Black Friday scherpe deals met kortingen of cadeaus. Zo kreeg je vorig jaar bij Vattenfall een Coolbluebon t.w.v. €300,- en bij Oxxio kreeg je €195,- korting. Vanwege de hoge gasprijzen, is dat dit jaar anders.
Lees meer

2021 was een goed jaar voor private lease elektrisch

Dit jaar was elektrisch autorijden wéér populairder dan vorig jaar, ook onder private lease. Uit een onderzoek van de vereniging van Nederlandse autoleasemaatschappijen (2020) blijkt dat 2,8% van alle private lease auto's in 2020 elektrisch was. Wat een aardige stijging is ten opzichte van 0,5% in 2019. Naar verwachting zet deze stijging in 2021 do...
Lees meer