Over Mandy

Als content marketeer voor Providers verdiep ik me graag in onderwerpen waar ik jou als bezoeker mee verder kan helpen. Ik zoek er alles over uit en zet het voor jou makkelijk leesbaar in een artikel of op een pagina. Ik houd mij naast content maken, ook bezig met SEO en zorg ervoor dat jij ook makkelijk kan vinden waar je naar op zoekt bent. Mijn expertise ligt bij private lease en de energiemarkt, maar ik onderzoek zeker nog even door zodat ik mijn kennis over meer markten met je kan delen. Buiten mijn werk spreek ik vooral graag met vrienden af en ben ik chefkok voor mijn partner (in de hoop er steeds beter in te worden).

Andere artikelen van Mandy

iPhone Black Friday deals

Wacht jij met een iPhone kopen tot Black Friday? Dan kan dit je mogelijk voordeel opleveren van ruim € 100,- korting of een gratis cadeau. We zetten op een rij welke iPhone Black Friday deals we verwachten.
Lees meer

De goedkoopste iPhone 13 abonnementen

De iPhone 13 is inmiddels als pre-order te bestellen. Wil jij het nieuwste iPhone model al snel in huis halen? Ook dan loont het om providers en abonnementen te vergelijken. Dit bespaart je al snel enkele tientjes tot soms zelfs honderd euro per jaar. Check hieronder de 3 beste aanbiedingen voor elk iPhone 13 toestel met telefoon abonnement.
Lees meer

Wat is een goede internetsnelheid?

Bij het uitkiezen van een nieuw internet abonnement heb je de keuze uit verschillende internetsnelheden. Benieuwd welke internetsnelheid jij nodig hebt? We leggen uit hoe jij de beste internetsnelheid voor jouw huishouden vindt.
Lees meer

Top 5 goedkoopste elektrische lease auto's

Wil jij een elektrische auto leasen? Ondanks dat de leaseprijs vaak wat hoger ligt, kan je met private lease vergelijken, zomaar op een mooie aanbieding stuiten. Wij deden het zoekwerk voor jou. Bekijk onderstaand de top 5 goedkoopste elektrische lease auto's van dit moment:
Lees meer

Goedkoop leasen met een private lease kleine auto

Op zoek naar een goedkope private lease auto? Dan kan je het beste kiezen voor een stadsauto. Dit zijn over het algemeen de goedkoopste private lease auto's. In dit artikel bespreken we de top 5 populairste private lease kleine auto's voor de beste prijs.
Lees meer

De beste Black Friday deals voor je vaste lasten 2020

De aanbiedingen slingeren je om de oren tijdens Black Friday. De ene website met nog hogere kortingen dan de andere. Ben jij op zoek naar de beste Black Friday aanbiedingen voor je vaste lasten? Ook voor je abonnementen op vaste lasten kan je veel geld besparen door nu over te stappen. We hebben de beste deals voor je op een rij gezet:
Lees meer

De beste iPhone 12 telefoon abonnementen

Inmiddels zijn alle vier versies van de iPhone 12-serie gereleased. Heb jij je zinnen gezet op een iPhone 12? In dit artikel helpen we je bij je aankoop. We vertellen je de belangrijkste verschillen tussen de iPhone modellen en bij welke provider je op dit moment het beste iPhone 12 abonnement vindt.
Lees meer

Besparen op vaste lasten: de beste tips

Wist je dat je heel makkelijk honderden euro's per jaar kan besparen? Hoe? Eigenlijk heel simpel. Door online contracten voor je vaste lasten te vergelijken. Hiermee bespaar je snel veel geld. Je houdt er juist geld mee over voor leuke dingen. We vertellen je onze beste bespaartips.
Lees meer

Besparen op je mobiel abonnement

Bij het afsluiten van een mobiel abonnement kan je veel geld besparen door slimme keuzes te maken. We vertellen je onze beste tips voor besparen op je mobiele kosten.
Lees meer

Besparen op internet: de 5 beste tips

De prijs die je voor je internet abonnement betaalt, is heel erg afhankelijk van een aantal keuzes die je maakt. Ook dit kan vaak veel goedkoper. Heb jij net als de meeste huishoudens een contract voor onbepaalde tijd? Dan ben je vrij om over te stappen. Dit kan je veel euro's per maand besparen. We vertellen je onze tips voor goedkoop internet ver...
Lees meer

Besparen op je energierekening: de beste tips

Als je ergens veel geld mee kunt besparen, is het wel op je energieverbruik. We vertellen je onze 6 beste tips om geld te besparen op je energiekosten.
Lees meer

eSIM: de nieuwe digitale simkaart

Ben je benieuwd of een telefoon met eSIM wat voor jou is? Met eSIM hoef je niet langer met losse fysieke simkaarten overweg en koppel je eenvoudig al je abonnementen aan een digitale sim. Lekker makkelijk dus. We leggen je uit hoe deze nieuwe simkaart werkt, wat de grootste voordelen voor jou zijn en welke providers eSIM ondersteunen.
Lees meer

Belbundel bepalen: hoeveel belminuten heb ik nodig?

Of je nu een sim only abonnement of een telefoon abonnement afsluit. Voor beide abonnementen kies je een belbundel. Maar hoeveel belminuten je nodig hebt is soms lastig te bepalen. Vaak kun je zelf het aantal belminuten kiezen, in andere gevallen krijg je een specifieke belbundel bij je abonnement. Om het je wat makkelijker te maken, geven je graag...
Lees meer

Waarom een hybride auto leasen?

Omdat de vraag naar milieuvriendelijke auto's blijft stijgen, groeit hiermee ook het aanbod van elektrische auto's. Een hybride private lease auto biedt voordelen voor gebruikers die graag elektrisch rijden, maar niet de nadelen van een maximale actieradius willen. We vertellen je er alles over.
Lees meer

Vernieuwde private lease vergelijker met groter aanbod

Is het jou al opgevallen? Sinds kort is het aanbod private lease auto's in onze private lease vergelijker nog groter geworden. Ook hebben we meer filteropties toegevoegd. Ontdek hoe je nu nog sneller jouw ideale private lease auto kunt vinden.
Lees meer

5G beschikbaar, is een 5G telefoon abonnement het nu al waard?

Vanaf vandaag is 5G mobiel internet ook beschikbaar via het netwerk van KPN en T-Mobile. Maar wie met z'n 5G-ready telefoon denkt gelijk de hoogste snelheid mee te pakken kan behoorlijk teleurgesteld worden. Hoge snelheidsfrequenties worden pas verwacht in 2022. Daarnaast zal op korte termijn 5G voornamelijk in de Randstad en grote steden bereikbaa...
Lees meer

Beste energieleverancier met zonnepanelen

Het is volop zomer en de zon schijnt wat vaker. De beste periode om zelf veel energie op te wekken met je zonnepanelen. Maar wil je nou nog meer profiteren van je zonnepanelen en lage energiekosten? Dan is het interessant om energieleveranciers te vergelijken op energietarieven, de terugleververgoeding en energie aanbiedingen. Wij helpen je graag o...
Lees meer

Wat is goedkoper: telefoon kopen of abonnement?

Wil je een nieuwe telefoon en zeker weten dat je de meest goedkope keuze maakt? Dan loont het om uit te rekenen wat de goedkoopste optie is. Wij zochten het voor je uit.
Lees meer

Voordelen en nadelen private lease

Met private lease rijd je voor een vast bedrag per maand, en geniet je van de voordelen van een nieuwe auto. Dit kan erg voordelig zijn in vergelijking met het kopen van een nieuwe auto. Maar voordat je een private lease contract aangaat, wil je je goed verdiepen in alle voor- en nadelen van private...
Lees meer