Over Sander

Na jaren breedband expertise opgedaan te hebben bij onder andere Tiscali, vond ik het tijd voor een nieuwe 'baby': Providers.nl. Met als belangrijkste doel vergelijken voor jou zo eenvoudig mogelijk maken binnen tal van markten. Omdat ik zag waar het beter kon. Door mijn fascinatie voor auto's, heb ik het voor jou nu ook mogelijk gemaakt om private lease te vergelijken. Wanneer ik even afstand neem van Providers, hang ik het liefst hoog boven de grond aan de boulderwand.

Andere artikelen van Sander

Odido internetklant? Deze truc verlaagt je maandbedrag

Experts van Keuze.nl ontdekte dat er een simpele truc is om flink op je maandelijkse kosten te besparen bij Odido. En het mooie is: je hoeft niet eens van provider te wisselen of een nieuw contract af te sluiten. Met deze manier kun je profiteren van de lage prijzen die normaal alleen nieuwe klanten te krijgen.
Lees meer

Wat is de beste site om energie te vergelijken?

Het vergelijken van energieaanbieders kan je helpen om honderden euro's te besparen op je energierekening. In dit artikel zullen we kijken naar de beste site om energie te vergelijken en hoe je dit kunt doen in 4 eenvoudige stappen. We zullen ook bespreken hoe je duurzaamheid en service kunt meenemen in je vergelijking en hoe je gemakkelijk en snel...
Lees meer

Black Friday week aanbiedingen bij Vattenfall, Essent, Eneco en meer

Vandaag nog geldig! Alleen deze dagen krijg je bijvoorbeeld: een gratis Nintendo switch (Vattenfall), 420 euro cashback (Essent) of een Coolblue cadeaubon. Alleen bij een 1-jarig energiecontract. Hierbij een overzicht van de beste energie aanbiedingen bij de energieleveranciers.
Lees meer

Internetabonnementen: Ontsnap gratis aan Ziggo's enorme prijsverhoging

In een recente aankondiging heeft Ziggo aangegeven dat de prijzen vanaf 1 juli 2023 gemiddeld met 8,5% zullen stijgen. Deze toename kan consumenten tot wel €6,75 extra per maand gaan kosten, een feit dat begrijpelijkerwijs voor consternatie zorgt onder klanten.
Lees meer

Je zou deze laadpas-hacks moeten kennen

Elektrisch rijden wordt steeds populairder, en daarmee ook het gebruik van laadpassen. Maar wist je dat er manieren zijn om slim gebruik te maken van je laadpas en zo meer geld te besparen? In dit artikel onthullen we vier slimme laadpas-hacks die je moeten kennen om optimaal te profiteren van je elektrische auto.
Lees meer

iPhone 13 abonnementen nu nog goedkoper

De aanschaf van een iPhone 13 in combinatie met een abonnement is nu goedkoper dan ooit. Als je de iPhone 13 afsluit in combinatie met een abonnement, betaal je slechts €672 voor het toestel. Dit is een besparing van €237,80 ten opzichte van de introductieprijs van €909.
Lees meer

Minister Jetten bevestigt: Energie prijsplafond per 1 januari ingevoerd

In een kamerdebat heeft minister Jetten bevestigd dat het energie prijsplafond per 1 januari ingaat. Dit betekent dat energieleveranciers het bedrag dat zij hun klanten in rekening kunnen brengen, beperkt zullen zijn tot een vastgesteld maximum.
Lees meer

Internet check beschikbaar voor alle plaatsen in Nederland

Internetproviders zijn druk met het aanleggen van glasvezel. Niet alleen meer in de grote steden maar ook in kleinere plaatsen in Nederland. De website internetpostcodecheck lanceert nu een overzicht van alle steden in Nederland.
Lees meer

Kijk vandaag nog de race met een Viaplay of F1 TV Pro abonnement: Gratis.

Vandaag is dan toch echt de eerste Formule 1 race van 2022. Nog geen Viaplay of F1 TV pro abonnement? Je kunt hem nu nog afsluiten om direct toegang te krijgen en de race te kijken.
Lees meer

Peugeot e-208 private lease nu vanaf €329 per maand

De Peugeot e-208 is nu ook volop te verkrijgen in de private lease. De eerste leasemaatschappijen zijn al aan het stunten met prijzen waardoor volledig elektrisch rijden nog niet eerder voor zo'n laag maandbedrag mogelijk was.
Lees meer

Elektrische auto private leasen nu nog voordeliger

Vandaag maakte BOVAG en de RAI vereniging bekend elektrische auto's prive populairder worden. Dit komt niet alleen door directe verkoop, maar ook door de lagere private lease prijzen van elektrische auto's. Het aanbod van elektrisch private lease auto's was nog nooit zo groot.
Lees meer

Goedkoper dan Viaplay: F1 TV Pro abonnement in Nederland

Viaplay is groots aangekondigd in Nederland om de Formule 1 te kijken. Veel minder bekend is dat voor het eerst in 2022 de Formule 1 zelf ook gelanceerd is in Nederland met een app. Met hun F1 TV Pro abonnement kijk je voor € 64,99 het hele jaar live naar Formule 1.
Lees meer

Zo neem je een Viaplay abonnement bij Ziggo

Viaplay is vanaf deze maand beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten van Ziggo. Klanten van Ziggo hebben hierbij twee opties om Viaplay te ontvangen. Via het TV-abonnement als extra zender of direct een abonnement bij Viaplay zelf. De kosten en voordelen zetten we op een rij.
Lees meer

Zo neem je een Viaplay abonnement bij KPN

Je kunt vanaf 1 maart 2022 een Viaplay abonnement afsluiten. Bestaande en nieuwe klanten van KPN hebben hierbij twee opties om Viaplay te ontvangen. Via het TV-abonnement als extra pakket of direct een abonnement bij Viaplay zelf. De kosten en voordelen zetten we op een rij.
Lees meer

Alles in 1 pakket vergelijken met kado

Wil je alles 1 pakketten vergelijken met extra voordeel? Kijk dan eens bij welke alles in 1 pakketten je een kado kunt krijgen. Het is namelijk mogelijk bij enkele providers om te profiteren van een gratis kado wanneer je overstapt van provider.
Lees meer

Van Autodealer naar Provider: Private lease

Voorheen kon je een auto alleen kopen of lenen. Nu kan je een abonnement op een auto nemen: Private lease. Waar dit voorheen vooral voor het gemak werd gedaan, is private lease nu ook goedkoper dan een auto kopen. Dit komt door hevige concurrentie in de markt met private lease aanbiedingen.
Lees meer

Nieuwe prijzen maken KPN de duurste sim only provider

Vandaag maakte KPN zijn nieuwe Sim only tarieven bekend. Alle pakketten bevatten nu meer Gigabytes aan data dan voorheen. Wanneer we de nieuwe tarieven vergelijken met de concurrenten, kunnen we maar één ding concluderen: KPN is de duurste provider van Nederland.
Lees meer

Hoe kies je het juiste internet abonnement?

Wanneer je gaat internet vergelijken, heb je de keuze tussen verschillende abonnementen. Zo kun je kiezen tussen alleen internet, internet en tv of een alles in 1 pakket. Bel je nooit meer via de vaste telefoon? Dan heb je geen alles in 1 pakket nodig. Wil je nog wel bereikbaar zijn op een vast nummer? Kies dan voor een alles in 1 pakket.
Lees meer