Over Sander

Na jaren breedband expertise opgedaan te hebben bij onder andere Tiscali, vond ik het tijd voor een nieuwe 'baby': Providers.nl. Met als belangrijkste doel vergelijken voor jou zo eenvoudig mogelijk maken binnen tal van markten. Omdat ik zag waar het beter kon. Door mijn fascinatie voor auto's, heb ik het voor jou nu ook mogelijk gemaakt om private lease te vergelijken. Wanneer ik even afstand neem van Providers, hang ik het liefst hoog boven de grond aan de boulderwand.

Andere artikelen van Sander

Hoe kies je het juiste internet abonnement?

Wanneer je gaat internet vergelijken, heb je de keuze tussen verschillende abonnementen. Zo kun je kiezen tussen alleen internet, internet en tv of een alles in 1 pakket. Bel je nooit meer via de vaste telefoon? Dan heb je geen alles in 1 pakket nodig. Wil je nog wel bereikbaar zijn op een vast nummer? Kies dan voor een alles in 1 pakket.
Lees meer

Nieuwe prijzen maken KPN de duurste sim only provider

Vandaag maakte KPN zijn nieuwe Sim only tarieven bekend. Alle pakketten bevatten nu meer Gigabytes aan data dan voorheen. Wanneer we de nieuwe tarieven vergelijken met de concurrenten, kunnen we maar één ding concluderen: KPN is de duurste provider van Nederland.
Lees meer

Van Autodealer naar Provider: Private lease

Voorheen kon je een auto alleen kopen of lenen. Nu kan je een abonnement op een auto nemen: Private lease. Waar dit voorheen vooral voor het gemak werd gedaan, is private lease nu ook goedkoper dan een auto kopen. Dit komt door hevige concurrentie in de markt met private lease aanbiedingen.
Lees meer

Alles in 1 pakket vergelijken met kado

Wil je alles 1 pakketten vergelijken met extra voordeel? Kijk dan eens bij welke alles in 1 pakketten je een kado kunt krijgen. Het is namelijk mogelijk bij enkele providers om te profiteren van een gratis kado wanneer je overstapt van provider.
Lees meer