iPhone 14 Pro Max 256GB Black

iPhone 14 Pro Max 256GB Black

vanaf € 59,- p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Specificaties

  • 256 GB geheugen
  • iOS 16
  • 6,7 inch schermdiagonaal
  • Draadloos opladen
  • Snel opladen
  • Dual-sim
  • Gezichtsontgrendeling
  • 5G ondersteuning

Beschrijving

De iPhone 14-serie is de nieuwste reeks met toestellen van Apple. Voor de iPhone 14 zijn er vier varianten beschikbaar: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max.

De iPhone 14 Pro Max is de meest luxe model uit de iPhone 14 serie. Het toestel is het grootste model en heeft de meest indrukwekkende specificaties. De iPhone 14 Pro Max is het meest luxe en uitgebreide versie van de iPhone 14 serie. Net zoals de Pro versie heeft de Pro Max een vernieuwde vormgeving. De telefoon heeft niet langer een notch en inplaats daarvan een punch hole camera. De 14 Pro max heeft een 6.7 ProMotion scherm en de supersnelle A16 Bionic chip. De telefoon heeft net zoals de Pro versie ook een always on display. De iPhone 14 Pro Max heeft 3 camera’s aan de achterkant en een 12 MP selfiecamera met Autofocus . Je kunt met de iPhone 14 Pro Max ook in 8K beeldkwaliteit filmen. Als je de beste foto’s en video’s wil maken dan is de iPhone 14 Pro Max een uitstekende keuze.

De iPhone 14 Pro Max is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Grijs, Zilver, Goud en Paars.

Meer info over de iPhone 14 Pro Max

Wil je meer weten over de Apple iPhone 14 Pro Max? Bekijk dan onderstaande informatie.

Always-on display

Wil je in één oogopslag nuttige informatie kunnen zien op je scherm, zoals het weer, de tijd en of je berichten hebt ontvangen? Dat kan nu de met iPhone 14 Pro Max met het ‘always-on display’. Dit scheelt weer een handeling, omdat je hiervoor je beeldscherm niet telkens hoeft te ontgrendelen. Het scherm schakelt uit zodra je ‘m in je zak stopt, of omgekeerd op tafel legt.

ProMotion verversingstechniek

Met de iPhone 14 Pro Max ervaar je zeer vloeiende beeld overgangen, wat je ook aan het doen bent op je smartphone. In tegenstelling tot de basis iPhone 14 (Plus) met 60 Hz verversingssnelheid, zijn de Pro modellen uitgerust met de mogelijkheid om de verversingssnelheid in te stellen tot 120 Hz. De levert verbluffende resultaten op tijdens het spelen van videogames en het kijken van filmpjes.

Dynamic Island camera

De iPhone 14 Pro (Max) is uitgerust met 3 cameralenzen aan de achterzijde in plaats van maar 2 zoals bij het basismodel. Bovendien is de hoofdcamera aanzienlijk verbeterd met 48 megapixels, wat een absoluut record is voor iPhones. In combinatie met de verbeterde sensor en meer optische zoom maak je altijd prachtige foto’s.