Pixel 7 Pro 128GB Green

Pixel 7 Pro 128GB Green

vanaf € 46,- p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Specificaties

  • 128 GB geheugen
  • Android 13
  • 6,7 inch schermdiagonaal

Beschrijving

De Google Pixel 7 Pro een high end smartphone waarmee je alles kan doen. Deze telefoon is de meest geavanceerde Google telefoon die beschikt over een Tensor G2 chip en 12 GB geheugen. Hierdoor is de Pixel 7 Pro veel sneller dan de standaard versie.

De Pixel 7 Pro heeft ook een extra camera vergeleken met het standaard model. Met deze extra telelens kun je wel tot vijf keer optische zoom gebruiken. Je hebt daardoor 4 uitstekende camera’s waarmee je de mooiste foto's en 4K video's maakt. De telefoon heeft tevens een All-day batterij van 5000 mAh waarmee je gemakkelijk de hele dag -door kan.

Met beveiliging zit je met de Google Pixel 7 Pro ook goed. De telefoon is uitgerust met een Titan M2 beveiligingschip waardoor al je documenten, video's, foto's en andere persoonlijke informatie goed wordt beschermd. Ook beschikt de telefoon over een ingebouwde VPN waardoor je nog veiliger al je activiteiten kan uitvoeren op je smarthpone.

De Google Pixel pro 7 is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 128 of 256 GB en in de kleuren: Groen, Wit, en Zwart.