Kleur Wissen
Toestel Totaal toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Contractduur Vaste rente / JKP

Meer over OnePlus

Bij dit Chinese telefoonmerk kan je terecht voor high-end smartphones voor relatief betaalbare prijzen. Dit doen ze onder de slogan 'never settle'. Lees meer over OnePlus telefoons.

OnePlus-nieuwste

Nieuwste OnePlus

De nieuwste OnePlus telefoons van 2021 zijn de OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro. De OnePlus 9 Pro is beschikbaar in drie kleuren: Stellar Black, Morning Mist en Pine Green.

OnePlus-goedkoopste-Nord

Goedkoopste OnePlus

Ben je op zoek naar een goedkope OnePlus telefoon? Dan is de OnePlus Nord N100 de goedkoopst uit de OnePlus-serie. Voor de helft van de prijs van een nieuwe high-end OnePlus toestel, ontvang je met de Nord N100 een betaalbare telefoon.

OnePlus-met-abonnement

OnePlus met abonnement

Voor een OnePlus telefoon met abonnement heb je de grootste keuze in abonnementen bij de nieuwste telefoons. Via bijna elke provider vind je wel een OnePlus abonnement met telefoon. Maar ook bij de oudere versies is er nog volop keuze in telefoon abonnementen door het aanbod via webwinkels als gsmweb.

OnePlus-vergelijken

OnePlus vergelijken

Ga jij voor de nieuwste high-end smartphone van OnePlus of ga jij voor een budgettoestel met de OnePlus Nord 100? Je vergelijkt OnePlus telefoons snel een eenvoudig met bovenstaande vergelijker. Maak je selectie al kleiner door te filteren op toestelkleur, of specificaties als 5G-ondersteuning en draadloos opladen. Heb je een voorkeur voor een bepaald type? Stel dan je OnePlus abonnement naar wens samen door je abonnementsvoorkeuren in te vullen met de vergelijker.