Kleur Wissen
Toestel Totaal toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Contractduur Vaste rente / JKP

Meer over OnePlus

Bij dit Chinese telefoonmerk kan je terecht voor high-end smartphones voor relatief betaalbare prijzen. Dit doen ze onder de slogan 'never settle'. Lees meer over OnePlus telefoons.

OnePlus-nieuwste

Nieuwste OnePlus

De nieuwste OnePlus telefoons van 2020 zijn de OnePlus 8, OnePlus 8 Pro en de OnePlus 8T. De OnePlus 8T heeft een verbeterde accuduur en een snellader die 2x zo snel oplaadt als de OnePlus 8.

OnePlus-goedkoopste-Nord

Goedkoopste OnePlus

Ben je op zoek naar een goedkope OnePlus telefoon? Dan is de OnePlus Nord telefoon de goedkoopst uit de OnePlus-serie. Voor de helft van de prijs van een nieuwe high-end OnePlus toestel, ontvang je met de Nord een betaalbare telefoon met 5G ondersteuning én een goede camera.

OnePlus-met-abonnement

OnePlus met abonnement

Voor een OnePlus telefoon met abonnement heb je de grootste keuze in abonnementen bij de nieuwste telefoons. Via bijna elke provider vind je wel een OnePlus abonnement met telefoon. Maar ook bij de oudere versies is er nog volop keuze in telefoon abonnementen door het aanbod via webwinkels als gsmweb.

OnePlus-vergelijken

OnePlus vergelijken

Ga jij voor de nieuwste high-end smartphone van Oneplus of ga jij voor een budgettoestel met de OnePlus Nord? Je vergelijkt OnePlus telefoons snel een eenvoudig met bovenstaande vergelijker. Maak je selectie al kleiner door te filteren op toestelkleur, of specificaties als 5G-ondersteuning en draadloos opladen. Heb je een voorkeur voor een bepaald type? Stel dan je OnePlus abonnement naar wens samen door je abonnementsvoorkeuren in te vullen met de vergelijker.