Nord 2 128GB Gray Sierra

Nord 2 128GB Gray Sierra

vanaf € 21,- p/m

Wat klanten waarderen:
 • Twee weken bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Ontzettend sterke chip
 • Zeer snel opladen mogelijk

Specificaties

 • 128 GB geheugen
 • Android 11
 • 6,4 inch schermdiagonaal
 • Snel opladen
 • Vingerafdruk ontgrendeling
 • Dual-sim
 • Gezichtsontgrendeling
 • 5G ondersteuning

Beschrijving

In 2020 werd de OnePlus Nord gelanceerd, het werd een succes. Nu ongeveer een jaar later komt de OnePlus Nord 2 uit.

De OnePlus Nord 2 is een absoluut top toestel. In het toestel zit een van de krachtigste chips ooit! De MediaTek Dimensity 1200-AI zorgt ervoor dat het toestel ontzettend snel en vloeiend in de bediening is. Online gamen op je toestel wordt hierdoor nog leuker. Daarnaast heeft het ook één van de snelste opladers ooit. Binnen 15 minuten is je toestel klaar voor een hele nieuwe dag gebruik.

De OnePlus Nord 2 is verkrijgbaar een variant met 128 GB opslaggeheugen en 8 GB werkgeheugen. En een variant van 256 GB opslaggeheugen met 12 GB werkgeheugen. Allebei zijn ze verkrijgbaar in Blue Haze en Gray Sierra. Welke kleur kies jij?

Meer info over OnePlus Nord 2

Wil je meer weten over de OnePlus Nord 2? Bekijk dan de onderstaande informatie.

OnePlus-Nord-2-batterij

Super snel opladen

Het toestel heeft een grote batterij meegekregen van 4500 mAh. Een gemiddelde gebruiker kan hier bijna twee volle dagen mee doen zonder tussendoor op te laden. Maar als je dan toch even snel moet opladen, is dit geen probleem. Opladen gaat namelijk razendsnel met de 65 watt-snellader. Hiermee heb je de telefoon in slechts 30 minuten tijd van 0 naar 100% geladen. De telefoon kan je helaas niet draadloos opladen, maar deze flinke oplaadsnelheid maakt veel goed. En als kers op de taart, krijg je deze snelle lader direct meegeleverd in de doos.

Verbeterde fotocamera

Op cameragebied heeft de OnePlus Nord 2 aardig wat verbeteringen. Door meer AI-mogelijkheden leg je je foto's nog helderder en scherper vast. Fijne opties als optische beeldstabiliteit, AI Photo Enhancement en night scape ultra helpen je hierbij. Het toestel bestaat uit een triple camera met een 50 MP hoofdcamera, 8MP ultragroothoekcamera en 2 MP mono lens. Vooral de hoofdcamera blinkt uit met een Sony IMX766 sensor, die de helft groter is en daardoor meer licht toelaat.

Aan de voorkant vind je een 32 MP beeldsensor van Sony. Met deze selfiecamera heb je de hoogste resolutie voor een Oneplus selfiecamera in handen. Ook handig is de nieuwe feature op de selfiecamera. Met Group Shot 2.0 detecteert en optimaliseert de camera automatisch tot 5 personen voor een mooie groepsfoto.

Verbeterde videocamera

Net als de vorige versie neem je met de OnePlus Nord 2 je video's op met 4K. Toch kan je rekenen op een verbeterde videocamera dankzij de verbeterde lenzen en AI-mogelijkheden. Zo is het mogelijk om super slow-motion en timelapse video’s op te nemen. En met de nieuwe AI Video Enhancement tool, corrigeert de camera voor jou automatisch de helderheid, kleur en het contrast van je video-opnames. Nog een vernieuwde functie is 'dual view video'. Hiermee neem je tegelijkertijd beeld op met je hoofd- en selfiecamera.

OnePlus-Nord-2-display

Scherm

Met de Nord 2 ontvang je een AMOLED-scherm met een hoge resolutie en snelle 90 Hz vernieuwingsfrequentie. Dit zorgt voor een vloeiende ervaring en ultiem gameplezier van hoge snelheid. Het toestel mist een officiële IP-rating om het water- en stofdicht te noemen, maar toch mag je van de Oneplus verwachten dat die spatjes regen wel moet overleven.