A74 5G 128GB Black

A74 5G 128GB Black

vanaf € 9,50 p/m

Wat klanten waarderen:
 • Twee weken bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Kleurrijk scherm
 • Goede camera's
 • Sterke batterij

Specificaties

 • 128 GB geheugen
 • Android 11
 • 6,5 inch schermdiagonaal
 • Snel opladen
 • Dual-sim
 • Gezichtsontgrendeling
 • 5G ondersteuning

Beschrijving

De OPPO A74 5G is een van de nieuwste toestellen van OPPO. Het is een goede telefoon, voor een scherpe prijs.

Het toestel heeft een aantal sterke kwaliteiten. Zo heeft de OPPO A74 een sterke batterij van maar liefst 5000 mAh mét 18 W snellader. Ook de vijf frontcamera's zijn indrukwekkend. De hoofdcamera beschikt over 48 megapixel. De vier andere lenzen zijn gemaakt om in elke situatie de perfecte foto te kunnen maken. Zowel van heel ver weg als dichtbij. Maak je de hele dag door selfies? Ook dan is de OPPO A74 5G ideaal, want de selfiecamera heeft 16 megapixels.

Maar het mooiste is toch wel het 6,49 inch Hyper Color LCD-scherm. Je ziet alle kleuren ervan afspatten. Dit maakt het nog leuker om naar series, films of zelfgemaakte foto's en video's te kijken. Daarnaast past het beeldscherm zich automatisch aan, zodat je geen last krijgt van je ogen. Bijvoorbeeld bij verschillende lichtomstandigheden.

De OPPO A74 5G komt standaard met 128 GB opslagcapaciteit, maar kun je zelf nog uitbreiden met een micro-sd kaart. Je hebt de keuze uit twee kleuren: Fluid Black en Space Silver.

Meer info over OPPO A74 5G

Wil je meer weten over de OPPO A74 5G? Bekijk dan de onderstaande informatie.

OPPO-A74-5G-camera

Camera

Met de quad camera van de A74 ben je in staat om mooie foto's vast te leggen voor elke situatie. Vooral de hoofdcamera van 48MP presteert erg goed bij daglicht. Hiermee leg je kleurrijke foto's met veel detail vast. Met de 8 MP Ultragroothoekcamera heb je de mogelijkheid om meer van je omgeving vast te leggen, voor bijvoorbeeld groepsfoto's of landschapsfoto's, tot een hoek van 119°. Daarnaast heb je ook nog een 2MP macrolens voor close-up foto's en een monocamera om diepte in portretfoto's te creëren.

Met slimme AI technologie in de camera zoals AI Scene Enhancement 2.0 worden je foto's automatisch aangepast naar de beste instellingen voor kleur en contrast. Een minpuntje van de camera is dat de camera vooral goed presteert bij daglicht, maar slecht presteert bij weinig licht. Dit is wat minder, maar ook niet geheel onverwacht vanwege de lage prijs voor het toestel.

OPPO-A74-5G-batterij

Krachtige batterij

Het toestel is uitgerust met een krachtige batterij van 5000 mAh met energie efficiënte technologie. Hiermee moet je met gemak zelfs 1,5 dag kunnen doorkomen. Gebruik je je telefoon erg intensief, dan kan je tussendoor de Super Power Saving-modus aanzetten. Om hierdoor met een batterij van 5% toch nog 1,1 uur aan WhatsApp-chatten te voeden. En ben je een keer vergeten om 's nachts je telefoon op te laden? Dan zal je telefoon automatisch op basis van je slaapgewoonten naar Super Nighttime Standby gaan. Hiermee wordt slechts 2% van het batterijvermogen gebruikt terwijl je slaapt.

OPPO-A74-5G-scherm

Scherm

Terwijl de 4G variant een AMOLED-display heeft, ontvang je bij deze 5G variant een Hyper Color LCD-scherm. Dit is zeker niet slecht, want het scherm toont de kleuren van je foto's en video's extra levendig op je scherm. Het toestel beschikt namelijk over een breed kleurenspectrum en hoge helderheid. Ook aan de belasting van je ogen is gedacht. Met AI Eye Comfort wordt de helderheid van het scherm automatisch aangepast aan de omgeving om de belasting op je ogen te minimaliseren en energie te besparen

OPPO-A74-5G-prestaties

Prestaties

Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 480 processor. Deze staat bekend als een budgetchipset. Alhoewel het toestel erg energie efficient is, is het hiermee niet de snelste telefoon. Dit merk je voornamelijk bij de zwaardere games en apps. Voor het gewoon switchen tussen minder zware apps, zal je hier niet zo snel last van ondervinden. Wat vooral fijn werkt is de vingerafdrukontgrendeling. Die zit bij de 5G variant aan de zijkant van het toestel bij de aan/uit knop, terwijl dit bij de 4G variant achter het scherm zit. Op deze plek werkt de scanner bijzonder snel. Met een lichte aanraking is het toestel al ontgrendeld.