Galaxy Z Flip 5 256GB Black

Galaxy Z Flip 5 256GB Black

vanaf € 32,- p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Specificaties

  • 256 GB geheugen
  • Android 13
  • 6,7 inch schermdiagonaal

Beschrijving

De Samsung Galaxy Z Flip 5 onderscheidt zich door zijn indrukwekkende scherm en vernieuwend scharniermechanisme. Met een royaal 6,7-inch display biedt deze smartphone een uitstekende kijkervaring. Dankzij het nieuwe scharnier is er geen ruimte meer tussen de twee helften wanneer je het toestel sluit. Je hebt hierdoor een extra 3,4-inch scherm, die driemaal groter is dan zijn voorganger, waarmee je selfies, notificaties en widgets handig kan beheren.

Foto- en videografie krijgen een boost met de aanwezigheid van twee camera's aan de achterzijde: een 12-megapixel hoofdcamera en een 12-megapixel groothoeklens die meer omgeving vastlegt. Voor selfies integreert de 10-megapixel frontcamera discreet in het scherm. De Snapdragon 8 Gen 2 (For Galaxy)-chip levert krachtige prestaties voor soepele ervaringen.

Opladen gaat vlot met een snelheid van 25 Watt, al moet je wel zelf voor een adapter zorgen. Met opslagvarianten van 256GB en 512GB en 8GB RAM is er geen tekort aan ruimte en snelheid. De Samsung Galaxy Z Flip 5 wordt geleverd met Android 13 en zal worden voorzien van vier grote Android-updates en vijf jaar aan beveiligingsupdates.