De WiFi-Service waar Vodafone van 18 mei tot 30 juni mee stunt, zal na de actieperiode permanent worden aangeboden aan klanten met het Vodafone Thuis-pakket.

Vodafone had sinds januari dit jaar een pilot lopen met de dienst waarmee klanten een sterker WiFi-signaal ontvangen. Vodafone biedt zijn klanten daarnaast telefonische ondersteuning, een WiFi-check aan huis en eventueel een monteur die een WiFi-versterker installeert. Glasvezelklanten van Vodafone krijgen gegarandeerd een monteur aan huis voor de installatie van het pakket.

Hulp op afstand

Voor klanten van Vodafone die problemen hadden met hun WiFi-signaalsterkte is dit goed nieuws. Mochten problemen zich voordoen, dan kan er nu eenvoudig contact op worden genomen met de Networks Crew die de problemen op afstand aan zal pakken.

Ondergrens MB's in het pakket

Er wordt wel een ondergrens gehanteerd voor het aantal MB's in het pakket. Voor de installatie van een WiFi-versterker door een monteur moet zowel de DSL- als glasvezelverbinding op minstens 10 Mbps liggen. Per huis worden maximaal twee WiFi-versterkers gratis geĆÆnstalleerd. Deze zijn in bruikleen bij de klant. Na beĆ«indiging van het contact moeten de versterkers aan Vodafone worden geretourneerd.