Een aantal providers dat zowel internet diensten als mobiele diensten levert, biedt een aantrekkelijke deal aan waarbij je beide abonnementen kunt combineren voor extra voordelen.

Heb je al een internet abonnement bij één van deze providers, maar nog geen mobiel abonnement, of andersom? Dan wil je mogelijk weten wat combivoordeel precies voor jou kan opleveren. Daarover lees je meer in dit artikel.

Wat is combivoordeel?

Heb je op dit moment verschillende providers voor internet en mobiel? Dan loop je mogelijk korting en ander voordeel mis. Met combivoordeel geven providers van internet en mobiel jou als klant, bij afname van meerdere abonnementen op hetzelfde adres, extra voordelen. Zolang je blijft combineren. Dit kan bijvoorbeeld voordeel zijn in de vorm van korting op je factuur, een gratis extra zenderpakket en gratis dubbele data en belminuten.

Bij sommige providers moet je een combinatie van internet en mobiel afsluiten om van combivoordeel te kunnen profiteren, bij andere providers kun je ook alleen mobiele abonnementen combineren. Zolang de abonnementen maar op hetzelfde adres afgesloten zijn.

Heb je dus momenteel een internet abonnement (met tv en/of bellen), dan kan het lonen om bij dezelfde provider ook één of meerdere mobiele abonnementen voor je gezin of huishouden af te sluiten. Het maakt daarbij niet uit of het een sim only abonnement of een telefoon abonnement is, of een combinatie van de twee.

Heb je anderzijds een mobiel abonnement bij bijvoorbeeld KPN of Vodafone? Dan kan het interessant zijn om te kijken welk combivoordeel zij aanbieden wanneer je ook een internet abonnement zou afnemen bij KPN of Ziggo. Lees meer over combivoordeel in de vorm van een familie abonnement.

providers met combivoordeel

Welke providers leveren combivoordeel?

Je kunt bij de volgende providers gebruik maken van combivoordeel: Ziggo, KPN, T-Mobile en XS4ALL. Deze providers bieden zowel internet diensten aan als mobiel.

Bij T-Mobile hoef je niet perse minimaal internet af te nemen, maar mag je ook twee of meer mobiele abonnementen combineren op hetzelfde adres. Bij Ziggo, KPN en XS4ALL moet je wel minimaal internet afnemen in combinatie met een één of meerdere mobiele abonnementen.

Welke voordelen krijg je?

Veel providers bieden soortgelijke voordelen aan. Maar lang niet allemaal onder dezelfde voorwaarden. Zo biedt de ene provider meer voordelen aan dan de andere bij bijvoorbeeld een combinatie van internet en mobiel. KPN staat er om bekend het meeste voordeel te geven bij een combinatie van internet en mobiel.

In de regel geldt: hoe meer abonnementen je op hetzelfde adres afneemt, des te meer voordelen je krijgt. Waar je met je hele gezin of huishouden van kunt profiteren.

Mobiele abonnementen combineren

  • Korting op de factuur per mobiel abonnement
  • Gratis maandelijks dubbele data per mobiel abonnement

Internet en mobiel combineren

Wil je méér voordelen ontvangen? Dan adviseren we internet en mobiel te combineren. Zo geven providers zowel extra’s voor je internet abonnement als voor je mobiele abonnement en sla je twee vliegen in één klap. Welke voordelen moet je aan denken? Afhankelijk van de provider bestaat je voordeel uit een combinatie van het volgende:

  • Gratis internet beveiligingspakket voor je apparaten thuis
  • Gratis extra zenderpakket naar keuze óf gratis tv-zenders
  • Upgrade van je internetsnelheid
  • Gratis onderling bellen met mobiele abonnementen op hetzelfde adres
  • Gratis onderling data delen
  • Gratis dubbele data of méér data (en belminuten) per mobiel abonnement

*Check goed de voorwaarden per provider welke voordelen gelden per combinatie.

Providers met combivoordeel vergelijken

Heb je tot slot al één of meerdere mobiele abonnementen van één van de bovengenoemde providers op jouw adres? En wil je gaan internet vergelijken, bekijk dan of deze providers ook interessant zijn voor je als internet provider door de combivoordelen te vergelijken.

Wil je daarentegen sim only vergelijken of telefoon abonnementen vergelijken en heb je één van de bovengenoemde providers als vaste internet provider? Bekijk dan of het slim en extra voordelig is voor je om bij dezelfde provider je mobiele abonnement(en) af te sluiten.

Combivoordeel TIP
Houd je graag van overzicht? Ook dan is combivoordeel interessant. Daarmee breng je al je telecom diensten onder bij dezelfde provider én profiteer je van extra voordelen door te combineren. Zo sla je twee vliegen in één klap.