Goedkoopste provider

Tele2 heeft momenteel het goedkoopste alles in 1 pakket op de markt. Dit abonnement is vooral geschikt voor mensen die niet zoveel internet gebruiken of tv kijken. Als je alleen om de prijs geeft dan is Tele2 de beste keuze.

Wil je toch meer in je alles in 1 pakket, maar niet teveel betalen? Dan zijn de alles in 1 pakketten van Budget Alles-In-1 en Online.nl uitstekende keuzes.

Alles-in-1 20 Mb/s
36,- p/m
Nu 6 maanden voor € 26,00
20 Mb/s
(ADSL)
34 zenders
(19 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
45,- p/m
Nu 6 maanden voor € 30,00
100 Mb/s
(ADSL)
86 zenders
(49 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 50 Mb/s
45,- p/m
Nu 6 maanden voor € 25,00
50 Mb/s
(ADSL)
53 zenders
(24 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Goedkoop internet, bellen en tv

Een alles in 1 pakket bestaat uit internet, tv en bellen. Je kunt makkelijk bij de provider een pakket bestellen en overstappen naar het goedkoopste alles in 1 pakket.

Er zijn een aantal onderdelen waar je moet op letten als je voor het goedkoopste pakket gaat. Bekijk eerst wat de internetsnelheid is van het pakket. Meestal heb je bij een gemiddeld huishouden genoeg aan een internetsnelheid van 50 Mbit/s.

Kijk vervolgens naar het aantal Tv-zenders in het pakket. Heb je niet genoeg aan de zenders die in het pakket worden geleverd?

Als laatste heb je de keuze of je een onbeperkte vaste telefonie bundel wilt of niet. Als je per minuut betaald dan ben voordeliger uit dan met een vaste telefoon.

overstappeninternetlogos

Overstappen naar goedkoopste alles in 1 pakket

Door over te stappen kan je gemakkelijk tientallen euro’s per maand besparen! In principe is overstappen naar het goedkoopste alles in 1 pakket heel eenvoudig:

1. Bekijk tot wanneer je contract loopt

Als eerste is het belangrijk om te kijken wat de einddatum van je huidige contract is. Je kunt overstappen wanneer de einddatum van je huidige contract is verstreken.

Ben je niet zeker of de einddatum van je contract inmiddels is verlopen? Vraag dit dan na bij je huidige internet provider.

2. Kies het goedkoopste alles in 1 pakket

Wij helpen je met het kiezen van het goedkoopste pakket met onze vergelijker. Vervolgens word je doorgestuurd naar de desbetreffende provider en vraag je daar het pakket aan. Je nieuwe en oude provider regelen de gehele overstap. Binnen een paar minuten ben je overgestapt.

3. Gefeliciteerd, je bent overgestapt!

Je kunt nu genieten van je nieuwe alles in 1 pakket. Krijg je achteraf spijt van je overstap? Je hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na aanmelding bij je nieuwe provider. Je kunt binnen deze termijn dus altijd weer terug naar je oude internet provider, of opnieuw internet vergelijken.

Goedkoopste alles in 1 pakket vergelijken

Grote providers zoals KPNZiggo en Online.nl geven vaak in de eerste paar maanden hoge kortingen op de maandelijkse kosten. Bij dit soort aanbiedingen kun je de eerste maanden wel rond de €15,00 per maand korting krijgen. Ook krijg je bij sommige alles in 1 pakketten een extra zenderpakket zoals Fox Sport gratis erbij.

In onze vergelijker melden wij bij elk abonnement of er een aanbieding is zodat jij de beste deals niet misloopt. Je kunt ook makkelijk filteren op type internetverbinding zoals (A)DSL, kabel, glasvezel en internetsnelheid.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een pakket?
  • Welke internetsnelheid heb ik nodig?
  • Welke zenders wil ik in mijn pakket?
  • Bel je veel met vaste telefoon?
Naar de keuzehulp
overstappeninternetlogos

Veel gestelde vragen over Alles in 1 pakket

Wil je meer informatie over alles in 1 pakketten? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Welke alles in 1 pakketten zijn er beschikbaar bij mij in de buurt?

Via onze postcodecheck krijg je meteen een overzicht van welke pakketten er beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Als je bijvoorbeeld wil zien of er glasvezel internet abonnement beschikbaar is bij je woning dan kun je in onze vergelijker filteren op het type internetverbinding.

Kan ik mobiel combineren met internet?

Ja, bij providers zoals KPN, VodafoneZiggo en T-Mobile kun je een combivoordeel krijgen als je mobiel en internet combineert. Bij sommige providers moet je een combinatie van internet en mobiel afsluiten om van combivoordeel te kunnen profiteren, bij andere providers kun je ook alleen mobiele abonnementen combineren. Zolang de abonnementen maar op hetzelfde adres afgesloten zijn. Het maakt daarbij niet uit of het een sim only abonnement of een telefoon abonnement is, of een combinatie van de twee.

Kan ik zelf mijn alles 1 pakket opstellen?

Geef je niks om vast bellen of wil je toch een alleen internet abonnement hebben? Veel alles in 1 pakketten zijn aanpasbaar waardoor je zelf makkelijk een pakket kan samenstellen. Je kunt dus makkelijk van je alles in 1 pakket een internet en tv pakket maken. Hierdoor kun je goedkoper uit komen en bespaar je veel geld.

Top 6 goedkoopste alles in 1 pakketten
ProviderDownload snelheid (Mb/s)TV zendersBellenPrijsBestellen
Tele22034Vast bellen€36,00Bestellen
Online.nl10086Vast bellen€45,00Bestellen
Youfone5053Vast bellen€45,00Bestellen
Ziggo2579Vast bellen€42,50Bestellen
Budget Alles in 110070Vast bellen€45,00Bestellen
T-Mobile5066Vast bellen€47,50Bestellen
Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina