9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
417.042 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Goedkoopste provider

Wil je een uitgebreid alles in 1 pakket, maar niet teveel betalen? Dan zijn de alles in 1 pakketten van Budget Alles-In-1 en Online.nl uitstekende keuzes.

Alles-in-1 100 Mb/s
46,- p/m
Nu 6 maanden voor € 23,00
100 Mb/s
(ADSL)
46 zenders
(29 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
51,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 19,50
100 Mb/s
(ADSL)
79 zenders
(58 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
63,- p/m
Nu 6 maanden voor € 41,00
100 Mb/s
(ADSL)
166 zenders
(88 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Goedkoop internet, bellen en tv

Een alles in 1 pakket bestaat uit internet, tv en bellen. Je kunt makkelijk bij de provider een pakket bestellen en overstappen naar het goedkoopste alles in 1 pakket.

Er zijn een aantal onderdelen waar je moet op letten als je voor het goedkoopste pakket gaat. Bekijk eerst wat de internetsnelheid is van het pakket. Meestal heb je bij een gemiddeld huishouden genoeg aan een internetsnelheid van 50 Mbit/s.

Kijk vervolgens naar het aantal Tv-zenders in het pakket. Heb je niet genoeg aan de zenders die in het pakket worden geleverd?

Als laatste heb je de keuze of je een onbeperkte vaste telefonie bundel wilt of niet. Als je per minuut betaald dan ben voordeliger uit dan met een vaste telefoon.

overstappeninternetlogos

Overstappen naar goedkoopste alles in 1 pakket

Door over te stappen kan je gemakkelijk tientallen euro’s per maand besparen! In principe is overstappen naar het goedkoopste alles in 1 pakket heel eenvoudig:

1. Bekijk tot wanneer je contract loopt

Als eerste is het belangrijk om te kijken wat de einddatum van je huidige contract is. Je kunt overstappen wanneer de einddatum van je huidige contract is verstreken.

Ben je niet zeker of de einddatum van je contract inmiddels is verlopen? Vraag dit dan na bij je huidige internet provider.

2. Kies het goedkoopste alles in 1 pakket

Wij helpen je met het kiezen van het goedkoopste pakket met onze vergelijker. Vervolgens word je doorgestuurd naar de desbetreffende provider en vraag je daar het pakket aan. Je nieuwe en oude provider regelen de gehele overstap. Binnen een paar minuten ben je overgestapt.

3. Gefeliciteerd, je bent overgestapt!

Je kunt nu genieten van je nieuwe alles in 1 pakket. Krijg je achteraf spijt van je overstap? Je hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na aanmelding bij je nieuwe provider. Je kunt binnen deze termijn dus altijd weer terug naar je oude internet provider, of opnieuw internet vergelijken.

Goedkoopste alles in 1 pakket vergelijken

Grote providers zoals KPNZiggo en Online.nl geven vaak in de eerste paar maanden hoge kortingen op de maandelijkse kosten. Bij dit soort aanbiedingen kun je de eerste maanden wel rond de €15,00 per maand korting krijgen. Ook krijg je bij sommige alles in 1 pakketten een extra zenderpakket zoals Fox Sport gratis erbij.

In onze vergelijker melden wij bij elk abonnement of er een aanbieding is zodat jij de beste deals niet misloopt. Je kunt ook makkelijk filteren op type internetverbinding zoals (A)DSL, kabel, glasvezel en internetsnelheid.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een pakket?
  • Welke internetsnelheid heb ik nodig?
  • Welke zenders wil ik in mijn pakket?
  • Bel je veel met vaste telefoon?
Naar de keuzehulp
overstappeninternetlogos

Veel gestelde vragen over Alles in 1 pakket

Wil je meer informatie over alles in 1 pakketten? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Hoe kan ik het goedkoopste alles in 1 pakket vergelijken?

Je kan gemakkelijk goedkope alles in 1 pakketten vergelijken met de alles in 1 vergelijker. Door het invoeren van je postcode en huisnummer zie je het goedkoopste alles in 1 pakket bovenaan. Het goedkoopste aanbod is niet altijd het beste alles in 1 pakket voor jou. Zo zijn de goedkoopte alles in 1 pakketten vaak met lage internet snelheden. Als je met veel gebruikers het abonnement deelt voor internet, televisie en bellen heb je vaak een hogere internetsnelheid nodig. Gebruik de keuzehulp om de goedkoopste alles in pakketten te vergelijken voor jouw situatie.

Wat krijg je bij het goedkoopste alles in 1 pakket?

Standaard krijg je bij het goedkoopste alles in 1 pakket internet, bellen en tv. Budget Alles in 1 biedt het goedkoopste alles in 1 pakket aan. Vaak krijg je dan geen groot aanbod in tv-zenders en een lage internetsnelheid. Wil je meer zenders en een hogere internetsnelheid? Dan ben je voor alles in 1 ook goedkoop uit bij Online.nl en Youfone.

Wat krijg je bij het goedkoopste alles in 1 pakket?

Bij providers zoals KPN, VodafoneZiggo, XS4ALL en Odido kun je combivoordeel krijgen als je televisie en internet met mobiel combineert. Dit levert je voordelen op zoals korting op je maandbedrag, gratis extra zenderpakketten, korting op Entertainment of extra internet data en belminuten.

Met maakt dan niet uit of je het duurste of goedkoopste alles in pakket hebt gekozen. Zolang je abonnementen maar allemaal op hetzelfde adres zijn afgesloten.

Kan ik ook alleen goedkoop internet en tv krijgen?

Maak je geen gebruik meer van vaste telefonie? Dan is een alles in 1 pakket voor alleen internet en tv niet altijd de voordeligste keuze. Bekijk het volledige aanbod en vergelijk goedkoop internet en tv op jouw adres.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina