Over GSM abonnementen

Bij ons krijg je een overzicht van alle GSM abonnementen op de markt. Met onze vergelijker kun je onder andere filteren op prijs, merk, opslagruimte, kleur en schermgrootte. Hierdoor kun je snel en makkelijk jouw ideale telefoon met abonnement samenstellen. Wij geven ook alle gsm aanbiedingen weer van alle providers, zodat je nooit huidige gsm acties mist.

Wanneer je naar een GSM abonnement zoekt is het belangrijk om eerst na te gaan wat je precies in je gsm abonnement wil. Zoek je een goedkoop telefoon abonnement met GSM of wil je juist een toestel van een bepaald merk, zoals Apple of Huawei hebben? Ga ook na hoeveel opslagruimte je nodig hebt en of je features zoals draadloos opladen belangrijk vindt. In onze telefoon vergelijker kun je deze specificaties aangeven en vind je het ideale GSM abonnement voor jou.

  • Alle GSM abonnementen
  • Makkelijk het goedkoopste GSM abonnement vinden
  • 100% onafhankelijk
  • Zelf je GSM abonnement samenstellen
Telefoon abonnement vergelijken

Goedkoop GSM abonnement

Op zoek naar de meest populaire toestellen, maar voor een lage prijs? Bij hier meteen de goedkoopste GSM abonnementen op de markt.

20,-
per maand
Xperia 10
Bijbetaling: €0,-
Data
1 GB
Bel/SMS
150 min
Meer informatie
29,50
per maand
iPhone 8
Bijbetaling: €0,-
Data
2 GB
Bel/SMS
2000 min
Meer informatie
29,-
per maand
Galaxy A50
Bijbetaling: €0,-
Data
2 GB
Bel/SMS
150 min
Meer informatie
ToestelTotaal toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragContractduurVaste rente / JKP
Xperia 10€0,00€0,00€0,00€10,0024 maanden0%
iPhone 8€0,00€0,00€0,00€21,0024 maanden0%
Galaxy A50€0,00€0,00€0,00€10,0024 maanden0%

GSM abonnementen vergelijken doe je zo...

1. Stel je ideale GSM abonnement samen

Gebruik de filters om het beste GSM abonnement voor jou te vinden. In onze vergelijker kun je specificaties filteren zoals waterdichtheid, snel opladen, besturingssysteem en nog veel meer. Na het selecteren van je toestel kies je een abonnement erbij met data en belbundel. Aan de hand van jouw voorkeuren laat onze vergelijker je passende abonnementen van alle mobiele providers zien.

GSM abonnement samenstellen

2. Bestel je nieuwe GSM abonnement

Nadat je een toestel met abonnement hebt gevonden die bij jou past, is het tijd om je bestelling te plaatsen. Dit doe je op de link bij het abonnement te klikken. Wij sturen je vervolgens door naar de website van de aanbieder waar je het online aanvraagformulier in kunt vullen. Dit kost je slechts een paar minuten. Je nieuwe provider gaat meteen voor jou aan de slag!

3. Ontvang je nieuwe telefoon!

Wanneer je nieuwe provider je aanmelding heeft verwerkt ontvang je een bevestiging met de ingangsdatum van je GSM abonnement. Je ontvangt dan op de afgesproken datum je nieuwe telefoon en simkaart via de post.

Meer over GSM abonnementen

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een GSM abonnement?

Bij het kiezen van een GSM abonnement is het belangrijk om voor ogen te houden wat je allemaal met je telefoon wilt kunnen doen. Welke specificaties zijn voor jou belangrijk. Moet hij waterdicht zijn, een grote opslagcapaciteit hebben en een bepaalde kleur hebben? Gebruik de filters om je toestelvoorkeuren aan te geven.

Kijk vervolgens welke mobiele providers abonnementen aanbieden in combinatie met het door jou gekozen toestel. Let daarbij op de contractduur: wil je een contract van 12 of 24 maanden? Met de filters geef je vervolgens aan hoeveel data en belminuten je bij je abonnement wilt en hoe hoog je eenmalige aanbetaling moet zijn en wat je per maand wilt betalen.

Heb ik nummerbehoud bij een GSM abonnement?

Vind jijnummerbehoud bij een mobiel abonnement belangrijk? Gelukkig kun je of je, ongeacht of je nou een prepaid, sim only of een GSM abonnement neemt, altijd nummerbehoud bij alle providers aanvragen.

Je kunt tijdens het aanvragen van je abonnement aangeven of je nummerbehoud wilt. Meestal hoef je hiervoor alleen maar een box aan te vinken. Zo gepiept dus. De provider gaat dan voor jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je nieuwe contract met nummerbehoud wordt geregeld. Let alleen wel op dat je nummerbehoud niet te vroeg op geeft. Bij veel providers kun je nummerbehoud 60 dagen voor de einddatum van je huidige contract aanvragen.

Waaruit bestaan de kosten bij een telefoon abonnement?

De kosten voor een telefoon abonnement bestaan uit twee delen: eenmalige en maandelijkse kosten. De eenmalige kosten bestaan uit aansluitkosten, toestel aanbetaling en thuiskopieheffing. De maandelijkse kosten bestaan uit de kosten voor je maandelijkse abonnement en toestel kosten. Je kunt ervoor kiezen om je toestel in één keer te betalen of om de toestelkosten op €0 te zetten. Let alleen wel op dat wanneer je deze kosten op €0 zet dat je maandelijkse toestelkosten wel omhoog gaan.

Krijg ik een BKR-registratie bij een GSM abonnement?

Sinds 1 mei 2017 is het zo dat als je een telefoon abonnement afsluit met een toestellening die hoger is dan €250,- deze lening geregistreerd word bij Stichting BKR. Als je een telefoon abonnement met BKR-registratie wil voorkomen dan zijn daar een aantal manieren voor.

Zo kun je ervoor kiezen om een telefoon abonnement zonder BKR-registratie te nemen door onder de BKR-grens te blijven. Dit doe je door bijvoorbeeld een grotere eenmalige toestel aanbetaling te doen en daarna een maandelijkse afbetaling van onder de 10 euro te doen bij een contract van 24 maanden. Ook als je een zakelijk telefoonabonnement neemt dan heb je niet te makken met een BKR-registratie.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina