9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
371.232 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Goedkoop GSM abonnement

Op zoek naar de meest populaire toestellen, maar voor een lage prijs? Bij hier meteen de goedkoopste GSM abonnementen op de markt.

20,-
per maand
Bijbetaling: €0,-
Data
1 GB
Bel/SMS
150 min
Meer informatie
,
per maand
Bijbetaling: €,
Data
MB
Bel/SMS
min
Meer informatie
,
per maand
Bijbetaling: €,
Data
MB
Bel/SMS
min
Meer informatie
,
per maand
Bijbetaling: €,
Data
MB
Bel/SMS
min
Meer informatie
Toestel Totaal toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Contractduur Vaste rente / JKP
Sony Xperia 10 €240 €0,00 €240 €10,00 24 maanden 0%
Apple iPhone 8 €0 €0,00 €0 €0,00 maanden 0%
Samsung Galaxy A50 €0 €0,00 €0 €0,00 maanden 0%

Over GSM abonnementen

Bij ons krijg je een overzicht van alle GSM abonnementen op de markt. Met onze vergelijker kun je onder andere filteren op prijs, merk, opslagruimte, kleur en schermgrootte. Hierdoor kun je snel en makkelijk jouw ideale telefoon met abonnement samenstellen. Wij geven ook alle gsm aanbiedingen weer van alle providers, zodat je nooit huidige gsm acties mist.

Wanneer je naar een GSM abonnement zoekt is het belangrijk om eerst na te gaan wat je precies in je gsm abonnement wil. Zoek je een goedkoop telefoon abonnement met GSM of wil je juist een toestel van een bepaald merk, zoals Apple of Huawei hebben? Ga ook na hoeveel opslagruimte je nodig hebt en of je features zoals draadloos opladen belangrijk vindt. In onze telefoon vergelijker kun je deze specificaties aangeven en vind je het ideale GSM abonnement voor jou.

  • Alle GSM abonnementen
  • Makkelijk het goedkoopste GSM abonnement vinden
  • 100% onafhankelijk
  • Zelf je GSM abonnement samenstellen
Telefoon abonnement vergelijken

GSM abonnementen vergelijken doe je zo...

1. Stel je ideale GSM abonnement samen

Gebruik de filters om het beste GSM abonnement voor jou te vinden. In onze vergelijker kun je specificaties filteren zoals waterdichtheid, snel opladen, besturingssysteem en nog veel meer. Na het selecteren van je toestel kies je een abonnement erbij met data en belbundel. Aan de hand van jouw voorkeuren laat onze vergelijker je passende abonnementen van alle mobiele providers zien.

GSM abonnement samenstellen

2. Bestel je nieuwe GSM abonnement

Nadat je een toestel met abonnement hebt gevonden die bij jou past, is het tijd om je bestelling te plaatsen. Dit doe je op de link bij het abonnement te klikken. Wij sturen je vervolgens door naar de website van de aanbieder waar je het online aanvraagformulier in kunt vullen. Dit kost je slechts een paar minuten. Je nieuwe provider gaat meteen voor jou aan de slag!

3. Ontvang je nieuwe telefoon!

Wanneer je nieuwe provider je aanmelding heeft verwerkt ontvang je een bevestiging met de ingangsdatum van je GSM abonnement. Je ontvangt dan op de afgesproken datum je nieuwe telefoon en simkaart via de post.

Meer over GSM abonnementen

Wil je meer weten over GSM abonnementen? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een GSM abonnement?

Bij het kiezen van een GSM abonnement kun je met telefoon abonnement vergelijken de filters gebruiken om allereerst aan te geven naar wat voor type toestel je op zoek bent en met welke functionaliteiten.

Je kunt vervolgens je telefoon abonnement data-en belbundel samenstellen, je contractduur kiezen: 12 of 24 maanden en bepalen of je een eenmalige toestel aanbetaling wil doen. Aan de hand van jouw voorkeuren tonen we je het goedkoopste telefoon abonnement bovenaan in de vergelijker.

Krijg ik een BKR-registratie bij een GSM abonnement?

Sinds 1 mei 2017 is het zo dat als je een telefoon abonnement afsluit met een toestellening die hoger is dan €250,- deze lening geregistreerd wordt bij Stichting BKR als een postievie BKR-registratie. Dit klinkt spannender dan het is. In feite is het slechts een vermelding van wie wat aan het betalen is. Puur bedoeld om jouw kredietwaardigheid te beschermen. Zo weet jouw provider zeker dat je in staat bent het toestel af te betalen.

Zie je het niet zitten om een telefoon abonnement met BKR-registratie te nemen? Dan zijn daar een aantal manieren voor. Zo kun je ervoor kiezen om een telefoon abonnement zonder BKR-registratie vermijden door onder de BKR-grens te blijven. Dit doe je door een grotere eenmalige toestel aanbetaling te doen en daarna een maandelijkse afbetaling van onder de 10 euro te doen bij een contract van 24 maanden.

Wat zijn de beste GSM abonnement aanbiedingen?

Wat de beste GSM abonnement aanbiedingen zijn, ligt natuurlijk aan je wensen. Zo is er voor de meeste telefoon merken en type abonnement, zoals onbeperkt data, wel een leuke aanbieding.

Ben je niet perse uit op het laatste type 'vlaggenschip' smartphone? Dan zijn er volop GSM abonnement aanbiedingen met iets oudere toestellen. Het goedkoopste telefoon abonnement is namelijk vaak niet het nieuwste toestel. Deze GSM abonnement aanbiedingen hebben vaak een kleinere data- en belbundel. Ideaal als het voor jou ook allemaal niet zo groot hoeft en als je toch meestal via Wifi verbonden bent. Zo kun je mooi op je telefoon kosten besparen, en toch lekker je gang gaan.

Is een GSM abonnement verlengen slim?

Heb jij een verlengaanbod gekregen van je huidige provider? Dit kan natuurlijk een leuke deal zijn. En aan een verlengaanbod zit het grote voordeel dat je eerder alweer een nieuw toestel mag uitzoeken, leuk natuurlijk. Maar aan een verlengaanbod kleven ook nadelen. Zo is een verlengaanbod lang niet altijd het beste aanbod voor jou. Want wanneer je weer mag overstappen van telefoon abonnement, heb je volop keuze. Dat heb je met een telefoon abonnement verlengen niet.

Wij adviseren daarom altijd om na te gaan welke mogelijkheden je nog meer hebt, zodra je huidige abonnement afloopt. Want wie weet zijn je wensen wel veranderd. Neem daarom even de tijd voor telefoon abonnementen vergelijken. Alleen zo heb je een volledig beeld of het verlengaanbod is wat je zoekt, of dat je toch beter kunt overstappen voor het grootste profijt.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina