iPhone 15 Pro Max 256GB Black

iPhone 15 Pro Max 256GB Black

vanaf € 56,50 p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Specificaties

  • 256 GB geheugen
  • iOS 16
  • 6,7 inch schermdiagonaal

Beschrijving

Ontdek de iPhone 15 Pro Max, de ultieme smartphone in de iPhone 15-serie. Met zijn krachtige prestaties en verbluffende design is deze telefoon het meest uitgebreide iPhone 15 model. Het 6,7-inch oledscherm biedt een weergaloze kijkervaring, terwijl het titanium frame met afgeronde randen zorgt voor een luxe uitstraling. Deze telefoon is beschikbaar in kleuren zoals zwart, wit, naturel en blauw.

De camera's van de iPhone 15 Pro Max zijn weer verbeterd in vergelijking met zijn voorganger. De telefoon beschikt over de grootste en beste camerasensor ooit in een iPhone, waardoor je foto's met geweldige details en minimale overbelichting kunt maken. De nieuwe telelens biedt tot 5x zoom, een primeur voor iPhones, en biedt de mogelijkheid om 8K-video's op te nemen.

Met de verbeterde all-day batterij, standaard 256 GB opslagruimte en Thunderbolt 3-ondersteuning, biedt de iPhone 15 Pro Max alle tools die je nodig hebt voor een naadloze mobiele ervaring. Dankzij de USB-C oplaadpoort en snellaadmogelijkheden ben je altijd klaar voor actie. De A17 Pro-chip en 8 GB werkgeheugen maken multitasken moeiteloos en garanderen snelle prestaties. De iPhone 15 Pro Max is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een krachtige smartphone.