Galaxy A35 128GB Donkerblauw

Galaxy A35 128GB Donkerblauw

vanaf € 16,- p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Specificaties

  • 128 GB geheugen
  • Android 14
  • 6,6 inch schermdiagonaal

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een betaalbare smartphone die uitstekend is voor basisfuncties zoals bellen, appen, eenvoudige spelletjes en het bijhouden van sociale media, dan is de Samsung Galaxy A33 een verstandige keuze. Deze telefoon biedt een veelzijdige camera en krachtige batterij aan. De Galaxy A33 is uitgerust met een 50MP hoofdcamera die uitstekende foto's en video's levert, zelfs in het donker, dankzij de geavanceerde Nightography-functies.

Het apparaat heeft een stijlvol design met een glazen achterkant en is verkrijgbaar in vier kleuren: lichtblauw, donkerblauw, lila en geel. Het biedt robuuste prestaties met de Exynos 1380-processort en met de 5000 mAh-batterij kom je gemakkelijk de dag door zonder tussentijds opladen.

Het apparaat is ook stof- en waterdicht tot een diepte van 1 meter voor maximaal 30 minuten, dankzij de IP67-classificatie. Samsung garandeert bovendien vier Android OS-updates en vijf jaar beveiligingsondersteuning, waardoor je verzekerd bent van een langdurig veilige en actuele gebruikservaring.