Samsung Galaxy A55 128GB Donkerblauw

Samsung Galaxy A55 128GB Donkerblauw

vanaf € 18,50 p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Specificaties

  • 128 GB geheugen
  • Android 14
  • 6,6 inch schermdiagonaal

Beschrijving

Met de Samsung Galaxy A55, heb je een telefoon die een uitstekende balans biedt tussen prijs en prestatie. Het toestel is uitgerust met een veelzijdige camera-opstelling, een groot Full HD+ Infinity-O display van 6.6 inch dat zelfs in fel zonlicht goed leesbaar blijft. De telefoon heeft een strak premium design en is beschikbaar in vier kleuren: lichtblauw, donkerblauw, lila, en geel.

De Galaxy A55 is voorzien van drie achtercamera's, waaronder een 50-megapixel hoofdcamera met Nightography voor verbeterde foto's in het donker en een videostabilisatie functie voor scherpe 4K-video's. Onder de motorkap vind je de krachtige Exynos 1480 processor, die, samen met een 70% groter koelsysteem dan zijn voorganger, zorgt voor soepele prestaties zonder oververhitting.

De batterij van de Galaxy A55 heeft een capaciteit van 5000 mAh, wat voldoende is voor urenlang streamen of gamen. Bovendien kan de batterij binnen 30 minuten tot 50% worden opgeladen. Samsung garandeert vijf jaar beveiligingsupdates en vier Android OS-updates, zodat het toestel veilig en actueel blijft.

Verder is de Galaxy A55 stof- en waterdicht met een IP67-classificatie, wat inhoudt dat hij tot 1 meter diep voor maximaal 30 minuten waterdicht is.