De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is gestart met het leveren van het goedkoopste internet, bellen en TV pakket van Nederland met een snelheid van 100 Mbit/s via de telefoonlijn. NLEx is de officiële naam die NLE heeft gegeven aan de internet tak van het bedrijf. NLEx biedt naast DSL ook glasvezel internet aan voor een lage prijs.

Goedkoopste internet

Als je op zoek bent naar het goedkoopste internet zonder bellen en televisie, dan is Tele2 nog steeds de goedkoopste provider. Maar ook NLE biedt abonnementen aan voor een erg scherpe prijs. Hoeveel je daadwerkelijk betaalt voor je internet abonnement ligt aan het type abonnement dat je afsluit. De goedkoopste internet abonnementen zijn over het algemeen met een DSL verbinding. NLE biedt daarnaast ook glasvezel internet aan, met de postcodecheck kun je zien of jij al glasvezel kunt ontvangen op jouw adres en zie je welke snelheid haalbaar is.

Scherp internet aanbod van NLE

Bij NLEx krijg je nu een super scherp aanbod. Als je kiest voor alleen internet kost het abonnement normaal gesproken € 35,-per maand, nu betaal je 8 maanden lang maar €29,95. Je krijgt bij dit abonnement 100Mb/s download- en 10Mb/s uploadsnelheid. Wil je toch liever televisie en bellen toevoegen aan je internet pakket? Ook dan betaal je 8 maanden €29,95. Let wel op dat je na de 8 maanden €42,50 betaalt. Je krijgt dus voor dezelfde prijs zowel televisie als bellen bij je pakket. Bovendien kan je extra voordeel krijgen als je overstapt van Ziggo naar NLEx.

De extra voordelen als je overstapt van Ziggo naar de NLE zijn zeer gunstig. Zo krijg je een gehele analyse van het WiFi signaal in huis en krijg je een heatmap aangeleverd die laat zien hoe goed de WiFi op bepaalde plekken is. Als deze te wensen overlaat zal NLE een gratis WiFi versterker plaatsen zodat je zowel binnen als deels buiten je woning een hoge snelheid behaald.

Goedkoopste internet met een hoge snelheid

Om een goed overzicht te geven van hoe voordelig NLE is hebben wij hieronder de abonnementen van verschillende internet providers op een rij gezet. Hierbij hebben we gekozen voor een snelheid van 100 Mbit/s.

ProviderSnelheidContractduurKortingPrijs per maandBestellen
Budget Alles in 1100Mb/s1 jaar € 6,00 € 30,00Bestellen
T-Mobile100Mb/s1 jaar € 0,00 € 35,00Bestellen
KPN100Mb/s1 jaar € 23,75 € 47,50Bestellen

De bovenstaande prijzen zijn de totale kosten gedeeld door het aantal maanden in het contract. Kortingsacties en eenmalige kosten zijn hierbij verrekend.

Wil je toch liever alle internet providers vergelijken? Maak dan gebruik van onze onafhankelijke vergelijker.