Tele2 internet

Voor simpel en voordelig internet ben je bij Tele2 aan het juiste adres. Of dat nu voor alleen internet is, of met televisie en bellen.

Ben je op zoek naar een simpel internet abonnement en stel je verder weinig eisen aan je pakket? Dan wil je zeker Tele2 bekijken. Tele2 gelooft namelijk niet in moeilijke constructies en ingewikkelde pakketten, en staat voor simpele en overzichtelijke abonnementen.

Tele2 levert (A)DSL internet, internet en TV of alles in 1 over het betrouwbare KPN netwerk, met een lage instapsnelheid vanaf 20 Mb/s. Dat Tele2 eenvoudige basisabonnementen levert wil niet zeggen dat Tele2 niet flexibel is. Integendeel, je kunt je internet abonnement naar eigen smaak samenstellen als je meer wilt dan alleen het basispakket. Dit geeft je keuzevrijheid. Bovendien mag je altijd wisselen tussen de abonnementen van Tele2. Handig als je ook eens internet en TV of een maand alles in 1 wilt proberen.

Wil je een extra beveiligde internetomgeving voor jouw gevoelige zaken, of om je kinderen online te beschermen? Tele2 biedt optioneel een online beveiligingspakket aan.

Plus- & minpunten van Tele2 internet:
 • Altijd een scherpe deal
 • Snelheid tot 100 Mb/s
 • Betrouwbaar internet
 • Beperkte basis abonnementen

Tele2 internet abonnementen

Standaard inbegrepen

Altijd goedkope basis internet abonnementen
Bij Tele2 betaal je nooit meer dan nodig, maar heb je wel keuzevrijheid om je pakket iedere maand naar jouw smaak samen te stellen. Voor als je eens iets meer wilt.

Internet

Gratis Wifi-modem

Televisie

Programma gemist
Video on demand
Live TV app

Bellen

Gratis nummerbehoud
€ 0,13 per minuut

Tele2 internet en TV

Wil je naast internet ook tv? Bekijk dan of Tele2 internet en tv bij je past.
Tele2 internet en tv in het kort:
 • Gratis Wifi-modem
 • Digitale tv-ontvanger
 • Gratis monteur
 • Interactieve TV
Bekijk Tele2 internet en tv
Tele2 internet en tv in het kort:

Tele2 internet en TV is beschikbaar in combinatie met (A)DSL tot 100 Mb/s en levert internet over het stabiele en betrouwbare KPN netwerk. Je kijkt bij Tele2 televisie op jouw manier met interactieve tv. Het mooie van Tele2 is dat je flink kunt besparen op je tv kosten met het basispakket voor internet en TV.

Met het televisiepakket van Tele2 ben je voorzien van de belangrijkste tv-zenders. Wil je meer tv-zenders bij je pakket, dan breidt je het basispakket eenvoudig uit met extra zenderpakketten. Ben je op een zenderpakket uitgekeken? Dan kun je deze per maand aan- of uitzetten. Of wissel eens van zenderpakket. Dat kan allemaal bij Tele2 en maakt deze provider super flexibel.

Je kijkt bij Tele2 internet en TV verder naar interactieve tv. Met Online TV kun je overal in huis tv kijken op al je apparaten. Maar de interactieve tv opties zijn wat beperkt. Je krijgt bij ieder abonnement standaard Programma Gemist, en video on demand voor de leukste films en series.

Tele2 alles in 1

Ook voor televisie in combinatie met vaste telefonie kun je bij Tele2 terecht met alles in 1. Extra voordelig.

Tele2 biedt twee abonnementen met alles in 1 aan: TV Light en TV Basis. Interessant voor wie niet veel eisen stelt aan een alles in 1 pakket, maar wel lekker voordelig uit wil zijn. Tele2 staat bovendien bekend om haar langlopende korting op televisie bij een internetabonnement.

Met beide pakketten kijk je naar interactieve TV met Online TV en krijg je toegang tot Programma Gemist en video on demand voor de beste films en series. TV basis komt met een ruimer zenderpakket dan TV Light. Je kunt iedere maand je abonnement uitbreiden met extra zenderpakketten, waaronder Ziggo Sport totaal of Film1 voor de allerbeste films. Uitgekeken? Dan kun je iedere maand wisselen van extra zenderpakket, of je zet hem gerust weer uit.

Bij Tele2 alles in 1 kies je zelf een belbundel. Zo kun je de beste optie selecteren aan de hand van of je weinig of veel belt. Je kunt bij Tele2, als je dit zou willen, ook maandelijks switchen van belbundel. Tele2 biedt je hiervoor een nieuw jaarcontract aan.

Tele2 alles in 1 in het kort:
 • Snelheid tot 100 Mb/s
 • Maandelijks aanpassen zenderpakketten
 • Interactieve TV
 • Flexibele belbundels
Bekijk Tele2 alles in 1
Tele2 alles in 1 in het kort:

Tele2 zakelijk

Ben jij een kleine ondernemer? Dan is Tele2 internet voor thuis mogelijk de zakelijke oplossing voor jou.

Tele2 zakelijk gebruik is ook mogelijk met vast internet van Tele2. Want valt jouw onderneming binnen het midden- en klein bedrijf, dan kun je ook Tele2 internet afsluiten voor je onderneming. Super handig als je vaak en veel vanuit huis werkt. Tele2 zakelijk sluit je af in combinatie met (A)DSL.

Je wilt natuurlijk een snelle internet verbinding voor je onderneming thuis. Met 100 Mb/s (A)DSL is het streamen, downloaden van grote bestanden geen enkel probleem. Voor het uploaden van grote bestanden is Tele2 (A)DSL minder geschikt. Heb je meerdere diensten nodig, zoals televisie en bellen? Dit kan ook bij Tele2, maar de keuze is beperkter.