Mobiele netwerkdekking T-Mobile

T-Mobile heeft het snelste mobiele netwerk van Nederland met 4G. Zowel bij je thuis als onderweg.

Snelste mobiele netwerk

Netwerkprovider T-Mobile is voor de derde keer op rij als snelste getest door Ookla, een onafhankelijke partij die wereldwijd speedtests uitvoert voor mobiele netwerken. Bovendien is het 4G-netwerk van T-Mobile in 2018 sneller getest dan ooit tevoren, een mooie mijlpaal. Met een landelijke dekking van 95% reikt T-Mobile tot in vrijwel iedere uithoek. Binnenshuis en daarbuiten.

Mobiele internetsnelheid

Heb je een telefoon met 4G-ondersteuning? Dan is via het 4G-netwerk van T-Mobile een maximale downloadsnelheid te halen van maar liefst 450 MB/s, en een uploadsnelheid van 75 MB/s. Moet natuurlijk wel alles meezitten, zoals de belasting van het netwerk en de afwezigheid van stoorzenders in de omgeving. Dit betekent dat je lekker rap en zorgeloos kunt internetten, videobellen, whatsappen, you name it.

2G, 3G, 4G en 4G+ netwerken

T-Mobile heeft meerdere mobiele netwerken voor internetverbinding. Zo heeft de netwerkprovider niet alleen het supersnelle 4G/4G+ netwerk via de hoogste frequenties, maar schakel je automatisch over naar de lagere frequenties op het 2G- en 3G-netwerk als het 4G-netwerk voor jou even niet bereikbaar is. Of wanneer je geen telefoon hebt met 4G ondersteuning. Zo ben je gewoon overal en altijd bereikbaar. Providers Simpel en Ben maken ook gebruik van het T-Mobile netwerk.

Grootste mobiele 4G/4G+-netwerk

Omdat T-Mobile het grootste aantal mobiele zendmasten en mastlocaties heeft, kun je vrijwel overal ongestoord gebruik maken van het 4G en 4G+ netwerk. Super handig wanneer je veel onderweg bent en vaak in de spits reist bijvoorbeeld.