Mobiele netwerkdekking T-Mobile

T-Mobile heeft het snelste mobiele netwerk van Nederland met 5G. Zowel bij je thuis als onderweg.

Snelste en grootste mobiele netwerk

Netwerkprovider T-Mobile is voor de vierde keer op rij als snelste getest door Ookla, een onafhankelijke partij die wereldwijd speedtests uitvoert voor mobiele netwerken. Met een landelijke dekking van 95% reikt T-Mobile tot in vrijwel iedere uithoek. Binnenshuis en daarbuiten.

En omdat T-Mobile het grootste aantal mobiele zendmasten en mastlocaties heeft, kun je vrijwel overal ongestoord gebruik maken van het 4G, 4G+ en 5G netwerk. Super handig wanneer je veel onderweg bent en vaak in de spits reist bijvoorbeeld.

Mobiele internetsnelheid

Heb je een telefoon met 5G-ondersteuning? Dan is via het 5G-netwerk van T-Mobile een maximale downloadsnelheid te halen van maar liefst 450 Mb/s, en een uploadsnelheid van 75 Mb/s.

En met 5G heb je geen last meer van storingen op drukke plekken, zoals stations en evenementen. Dit betekent dat je bijna overal lekker rap en zorgeloos kunt internetten, videobellen, whatsappen, you name it.

2G tot 5G netwerken

T-Mobile heeft meerdere mobiele netwerken voor internetverbinding. Zo heeft de netwerkprovider niet alleen het supersnelle 4G/4G+ en 5G netwerk via de hoogste frequenties, maar schakel je automatisch over naar de lagere frequenties op het 2G- en 3G-netwerk als het snelste netwerk voor jou even niet bereikbaar is. Of wanneer je geen telefoon hebt met 5G of 4G ondersteuning. Zo ben je gewoon overal en altijd bereikbaar. Providers Simpel, Tele2 en Ben maken ook gebruik van het T-Mobile netwerk.

T-Mobile 5G-netwerk

Goed nieuws! Je kunt tegenwoordig ook bij T-Mobile terecht voor abonnementen met 5G internet. Door de landelijke dekking is T-Mobile 5G ook nog eens voor 90% van de inwoners van Nederland beschikbaar. Voor bestaande klanten met een Unlimited abonnement wordt 5G automatisch geactiveerd en klanten met een ander mobiel abonnement kunnen voor €2,- per maand extra 5G krijgen.

Om gebruik te kunnen maken van 5G via het netwerk van T-Mobile dien je een smartphone te hebben met 5G-ondersteuning. T-Mobile Unlimited en Unlimited Plus klanten met een 5G ready telefoon kunnen meteen verbinding maken met het 5G-netwerk op de locaties waar 5G wordt aangezet. Heb je een T-Mobile Go abonnement (zonder Unlimited), dan kun je 5G-toegang als optie toevoegen aan je abonnement.